Şimdi Ara

siemens sx 1 şarj sorunu.acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi benım elimde siemens sx 1 var bu telefonu şarja takıyorum şarj almıyor.batarya tamamen boş.telefon gunlerdir oylece acılmadan duruyordu.sizce bu sorun nedir halledilebilir mi.? bir cevap alabnilirsem cok sevineceğim.. şimdiden herkese cok teşekkür ederim... yapabileceğim şeyler nelerdir?

• yeni bir batarya almayı denedin mieğer batarya değilse kocaman sx1 topiği var derdini oraya bir anlat arkadaşlar sana yardımcı olacaktır
  • asol arkadasım batarya takıp denemedim hiç
  • Sarj cihazı veya batarya bozuk olabilir.
  • şarj aletinde sorun yokta bataryayı hiç denememiştim..en kısa zmanda denicem onuda saolun...
  • Batarya tamamen bitmiştir. Ama şarj olması için telefonu en azından "Siemens Mobile" yazısına kadar açabilmesi lazım. Bu durumda pili doğrudan şarj aletine takarak max 2 saat şarjda bırakman sorununu çözecektir. Yalnız dikkatli ol, kısa devre yapma.

• quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Batarya tamamen bitmiştir. Ama şarj olması için telefonu en azından "Siemens Mobile" yazısına kadar açabilmesi lazım. Bu durumda pili doğrudan şarj aletine takarak max 2 saat şarjda bırakman sorununu çözecektir. Yalnız dikkatli ol, kısa devre yapma.

arkadasım bunu nasıl yapicam anlamadım bir kablo gibi bişiyden yardım alarak falan mı ? işe yarar inş... ayrıca saol paylaşımın için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sıfır şarj cihazı var sx 1 in duyrulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: copicstar
    ...
    arkadasım bunu nasıl yapicam anlamadım bir kablo gibi bişiyden yardım alarak falan mı ? işe yarar inş... ayrıca saol paylaşımın için

Uzun süre kullanılmamış arızalı bir SX1 almıştım, bataryayı bu şekilde şarj etmiştim. ( Tel de garantiliydi Başarı da onu halletmişti. )
    Sorunun çok büyük ihtimal çözülür. Resimde belirtilen şekilde kablo takıcan ama biraz ince iş. Kısa devre yapmamaya dikkat et.

• quote:

Orjinalden alıntı: smooge

bende sıfır şarj cihazı var sx 1 in duyrulur

arkadasım şarj cihazında değil sorun kaç tane değişik şarj aletiyle denedik (2tane) ama olmadı sorun buyuk ihtimal bataryadadır.denicez bakim.smdi telefonu tokatta bir arkadasa gonderdim o bakıcak durumuna..olmassa çöpe gidicek galiba
  • çöpe gitmez canlanır o telefon
  • ayağa kalkar o telefon merak etme bu forumde ne sx 1 ustaları ( manyakları ) var mühendislik derecesine erişceke yaparlar onu
  • işallah duzelir de eski saglıgına kavusur benım kara ördeğim denioruz ama hala da yapamadıq yarın bi batarya gelicek onla denicez bakem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: smooge
    ayağa kalkar o telefon merak etme bu forumde ne sx 1 ustaları ( manyakları ) var mühendislik derecesine erişceke yaparlar onu

orda manyaklar biraz şekilsiz durmuş,isterden bi edite tıkıla

muhtemelen pil rahmetlik saçman sapan şarş yöntemleri fayda vermez ve pil üzerindede bi şişiklik oluşmuş olması gerek , yeni bi pil alarak dene ki, çıkma orjinal bul derim, yan sanayilerle boşa zaman harcama, sorun donanımsalda olabilir öncesinde dolu olduğunu düşündüğün pille bi format at eğer yine olmassa mmi aramaya başlayabilirsin.......
    ......ayrıcadana ana topic boşunamı duruyo

• muhtemelen pil rahmetlik saçman sapan şarş yöntemleri fayda vermez ve pil üzerindede bi şişiklik oluşmuş olması gerek , yeni bi pil alarak dene ki, çıkma orjinal bul derim, yan sanayilerle boşa zaman harcama, sorun donanımsalda olabilir öncesinde dolu olduğunu düşündüğün pille bi format at eğer yine olmassa mmi aramaya başlayabilirsin.......
    ......ayrıcadana ana topic boşunamı duruyo

arkadasım pile format at dediğin o arkadasın yukarda gosterdiği şarj aletinden kablo cıkaararak yapilan seyi mi diyorsun..? ayrıca mmi ne demek ? biraz acıklayıcı olsan sevinirim.iyi gunlerayrıca yardımların için saol

• 1:dolu bi sx1 pili bul ve cihaza tak
    2: * # ve açma tuşlarına basılı tutarak aç
    3: açılırsa sevin
    4:açılmasaa x55 le fw at "ama çok düşük bi ihtimalle çaare olur"
    5:x55 le neyim uuraşamam dersen; ve telefon bi darbe sonucu felç olmamışsa sorun %78 mmi de dir

mmi=>>>> http://shops.avengo.de/fabmanet/p8429_siemens_sx1_original_tastaturplatine__mmi_board__.html?image=1
  • quote:

Orjinalden alıntı: mınaaa

1:dolu bi sx1 pili bul ve cihaza tak
    2: * # ve açma tuşlarına basılı tutarak aç
    3: açılırsa sevin
    4:açılmasaa x55 le fw at "ama çok düşük bi ihtimalle çaare olur"
    5:x55 le neyim uuraşamam dersen; ve telefon bi darbe sonucu felç olmamışsa sorun %78 mmi de dir

mmi=>>>> http://shops.avengo.de/fabmanet/p8429_siemens_sx1_original_tastaturplatine__mmi_board__.html?image=1

arkadasım x55 le fw atmak falan anlamadım ben bir tamirci değilim ve bir tamirciye en az sizin kadar uzagım.ben kendi cabalarımla yapmak istiyorum bu telefonu... ancak basaramicam galiba... neyse bunlarıda bir acıklarsanız tam süper olucak

• arıza yazılımsal diilse evde ç ö z e m e z s i n!
  • quote:

arıza yazılımsal diilse evde ç ö z e m e z s i n!

Bencede tamirci yolu görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

quote:

arıza yazılımsal diilse evde ç ö z e m e z s i n!

Bencede tamirci yolu görünüyor.

artıq tamirci yolu gorunuyor bise galiba.yardımlarınız için cok saolun arkadaslar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.