Şimdi Ara

Siemens KG86NAI30N Siemens SN25L831TR Siemens HB559E3T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Siemens SN25L831TR ---> Bulaşık Makinası
    Siemens HB559E3T ---> Fırın

Çok yakın arkadaşımızın kardeşi evleniyor eşyalarını şimdiden araştırmaya başladık bu ürünleri düşünüyoruz temini ve ürünleri kullananlar varsa bilgi verebilirler mi? Kolay gelsin

@shopsiemens diye bir arkadaş vardı önceden çok yardımcı olurdu fakat bu ara ulaşılmak mümkün olmuyor galiba.

• Hocam merhaba, Serdar bey yazıyor genelde sağolsun, bu ara da indirimler var hatta. Bulaşık makinesini soracaktım ben de size araştırmissiniz, ben de buzdolabını yazdığınız dolabın 76 cmlik olanını aldım. Ama halen bulaşık makinesi alamadım yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad arkadaşlar ürünleri belirlediler fiyat ve tedariği bana attılar özelliklerine ben bakmadım daha önceleri serdar bey saolsun yardımcı olmuştu bize ve arkadaşlarımıza o yüzden özelliklerini tam bilmiyorum.
  • Merhaba, forumda ilk mesajım :) Siemens yetkili satıcıyım.

İlgilendiğiniz ürünün A+++ olan KG86NAI42N modeli şu an kampanyada. 260 TL daha ucuz.

Bu modelde diğerinden farklı olarak ice-box özelliği mevcut.

Bulaşık makinesi güzel bir model seçmişssiniz.

Ankastre Fırın konusunda HB559E1T öneririm. Sadece panel farklılığı var. 230 TL daha ucuz.

Elimden geldiğince ürünler ve avantajları konusunda bundan sonra bu platformdayım. İyi forumlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siemensyetkilisatıcı

Merhaba, forumda ilk mesajım :) Siemens yetkili satıcıyım.

İlgilendiğiniz ürünün A+++ olan KG86NAI42N modeli şu an kampanyada. 260 TL daha ucuz.

Bu modelde diğerinden farklı olarak ice-box özelliği mevcut.

Bulaşık makinesi güzel bir model seçmişssiniz.

Ankastre Fırın konusunda HB559E1T öneririm. Sadece panel farklılığı var. 230 TL daha ucuz.

Elimden geldiğince ürünler ve avantajları konusunda bundan sonra bu platformdayım. İyi forumlar dilerim.

Hocam kg76 no frost modeliyle sn236i00jt veya sn236i00it modellerinin fiyatları nedir

• daskadir D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bulaşık makinesinin renginin inox olduğu için budolabının da inox olan modelin fiyatını veriyorum.

KG76NAI32N 3700 TL

SN236I00JT 1660 TL

SN236I00IT 1830 TL
  • Hocam selamlar, buzdolabı ve jt kodlu makina için fiyatlar uygun ama it ile biten kodlu ürüne bugün bir yerden 1675 tl fiyat aldım hayırlısı

Merhaba, it kodlu makine artık üretimi olmayan bir modeldir. Ürün o bayiye eski maliyetli gelmiş olabilir. 0533 430 3658 den görüşebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siemensyetkilisatıcı

Merhaba, it kodlu makine artık üretimi olmayan bir modeldir. Ürün o bayiye eski maliyetli gelmiş olabilir. 0533 430 3658 den görüşebiliriz.

Iyi aksamlar,

Eskiyen Beyaz esyalari degistirme asamasindayiz. Yeriniz nerde acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba yerimiz İzmir'dedir.
  • Merhaba,

KG86NAI42N daha mantıklı.

Şuan nakit 4.100 tl den yardımcı olabiliyorum.

Diğer modeller mantıklı, yerli fırın ve bulaşık seçmişsiniz ama sorunsuz modeller.

Dilerseniz görüşelim 05533976676

Merhaba,

IT ile bitenler Alman üretimdi, çelik tabanlı.

JT ile bitenler Yeni yerli üretim olanlar, çelik tabanlı üretiliyor, fiyat ve ürün bilgisi için görüşelim isterseniz. 05533976676

• Buradayım 😀 Sadece biraz yoğunluk var o yüzden bakamadım buraya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.