Siemens SX66 ya sahibim yurtdışından e-bay üzerinden satın aldım. Görünüm vs her haliyle bildiğiniz i-mate pda2k
Ben bir kazadır oldu gitti dokunuşları algılayan kısımın çatlamasına sebep oldum, haliyle dokunuşları yanlış koordinatlarda algılıyor. LCD ekran ise sağlam, sorun yok. Yaptırmam gerekiyor. KVK ya gittim, anlaşmamız sona erdi diyorlar yapmadılar. Hatta gittiğim gün son günmüş vs. Siemens in telefonunu verdiler ki ne hacet telefonu açan olmuyor. Ne yapabilirim nasıl tamir ettiririm ? Yardımcı olan / olmaya çalışan herkese teşekkürler. Sevgiler :)
yurd dışından alınan cihazlarda genelde parça vs sorunu oluyor ama sen yine siemensi bir dene Siemens-BenQ Mobile Sorunlarınız ve Önerileriniz İçin Çağrı merkezi numarası: 0216 459 98 98 Faks no: 0216 459 98 00 http://www.benq-siemens.com.tr/
Siemens Ev İletişimi Çağrı merkezi numarası: 0216 459 98 59 Faks no: 0216 459 98 58
Ürün, hizmet ve çözümlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için, bize ulaşabilirsiniz:
Siemens San. ve Tic. A.Ş. Adres : Yakacık Cad. No:111 34870 Kartal İstanbul Türkiye
Tel : (216) 459 20 00 Fax : (216) 459 20 11
Kusura bakmayın birazcık eskimiş bir konuyu yeniden diriltiyorum ama. üstteki yerler bana yardımcı olmadı / olamadılar. Elektronik bilgisi olan bir arkadaşım bana dokunmatik ekranımın sağlam olduğunu aradaki flexi glasın kırık olup tüm ekrana dokunduğunu söyledi. Ama içini açma riskine girmedi ki malzememiz de yok. Bu tarz bir şeyi tamir eden kimse yok mudur ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme