Şimdi Ara

SIEMENS ST60 hakkında görüşleriniz...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIEMENS ST60 fiyat olarak 270 milyon civarında ve birçok modellinden ucuz bu modelinde fiyatı 450 milyon seviyelerinde bu seviyelere düşmüş durumda

-sizce alınmaya değermi...?
    -ben kullandım tavsiye ederim veya etmem diyenler varsa fikirlerinize ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuckUaLL -- 22 Ocak 2005, 11:50:08 >

• ekrani falan cok guzel. ama duydugum kadariyla joystick biraz sorunluymus
  • sımens kadar dandik bir makina görmedim sakın alma ben aldım bunalıma girdim yemin ettim bir daha sımens diye bir marka tanımıycam
  • boyut, şıklık, kamera açısından çok iyi.
    ama bağlantı seçeneği olarak sadece data kablosunun olması çok kötü.

nisan 2004'te m55 alırken çok özenmiştim şu telefona, içimde ukde kalmıştı.
    hepsiburada'da 254 ytl bu arada fiyat. entegre kameralı bir telefon için gayet iyi.
  • ev arkadasımda da aynı telefondan var valla hiç kullanıslı deil nasıl kullanıyo o telefonu bilmem joyistik cok kullanışsız onu söyliyim eger 6600 ın joistiğini kullanmısşan(bende var da)emin ol kullanamazsın .bide yapabilceklerin sınırlı çabuk sıkılırsın ama şıklık konusunda iyi küçük ve ekranı büyük.ama bana sorarsan alma
  • Ben Siemensin bu modelini kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ayrica bu serinin ilk cep telefonu st55 ide kesinlikle almamanizi tavsiye ediyorum.Cünkü bu telefonlar gercek siemens degil ve Uzakdoguda imal ediliyor.Siemensin fason imalat olarak yaptirdigi bir model. Ayrica data kablosu ve sarj aleti diger siemenslerden farkli...
  • bayanlar için ideal bi telefondur bence benim kız arkadaşım da da var baya güzel bişi ufak navisi biraz problemli ama ser msj yazmak baya bi zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SX100 Hakkında
    17 yıl önce açıldı
    hoover markası hakkında bilgi..
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mpx200
  • quote:

Orjinalden alıntı: APOCALYPSE_85

mpx200

+1
  • yeni bi tel diil st60 baya eski dayım o teli 2004 yazında almıştı
  • Videosu sessiz çekiyo diye duydum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.