Şimdi Ara

Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
8
Favori
27.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: greentooth

İşyerinde hemen deneme yaptığımdan kullanma kılavuzunu okuma fırsatım olmadı. Akşam bakarım diyordum, altın bilgiler sizden geldi.

Hocam sizin okuyacağınızdan şüphem yok.
    Ama internetteki yorumlara bakıyorum soğuk diye 1 yıldız verip makineyi gömenler olmuş.
    Başka biri espresso'yu az veriyor diye kötülemiş.
    Arttırıyorum video çekip youtube'a tanıtım koyanlar bile okumamış
    Hepsini izledim nerdeyse. Çok şaşırdım :)
    Millet olarak böyle bir alışkanlığımız yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 15 Kasım 2022; 15:4:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi okumama konusunda örnek çok maalesef. Gerçi her kullanma kılavuzu da kullanıcı dostu olmuyor, belki ondan pek severek okunmuyordur. :)

Aldığımdan beri sanırım 8-10 sefer kahve demlendi. Kendim dışında iki ayrı kişiye daha ikram ettim. Şimdiye kadarki tüm yorumlar olumlu.

Makinayı aldıktan sonra metro markete uğrayıp, Brezilya mahsulü Arabica kahve almıştım. Yoğun aroması çok hoşuma gitti.

Henüz denemediğim bir de Colombiya mahsulü var. Sanırım içimi biraz daha yumuşak.

Kullanma kılavuzuna göz attım, cihazın kendi su sertlik ayarı varmış. Filtre ile kullanınca bunu değiştirmek gerekiyormuş. Hali hazırda zaten arıtma cihazından geçen suyu kullandığımızdan filtre ne kadar gerekli emin olamadım. Bunu da deneyip paylaşırım.

• Çıldırıcam, sabahtan beri sayfayı refresh yapıyorum bir bana vermedi herhalde %5 indirimi. Verse anında sipariş geçicem. World Card'ım yok, 250 TL oradan zaten kaybım var en azından %5 verse oradan çıkartırım diyorum.

EDİT: Kod almak isteyen arkadaşlar, buraya post atın. Bu postu attıktan sonraki 2. refresh'imde kod verdi   Sipariş verdim, akşam üzeri mağazadan teslim alacağım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwJeezRick -- 15 Kasım 2022; 16:38:4 >
  • AwJeezRick kullanıcısına yanıt
    Gizli sekmede açınca hemen veriyor kodu ek olarak yeni üyeliğe de 50 tl indirim kodu veriyor aynı anda 3 indirim kodu kullanılabiliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 yıldır kullanıyorum. BB zamanında almıştım, o zamanki gittigidiyor dan. Tam bir fiyat performans ürünü. Benim tercihim espresso. Her gün 2 tane yapıyorum. Misafirlere latte mochiato vs. daha alangirli oluyor. 2 yıl kadar sonra bazı sorunları oluşmaya başladı, ama genellikle bakımının yapılmaması ile alakalı. çözümleri var. google da aratabilirsiniz. genel olarak çok memnunum, tavsiye ederim.

• Club fırsatı ile %5 indirim kodu aynı anda kullanılamıyor

• canozturk C kullanıcısına yanıt

Yeni üye oldum kod vermedi hocam. Mail olarak falan mı geliyor?

• Şikayetvar a bakın

• Herkes Espresso makinesi arıyormuş gözlerim yaşardı, çekirdek kahva kilo fiyatı 300 kusur oldu . Kaç defa kullanacak alan bakalım

Bende 2 tane var artık kahve fiyatları nedeniyle kullanmıyorum. Delonghi Eletta 5000 e almıştım 28000 olmuş şaka gibi ,

Kahve fiyatına takılmayan için ucuz makine bayağı arkadaşa aldım aksesuar olarak yeni mutfağına arada kullanacak

EDİT: Fotoda ekledim. Burada paylaşılmadan 2 gün önce aldım bugün kargodan almıştım cihaz hafif geldi. Gorunumu guzel

Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 15 Kasım 2022; 19:49:2 >

• Alan arkadaşlar şikayetlere baksın mutlaka çok sorunlu bir cihaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Chanser

Alan arkadaşlar şikayetlere baksın mutlaka çok sorunlu bir cihaz..

Ne şikayetleri varmış merak ettim ben 1 senedir kullanıyorum miss gibi kahve içiyorum

• Bugunden soundbar almak icin media markta geziniyorum %5 vermedi. Bunun bi taktigi var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ebony

3 yıldır kullanıyorum. BB zamanında almıştım, o zamanki gittigidiyor dan. Tam bir fiyat performans ürünü. Benim tercihim espresso. Her gün 2 tane yapıyorum. Misafirlere latte mochiato vs. daha alangirli oluyor. 2 yıl kadar sonra bazı sorunları oluşmaya başladı, ama genellikle bakımının yapılmaması ile alakalı. çözümleri var. google da aratabilirsiniz. genel olarak çok memnunum, tavsiye ederim.

Ne gibi sorunlar hocam?
    Yeni alanlar dikkat edelim. Bu makineyi en az 10 yıl kullanmak lazım.
    Her yıl yenisini alamayız :)

• Enflasyon sağ olsun fiyatı artacak diye korkup bir tane de ben aldım. Bakalım ürün nasıl çıkacak ilk kahve makinem oldu. World puan ve yüzde 5 ile beraber 4450 liraya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan_76 -- 15 Kasım 2022; 21:55:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk kahvesi yapmıyor galiba.

• Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan HediyeliCoffee Timeyoutube
    Fiyatlarının yakınlığı nedeniyle Philips EP4346 genelde Siemens EQ500 ile kıyaslansa da üst seri olan Siemens EQ.9 karşısındaki performansı izleyebilirsiniz. EQ.9 sahibi bir takipçimin paylaştığı detaylı ölçümlere en yakın şekilde kıyaslama yapmaya çalıştım. Siemens ürünlerinde demleme üniteleri aynı olduğu için tüm aileyle kıyaslayabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=eHoHmoqjeAM&feature=youtu.be

Otomatiklerde Basılı tutmak hacim ayarı kaydetmeye yarıyor. Sıcaklığı değiştirmez maalesef. Kalın seramik bir fincanı kaynar suyla ısıtabilirsiniz. Siemens’de başla sıcaklık hack’i yok.

konudaki cihaz tam otomatik değil gördüğüm kadarıyla. Basılı tutmak Buhar çubuğunu kullanım süresini uzatıyor sanırım. Bu haliyle açıkçası ben bu makineyi pek beğenmiyorum. Yaptığı espresso otomatik, sütü manuel. O kadar uğraşmışken öğütücülü combi manuel makinelerden alırdım. Onlar da fiyat olarak uçtu tabi. Yine de ben tam otomatik tercih ederdim. Özetle bence:

otomatik makinede espresso kalitesinden yaşanan ciddi bir kayıp var. hem de çok ciddi. Sütü manuel köpürtmek işi çook ters bir şekle sokuyor. Sonuç Ne pratik ne çok iyi kahve. Yarı otomatik olsa en azından uğraşlı ve iyi kahve olur. Tam otomatik olsa zahmetsiz eh işte olur…

güle güle kullanın.

Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan HediyeliCoffee Timeyoutube
    Bütçe sorununuz yoksa tam otomatik ve yarı otomatik kahve makineleri arasında tercih yapmak çok zor olabilir. 5 başlık altında yol göstermeye çalıştım. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=7zrg3W0aFXw&feature=youtu.be

• Cihazı alan arkadaşlar kontrol edebilir mi?
    Sizde de bu şekilde demleme ünitesinin üstünde kahve kalıntısı oluyor mu?
    Tepside de posa kabı dışında yan tarafta bu şekilde posa var mı?
    Bir hata var ise değişim isteyeyim.
    Yoksa ben mi kafada kuruyorum? :)
    Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 15 Kasım 2022; 23:37:37 >

İade ürünleri bu şekilde itekleyip bu ne diye soranlara;

”Fabrikada kahve demleyip kalite kontrol testi yapmışlar” yalanını anlatıyorlar…

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

İade ürünleri bu şekilde itekleyip bu ne diye soranlara;

”Fabrikada kahve demleyip kalite kontrol testi yapmışlar” yalanını anlatıyorlar…

Hocam cihaz sıfırdı :)
    Ben 2 gün kullandım.
    Kullandıktan sonra böyle bir şey oluyor. Normal mi diye sordum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.