O sırada da tank arıza yapar ve infilak eder, bu sayede savaşı kazanırdım .
quote:
Orijinalden alıntı: unonimus
O sırada da tank arıza yapar ve infilak eder, bu sayede savaşı kazanırdım .
Toplam 3 mesajın var ve bu 3 mesajda bir tankı, okçunun yok edebileceğini savunmuşsun.
quote:
Okçu tankın üstüne çıkar Tankın yukarıdaki operatörü vurmaya çalışırken tankın şoförünün kafasını kopartır.Tank hareket edemeyecek duruma gelir. Mecburen teslim olmak zorunda kalırlar. Tankı vermemek için de tankı patlatırlar. Budur.
Bir okçu tankı görse ilk işi kaçmak olur sanırım hiç kimse tankın üstüne çıkmaya çalışmaz
quote:
Okçuların tankı yenmesinin saçma olduğunu düşünen her kim varsa ispatlarını yapsın, ben de karşı ıspatlarımı yapacağım.
Bunu soyleyen kisi ciddiye dahi alinmaz arkadasim lutfen biraz mantik !!! Tamam oyun sonucta ama senin bu soyledigini mantik kabul edersek ulkeler bosuna tank yapiyor bassin paso okcu yollasin tanklarin uzerine !!
civil civil bir oyun çıksada oynasak... ama herzaman en guzeli 1 ve 2 kalıcak..
quote:
Okçu tankın üstüne çıkar Tankın yukarıdaki operatörü vurmaya çalışırken tankın şoförünün kafasını kopartır.Tank hareket edemeyecek duruma gelir. Mecburen teslim olmak zorunda kalırlar. Tankı vermemek için de tankı patlatırlar. Budur.
bence şöyle olur....
10 tane okçu tankın yanlarına gelir....tankı birbirlerine karşı sallarlar...tank amortisörlü olduğu için bir müddet sonra aşırı sallanmaktan devrilme noktasına gelir...bu sırada okçulardan biri "kamil devrilmek üzereyken kaçın çünkü bombalar patlayabilir"der....
ve sonunda hopppa diyerek tankı devirirler..
Gelsin bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: TrMhMt
quote:
Okçuların tankı yenmesinin saçma olduğunu düşünen her kim varsa ispatlarını yapsın, ben de karşı ıspatlarımı yapacağım.
Bunu soyleyen kisi ciddiye dahi alinmaz arkadasim lutfen biraz mantik !!! Tamam oyun sonucta ama senin bu soyledigini mantik kabul edersek ulkeler bosuna tank yapiyor bassin paso okcu yollasin tanklarin uzerine !!
@Lawagolem ırklar ve özel yetenekleri bunlar şimdilik en azından
America /George Washington / Manifest Destiny Arabia / Harun al-Rashid / Trade Caravans Aztec / Montezuma / Sacrificial Captives China / Wu Zetian / Art of War Egypt / Ramesses II / Monument Builders England / Elizabeth I / Sun Never Sets France / Napoleon Bonaparte / Ancien Regime Germany / Otto Von Bismark / Furor Teutonicus Greece / Alexander / Hellenic League India / Gandhi / Population Growth Iroquois / Hiawatha / The Great Warpath Japan / Oda Nobunaga / Bushido Ottoman / Suleiman / Barbary Corsairs Persia / Darius / Archaemenid Legacy Rome / Augustus Caesar / The Glory of Rome Russia / Catherina / Siberian Riches Siam / Ramkhamhaeng / Father Governs Children Songhai / Askia / River Warlord
[Steam Special Addition Bonus]
Bunun ilk oyunuydu sanırsam ps1'de ne oynardım ama ya
bu oyunun mantigi biraz bana ters gelmişti
Kanuninin videosunu nereden izleyebilirim? Link bozuk gözüküyor da.