Şimdi Ara

Siemens in web adresini bilen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aktif kablo yerine siemens bakirkoy ve cevresini kablo internet ihalesini almis bu adamlarin web adresini bilenvar mi ? Sakin siemens.com yazmayin bir de ulasmak icin 6448000 numarasini vermeyin.

Bir de Halkali Toplu Konutlar 3.Etap ta Adsl ne zaman baglanacagini nasil ogrenirim ?

• Google - Netbul'da Aramayı dene.
    Sadece Türkçe sayfalarda.
  • Google - Netbul'da Aramayı dene.
    Sadece Türkçe sayfalarda arat.
  • Galiba Yankı Yapmış.
  • kaç yaşına gelmişler hala adres soruyolar kardeşim... :)) olmaz ki amaa... google icat edildi... haberiniz yok mu? :)
  • Aktifkablo yerine Teknotel mi teknolu bir firma bakıyor Siemens ile ilgisi yok...
  • gereksiz yanit veren kardeslarime diyecek bir sey yok.Forumlar sormak icindir yorum yapmak icin degil.Once bunun farkina varalim.Ardindan Turkiye nin yarisindan cogu ben biliyorum havalarinda.Halbuki bilgi birikimleri kittir.
    Soracagiz ki ogrenecegiz .Bilmiyorsam ya da arayip bulamazsam sorarim.Cekinecek bir sey yok bu arada kac yasina gelmis demis bir arkadar 23 yasindayim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gereksiz yanit veren kardeslarime diyecek bir sey yok.Forumlar sormak icindir yorum yapmak icin degil.Once bunun farkina varalim.Ardindan Turkiye nin yarisindan cogu ben biliyorum havalarinda.Halbuki bilgi birikimleri kittir.
    Soracagiz ki ogrenecegiz .Bilmiyorsam ya da arayip bulamazsam sorarim.Cekinecek bir sey yok bu arada kac yasina gelmis demis bir arkadas,ne diyeyim allah affetsin su mubarek gunde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.