Şimdi Ara

Siemens m55 açılmıyor.Versiyon yüklerken...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonuma geçenlerde versiyon yüklemek için yardım istemiştim. Programı bulduk ama işlemler sırasında telefona artık müdahale edemezsiniz lütfen bekleyin dedikten sonra telefon açıkken kapattı. Sonra com bağlantısı uygun değil dedi. Ve telefon bulunamadı uyarısı geldi.Şimdi telefon hiç açılmıyor. Lütfenyardımlarınızı bekliyorum...

• işlemden önce telefonu kapatıp - açıp sonra com girişine data kablosuyla baglamışmıydın. neyse bunu geçelim, com baglantısının uygun olmamasınadan ötürü telin acılmama ihtimali çok düşük. Başka birşey olmasın,şarjın full olmalıydı, işlem sırasında baglantıyı kesecek bir müdahale olmamalıydı... vs
    keşke veermesydim şu versiyonu. şarja takınca ne oluyor peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protectwave -- 20 Nisan 2006; 21:56:58 >
  • Evet işlemlerde sorun yoktu. Dediğin gibi şarjı tam doldurmuştum. Ben format attım ve fabrika ayarlarına geri döndüm. Benim tahminim bu programı yükleyebilmek için önce siliyor. Bütün programı sildiği için şuan da açılmıyor. Şarja taktım tepki yok. doldurmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanerg

Evet işlemlerde sorun yoktu. Dediğin gibi şarjı tam doldurmuştum. Ben format attım ve fabrika ayarlarına geri döndüm. Benim tahminim bu programı yükleyebilmek için önce siliyor. Bütün programı sildiği için şuan da açılmıyor. Şarja taktım tepki yok. doldurmuyor.

telefonculara götürüp fullflash attırmaktan başka çaren yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rootlu telefon aldım galiba
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.