Bildirim
Siemens C75 Telefon Kilidi Sorunu... Yardım Lütfen...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Abiler burada 30 YTL ye kırmaya çalışırız diyor servise 45 e göndeririz diyorlar bana yardımcı olun lütfen acayip sıkıştım... -
bu konuda fazla bilgim yok ama elimden geldiğince bende bir şey diyeyim ordakiler biraz olayı abartmış sallamışlar bence servise götur eger garantili ve faturası falan sendeyse servis bunu belki ucretsiz belkide ufak bir ucret karşılığında yapar sonucta tel sana ait ama diğer telefoncularra gittinmi şu durum oluyor nasıl olsa açtırmak zorundasın gecirebildiği kadar fiyat söyluyor yani burdaki durumum calıntı bir telin var onu açtırmaya calışyorsun mualemesi oluyor birde siemensler için bir numara görmustum bir sitede sanırım cepforum.com du o numara yı arıyormussun ordan telefonun kilidini açıyorlarmış yine siemens servis gibi birşeymiş bu galiba -
quote:
Orjinalden alıntı: OzgurX08
Abiler burada 30 YTL ye kırmaya çalışırız diyor servise 45 e göndeririz diyorlar bana yardımcı olun lütfen acayip sıkıştım...
direk müşteri hizmetlerini ara senden imei nosunu isteyecekler ona göre de telefon kodunu sıfırlayacak master kodu verecekler... çok kolay bir şey.. hiçbir tarafa para vermene gerek yok... -
Sağolun abiler ben bi servisi arıyım soriyim... -
servise yollasanda format atarlar formatlayınca düzelir iicindeki hersey gider tel 0 almıs gibi olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X