Şimdi Ara

SIEMENS S65 GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SIEMENS S65 almayı düşünüyorum..

Kullanan arkadaşlar fikirlerini ve de telefonun artı eksilerini yazarlarsa çok memnun olurum...

• 100 ÜZERİNDE 0 VERİRİM
  • ben bir arkadaşım için aldım aynen iade ettim.... benden kötü yanlarını isteme telin çünkü iyi yanı yok.. sakın yanlış anlama siemense bir gıcıklığım yok ( c55 kullanıyorum zaten ) .... sakın alma parana yazık edersin
  • yapma yaw üstad o kadar kötü mü hakketen
  • quote:

Orijinalinden alıntı: KaMiL_1907

yapma yaw üstad o kadar kötü mü hakketen

çok ciddiyim kötü .... ne çektiği fotoğraflar güzel ... telefon hantal duruyo.. hepsini geç mp3 bile çalmıyo daha ne olsun yani... ya bu tel bir ara avrupada toplatıldı zaten yazılım hatası felan vardı ama burası türkiye
  • çok şık bir telefon. özelliklerinden banane diyorsan, ve orta sınıf telefonların fiyatına bulduysan (~350 ytl) kaçırma.
  • bende aynılarını başkalrından duydum alma derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet siemensin s serisinde yazılım hataları varmış bu nedenle siemens bilmem kaç milyon dolar zarar etmiş bugün mobil telefon bölümünü BENQ firmasına satmasının en önemli sebeplerinden biride bu hatalardır

kesinlikle önermiyorum cx75 al o daha iyi
  • quote:

Orijinalinden alıntı: teknode

evet siemensin s serisinde yazılım hataları varmış bu nedenle siemens bilmem kaç milyon dolar zarar etmiş bugün mobil telefon bölümünü BENQ firmasına satmasının en önemli sebeplerinden biride bu hatalardır

kesinlikle önermiyorum cx75 al o daha iyi

+10000000
  • o zaman telefon ne önerirsiniz 400 ytl'ye kadar kdv dahil tabi...
  • kesinlikle o fiyata sony k 700i al derim 176 çarpı 220 piksel çözünürlük 65500 tft ekran radyo bluetoth kızılötesi strero radyo mp3 ü harika çalıyor d 500 den daha iyi bir ses çıkışı var ksinlikle müzik dinlerken ses kırılması olmuyor bence 41 mb hafızası yeter tabi ne istedğinize bağlı ekranı çok parlak şarjı iki gün gidiyor ve gece çekimi çok iyi değil ama s65 de gündüz yada gece farketmiyor her evrede kötü çekiyor bence k 700 i en fiyat performans olarak ön plana çıkan bir telefon
  • SAKIN ALMA TiP GÜZEL OLABiLiR AMA DANDiK. ONUN YERiNE GiT SX1 AL. ARKADASIM ALMISTI SÜREKLi SERViSE GidiYODU. megerse o telefonun bi versionunda problem varmis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.