Şimdi Ara

Siemens C75 Telefon Kilidi Sorunu... Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bende Siemens C75 Var ve tel kilidi yanlış girmem sonucu kilitlendi data kablom felan var format atsak geçermi acaba yada garantisi var servise mi yolliyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardım edin...

Şimdiden tşk...

• Abiler burada 30 YTL ye kırmaya çalışırız diyor servise 45 e göndeririz diyorlar bana yardımcı olun lütfen acayip sıkıştım...
  • bu konuda fazla bilgim yok ama elimden geldiğince bende bir şey diyeyim ordakiler biraz olayı abartmış sallamışlar bence servise götur eger garantili ve faturası falan sendeyse servis bunu belki ucretsiz belkide ufak bir ucret karşılığında yapar sonucta tel sana ait ama diğer telefoncularra gittinmi şu durum oluyor nasıl olsa açtırmak zorundasın gecirebildiği kadar fiyat söyluyor yani burdaki durumum calıntı bir telin var onu açtırmaya calışyorsun mualemesi oluyor birde siemensler için bir numara görmustum bir sitede sanırım cepforum.com du o numara yı arıyormussun ordan telefonun kilidini açıyorlarmış yine siemens servis gibi birşeymiş bu galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurX08

Abiler burada 30 YTL ye kırmaya çalışırız diyor servise 45 e göndeririz diyorlar bana yardımcı olun lütfen acayip sıkıştım...

direk müşteri hizmetlerini ara senden imei nosunu isteyecekler ona göre de telefon kodunu sıfırlayacak master kodu verecekler... çok kolay bir şey.. hiçbir tarafa para vermene gerek yok...
  • Sağolun abiler ben bi servisi arıyım soriyim...
  • servise yollasanda format atarlar formatlayınca düzelir iicindeki hersey gider tel 0 almıs gibi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.