Şimdi Ara

Siemens AF51'mi CF110 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ara ikinci bir telefon olarak hoş görünümlü uygun fiyatlı özelliksiz kibar şarjı uzun giden küçük bir telefon bakıyorum bu iki telefon arasında kaldım..
    Biri sürgülü biri açılır kapaklı..
    İkisinden birini almak istiyorum acaba bu telefonlar hakkında bilgisi olan başka bir telefon önerebilecek olan bunların artılarını eksilerini paylaşmak isteyen biri varsa ve yorumlarını yazarsa inanın çok minnettar olurum..

Şimdiden teşekkürler..

• Evet şimdiden teşekkürler
  • af51 ve al21 i öneririm. al21 in şarjı 2 gün veya daha az gidiyor. ama af51 inki biraz daha gidebiliyor. af51 in yazılımı cf110 dan ve al21 den sonra çıkmıştır. ayrıca C55 yazılımına benzer şekilde gözüken A70 ler de çok kibar ve kullanışlıdır. ben illa şu modeli al diyemeyeceğim ama benim gözümde bu 3 cihazın sıralanışı

1.AF51
    2.AL21
    3.A70
    4.CF110

şeklindedir. cf nin sonda olmasının tek nedeni ise kalın olmasıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahve

af51 ve al21 i öneririm. al21 in şarjı 2 gün veya daha az gidiyor. ama af51 inki biraz daha gidebiliyor. af51 in yazılımı cf110 dan ve al21 den sonra çıkmıştır. ayrıca C55 yazılımına benzer şekilde gözüken A70 ler de çok kibar ve kullanışlıdır. ben illa şu modeli al diyemeyeceğim ama benim gözümde bu 3 cihazın sıralanışı

1.AF51
    2.AL21
    3.A70
    4.CF110

şeklindedir. cf nin sonda olmasının tek nedeni ise kalın olmasıdır.

Hocam cevap için çok sağol biraz inceliyim şu verdiğin modelleri
  • eğer kızaklı yada kapaklı olmayabilir dersen s68 var. tasarımı benim çok hoşuma gidiyor, özellik olarakta bu modellerden iyi. incelemeni tavsiye ederim...
  • Yok illa ya kapaklı ya kızaklı olucak harbiden normal düz telefon istemiyorum eğer istesem gider siemens s200 alırdım
  • Benimde bitane 2. telefona ihtiyacım var marka önemli değil kibar küçük (1100 demeyin) bişe arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sessizsilah
    Benimde bitane 2. telefona ihtiyacım var marka önemli değil kibar küçük (1100 demeyin) bişe arıyorum.

Siemens AL21 , A70 , bulabilirsen C55 idealdir senin için.

@serkangsk abi siemens in S200 model cep telefonu yok. o model telsiz telefonu var
    ama demek istediğini anladım. A70 veya Af51 işini görür diyebilirim.
  • Yannış dedim yafs philipsin var bi tane şarjı bi aymı ne gidiyomuş o işte s200
    AF51e feci aklım kayıyo illa siemens istemiyom ama galiba onu alıcam daha iyi bi alternatif bulamadım...
  • Arkadasım mailini ekledim.
    AF51 kullandım ama hiç memnun klamadım almanı tavsiye etmiyorum neden ?

1) Mesaj yazarken telefon harfleri yazmakta geri kalıyor
    2) İlk aydan sonra kapak menteşesi oynamaya başladı
    3) Şarjı tatmin edici değil 2 güne bi şarj etmen gerekiyor diyeceksinizki çok kullanıyorsun hayır günde bir iki tlf görüşmesi ( 5 dk gecmez) 3-4 sms le böyle zaten bu telefonla konusmak vede sms atmaktan başka bişi yapamazsınız.
    4) Kapaktaki nikelajlar 1 ayda attı.

uzun lafın kısası 1 ay kullandıktan sonra sattım tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koseaa -- 3 Haziran 2007; 0:33:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koseaa

Arkadasım mailini ekledim.
    AF51 kullandım ama hiç memnun klamadım almanı tavsiye etmiyorum neden ?

1) Mesaj yazarken telefon harfleri yazmakta geri kalıyor
    2) İlk aydan sonra kapak menteşesi oynamaya başladı
    3) Şarjı tatmin edici değil 2 güne bi şarj etmen gerekiyor diyeceksinizki çok kullanıyorsun hayır günde bir iki tlf görüşmesi ( 5 dk gecmez) 3-4 sms le böyle zaten bu telefonla konusmak vede sms atmaktan başka bişi yapamazsınız.
    4) Kapaktaki nikelajlar 1 ayda attı.

uzun lafın kısası 1 ay kullandıktan sonra sattım tavsiye etmiyorum.

Hımm...
    Bak tamda netleşmişti kafamda yarın araştırcaktım fiyatını şimdi bu kötü oldu beaa!!!
  • vallahi serkanım af51 i amcama almıştık ve çok karizma telefon kapak felan çok şekil. cam gibi telefon yanlarında ışıkları var acayip karizma duruyor.
    al21 i ise ufak bi fuarda elimde inceleme frsatım olmuştu ve kızağı çok kötüydü zaten pahalı bi telefon olmadığında iyi bi kızak olması beklenemez ama ben beyenmedim.
    o yüzden sana af51 derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

vallahi serkanım af51 i amcama almıştık ve çok karizma telefon kapak felan çok şekil. cam gibi telefon yanlarında ışıkları var acayip karizma duruyor.
    al21 i ise ufak bi fuarda elimde inceleme frsatım olmuştu ve kızağı çok kötüydü zaten pahalı bi telefon olmadığında iyi bi kızak olması beklenemez ama ben beyenmedim.

Peki amcan memnunmu af51den?
    Kapak kalitesinden şarj süresinden sesinden mesaj yazım hızından

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

quote:

vallahi serkanım af51 i amcama almıştık ve çok karizma telefon kapak felan çok şekil. cam gibi telefon yanlarında ışıkları var acayip karizma duruyor.

yav kardeşim sen k750 deki özelliklerimi istiyosun
    2. telefon olmak için birebir çopk şekil bi tel. karizma hertürlü. ama almadaan önce bi incele amcam memnun telefonundan bende sana al derim yani
    bu ara tandınmı beni

• quote:

quote:

quote:

yav kardeşim sen k750 deki özelliklerimi istiyosun
    2. telefon olmak için birebir çopk şekil bi tel. karizma hertürlü. ama almadaan önce bi incele amcam memnun telefonundan bende sana al derim yani
    bu ara tandınmı beni

Tanıdım desem yalan olur ama tanıtırsan tanırım herhalde
    Hem ben k750i gibi telefon aramıyom özelliksiz olsun ama kapağı yakın zamanda gıcırdayacaksa her gün şarj isteyecekse ve mesajı kağnı gibi yazacaksada olmasın yani sadece üç şey..
    Fazlamı istiyorum

• Fazla bi şey istemiyorum zannımca
  • Arkadaşlar,bende 2. tel oarak cf110 var gayette memnunum güzel şık telefon yanii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecat -- 9 Haziran 2007; 12:02:37 >
  • Kızak mekanizması ve şarj olayı hakkında bize ne söyleyebilirsin bluecat
  • quote:

Kızak mekanizması ve şarj olayı hakkında bize ne söyleyebilirsin bluecat

Özürdilerim topiğe uğrayamadım

Arkadaşım telin kapağı kendini iten yada kapatan cinsten bir cihaz değil.Tamamen senin parmağına kalmış bişey ama o kadarda bi eksik değil zaten tel ufak küçük bir baş parmak hareketiyle acılıp kapanıyor, Şarjı ise;2-3 gidiyor ama kullanmaya bağlı ben bu telle cok mesaj yazdığım ve 3-4 saat gibi zaman dilimi konuştuğum için gün içersinde bitebiliyor

• Vazgeçtim yaa almıyorum ikisinidee e365 kullancam ikinci telefon olarak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.