Maddi gücüme göre bu ikisinden birini tercih etmeyi düşünüyordum Fakat nişanlımın 10s361 modelinde çocuk kilidi olmadığı dikkatini çekti ondan dolayı bu model devreden çıktı.
Bende tekrar siemens modellerini araştırdığımda wm10s 460 tr modelinde çocuk klidi olduğunu gördüm
bu model siemens wm 12s762tr ye alternatif olabilecek kalitedemidir. Herşeyden önce bu modelde Alman malımıdır.
Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim
hoşçakalın
WM10S361TR zaten eski model, Siemens halen neden satıyor anlamış değilim.
WM10S460TR Alman malıdır. Daha evvel forumda detaylı olarak karşılaştırmalarını yazmıştım 762 serisi ile. Kısaca özetlersem ikisi tamamen aynı kalitede. 762TR serisinin üstünlükleri:
-Diyalog ekranlı olmanın getirdiği avantajlar(yük sensörü, deterjan miktarı tavsiyesi, hazır leke çıkarma programları, daha geniş programlama seçenekleri, yazılı bilgi alma vs) -Program düğmesinde işaretli 2 program size aittir, istediğiniz programı kaydedip bir hamlede çalıştırabilirsiniz.
Sizce bu özellik farkları mı önemli, yoksa bütçe mi? Bu tamamen sizin arayışınızla alakalı. Kalite farkı yoktur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme