Şimdi Ara

siemensten paramı nasıl geri alabilirm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sx1 telim vardı ama artık yok 33 gündür serviste haber yok ne arıyorum simensi cihazınız yapım aşamasında diyo neyse bende telden vazgectim artık ama işte ne tel var ne de para bende paramı geri almak sitiyorum ne yapmam lazım dilekce vs 33 gün oldu off telsiziim halla yaa paramı nasıl geri alabilirm bunlardan

• o kadar bakıyosunuz ama cevap yazmıyosunuz
  • 33 gün ama neye göre 33 gün..?

30 İş günü tamir süresi vardır. 33 İş günü olduysa haklısın ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

33 gün ama neye göre 33 gün..?

30 İş günü tamir süresi vardır. 33 İş günü olduysa haklısın ama..

evet işte 33 iş günü oldu ses yok ama aryotum yapılıyo halla diyo board bekliyomuş bende vazgeçtimparamı almaya karar verdim en yapömam lazım sence geri iade için ne laızm
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

o kadar bakıyosunuz ama cevap yazmıyosunuz

Kardeşim işine yaramayan yorumu ne yapacaksın, demekki bilmiyoruz da yazmıyoruz
  • 33 iş günü olduğuna göre sana yeni telefon verilmesini talep et. Bekleyin falan demelerini bekleme yasal olarak hakkım de biraz çirkeflik yaparsan tamamdır bu iş..
  • Serkan kardeşim şimdi okudum benim cep tel sözleşmemi diyor ki orda " 30 iş günü sonrası ürün arızası giderilememişse, ürün yenisiyle değiştirilir" Dolayısıyla telefonunu yenisini vermek zorundalar sana. Bunu senin telefonun garantisi olduğunu varsayarak söylüyorum. O garanti belgesiyle gitiğin takdirde, ürünün de 30 iş gününden fazla orda olduğu ( servis fişi vs. ) belirlenirse, yeni telefonuna kavuşabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

33 iş günü olduğuna göre sana yeni telefon verilmesini talep et. Bekleyin falan demelerini bekleme yasal olarak hakkım de biraz çirkeflik yaparsan tamamdır bu iş..

tamam saol aga da bu yasal çirkepliği nasıl yapacam ?? onu bilmiyom:s
  • Tüketici Haklarına başvuracaksın.Valiliğe git.Seni yönlendirecekler.
  • 30 iş günü dedikleri normal saymayla 45 günü buluyor bence sen hiç sesini çıkarma 45 gün geçtikten sonra başla uğraşmaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eveready

En yakın kaymakamlığa gidin, sizin oturduğunuz yerinki olabilir. Orada tüketici hakem heyeti var, başvurursanız her türlü yardımı yapacaklardır. Eğer 33 iş günü olduysa ve garanti kapsamında bir arıza tamiriyse bu, kesinlikle siz haklısınız ve mutlaka yasalara uymak zorundalar.

30 iş günü deniyor ama dikkat edin 30 iş günü dedinmi yani bir ay 22 güne düşüyor cumartesi pazarları kaldıracaksınız ki bu da galiba 45 güne denk geliyordu yada 40 gün filan
  • Arkadaşım sakın geri adım atma, bu Siemens biraz fazla oldu. Benim de telefonum aynı arızayı 3 kez yaptı sonuncusunda değişim yapmamak için "batarya kullanım hatası" diye bahane buldular.Şimdi yine arızalandı ama uğraşacağım. Duyduğua göre her türlü sorunu çıkarıyorlar değişim yapmamak için. sikayetimvar.com'a girersen yüzlerce cep tel arızası olduğunu görürsün. İnsnalar lanet olsun deyip uğraşmıyorlar... Kaymakamlık yada valiliğe gidersen sana yol gösterirler.
    Saygılar
  • aradım siemensi görüştüm dedim paramı iade etmenizi istiyorum dedim işte o da dedi bu isteğinizi siemense bildirecez haftaya çarşambba sonuç belli olucak dedi . peki dikatte alıcaklarmı kı ben onu merak ettim :Sartık telden vazgeçtim ya parayı verirlerse hayırlıysa bende gidecem sxg75 alıcam gps li olanını hoşuma baya gidiyo:d
  • quote:

aradım siemensi görüştüm dedim paramı iade etmenizi istiyorum dedim işte o da dedi bu isteğinizi siemense bildirecez haftaya çarşambba sonuç belli olucak dedi . peki dikatte alıcaklarmı kı ben onu merak ettim :Sartık telden vazgeçtim ya parayı verirlerse hayırlıysa bende gidecem sxg75 alıcam gps li olanını hoşuma baya gidiyo:d

Ya gene mi Siemens alacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

aradım siemensi görüştüm dedim paramı iade etmenizi istiyorum dedim işte o da dedi bu isteğinizi siemense bildirecez haftaya çarşambba sonuç belli olucak dedi . peki dikatte alıcaklarmı kı ben onu merak ettim :Sartık telden vazgeçtim ya parayı verirlerse hayırlıysa bende gidecem sxg75 alıcam gps li olanını hoşuma baya gidiyo:d

almiyimi sxg75 iyi bişwy gibi görünüyo yoksamı bana öyle geldi :s

• quote:

quote:

quote:

Sen bilirsin ama serviste kalırsa gene telefonum diye ağlama sonra

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen bilirsin ama serviste kalırsa gene telefonum diye ağlama sonra

ewet ben vazgeçtim n70 olabilir yada 3250 felan fuc to siemens sx1 danger brokeen

rulez nokıa number one

• quote:

ewet ben vazgeçtim n70 olabilir yada 3250 felan fuc to siemens sx1 danger brokeen

rulez nokıa number one

vay bee!! şimdi böyle olduk haa
    sen değilmiydin zamanında nokia ya küfür eden
  • arkadaşım 34 gün sonra 30 iş günü doluyor tl f alma kaymakamlığa git dilekce ver faturataki parayı sana ödesinler telefonu sakın teslim alma cüngü ikinci el telfonları veriyorlar sonra garanti dışına itiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

quote:

rulez nokıa number one

vay bee!! şimdi böyle olduk haa
    sen değilmiydin zamanında nokia ya küfür eden

yakında sende edersin merak etme Allah kımsye böyle bir dert vermesin
    ya zamanında bi neden ediyoduk onada gellelim şimdi nokıa sb7 için ambargo koymuş diyoduk hani ozamn etmişimimdir birde ama siemens hiç iyi hizmet vermiyo yaptım diyo veriyo telli ama arızaya elememiş +arıza arıza yaratark geri veriyo bende artık bu yuzden sevimiyom birde sıkayetiımvar.com a bak ona göre haklı olup olmadığmı sen söyle

saygılar @cmert

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.