Bildirim
siemens panasonic
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
galiba hiç kimsenin bu telefonlardan haberi yok.... -
yukarıda diğer markaların da linkleri olduğuna bakma, burası heryerde olduğu gibi sadece nokia ve SE forumu. kimse bilmez başka markaları, bilse de ilgilenmez... -
quote:
Orjinalden alıntı: sdayangac
yukarıda diğer markaların da linkleri olduğuna bakma, burası heryerde olduğu gibi sadece nokia ve SE forumu. kimse bilmez başka markaları, bilse de ilgilenmez...
siemens forumlari icerisinde bu yorumlari yapabiliyorsan helal sana.arama motorlarindan arat istersen siemens modellerini forum donanimhaberi ilk sıralarda gorursun -
1- neden helal bana anlamadım. siemens'ciler kendi forumlarında siemens'e laf atanı dövüyorlar mı?
2- yazdığım manidar yazının ne anlama geldiğini herkesin anlamasını beklemiyorum zaten, o yüzden anlamadığın için kendini kötü hissetme.. -
yazık. koskoca sitede bi adam gibi yorum yapan olmadı. hiç mi küçük ve ince bir telefon arayan yok. sanki nokiadan başka telefon yok.anlamıyorum kalas gibi telefonlar üretiyor. -
bahsettiğin panasonic telefon hakkında herkesin bilgisi olcağını sanmam ayrıca yazık demende yanlış insanların yorumlarıyla ilgilide adam vs yorum yapmanda yanlış bahsettiğin telefonları az bucuk sende karşılaştırabilirsin ve en azından seçim yapacak kadar bilgin olur karşılaştırmanda göze alcağın noktalar fiyat performans işletim sistemi ve yüklenebilirlik olsun umarım bu yorum az da olsa seni tatmin eder...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X