Şimdi Ara

Sicario (2015) | Emily Blunt - Benicio Del Toro - Josh Brolin | Denis Villeneuve (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Film harika, film içinde gördüğünüz infazlar gerçekten yapılmış eğer görmek isteyen varsa internetten kontrol edebilir.

Filmin devamı çekilecek gözüküyor ve filmin odağında Benicio Del Toro olacakmış
  • hafif belgesel tadında gerçekçi aksiyon sahneleriyle dramı birleştirmiş sağlam bi filmdi. beklediğimden iyi çıktı. gereksiz müzik ve seslerle sizi etkilemeye çalışmayan sessizliğe fırsat vermiş bi film ayrıca. bu tip filmleri dizileri daha etkileyici buluyorum kesinlikle.

mısır tanrılarını seyredip yorum yapacak kimse varmı? sinemada seyretmeye değermi merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu klasikti. İyi polis kötü polis. Ama dersiniz ki sıktı mı. Yok sıkmadı. Atmosfer iyi verilmiş. 10 üzerinden 7.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seyir zevki sıfır. Son yarım saati biraz hareketli olsa da sonunu zor getirdim. Gereksiz ara sahneler de çoktu. En son hurt locker izlerken bu kadar sıkılmıştım.

Filmi anlatıyorum ağır spoiler

Bi tane meksikalı uyuşturucu karteli var. Gidip onu ve aileisini operasyon yapıp öldürüyorlar
  • Müzikler ve o sınır sahnesi... of ki ne of! Kesinlikle film tarihinin en iyi sahnelerinden biriydi! İzlerken nefes alamadım! Keşke filmin sonlarında da, filmin başından ortalarına kadar olan bölümdeki o gerilimi ve aksiyonu korusalardı ve daha da artırsalardı kesinlikle IMDB'de Top 10'da yer alacak bir film olurdu. Ama ona rağmen puanım 8 . Del Toro ve Emily Blunt harikaydı. Ama o BORDER sahnesi ve müziği yok mu? 10/10!
  • Filmi 1-2 sene kadar izlemiş ancak doğru düzgün, hakkını vererek izlememiştim. Sıkıntıdan şu filme baştan sonra bir göz gezdireyim dedim. Sıkıldığımdan ve filmsizlikten dolayı film bana kötü gelmedi. İzletiyor ama yine de yer yer temposu çok düşüyor, fazla sıkıcı hale gelebiliyor. Konu-senaryo zayıf, aksiyon yönünden de zayıf. En azından bunlardan biri sağlam olsun istiyorsunuz. Bazı güzel sahneler var ama kesmiyor. Fakat filmin yaşattığı atmosfer başarılı. Belki de bu yüzden Benicio Del Toro'nun canlandırdığı o soğuk kanlı karakteri sevmişizdir bilemedim şimdi. Emily Blunt da iyiydi. Josh Brolin de çok iyiydi, canlandırdığı karakter içimizden biri gibiydi sanki. Tekrar tekrar izlenecek bir yapım değil ama bir kere izlenince gideri var.

Vicdansız herif kadını, kadını bırak çocukları bile tereddüt etmeden öldürdü. Açıkçası bu sahneyi ilk kez izlediğim zaman görmüştüm ve şaşırmıştım ancak izlerken bir kez daha etkilendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Ekim 2017; 2:44:56 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.