Şimdi Ara

Sıfır araba alırken, hediye olarak ne istenmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Aslında basit bir soru gibi ama cevabını gerçekten merak ediyorum. İbiza (1.2 Reference)almayı planlıyorum. Henüz bayiye gitmedim.

1- Pazarlığın son aşamasında nelerin istenmesi normaldir? Park sensörü, paspas vs.
    2- Aracın fiyatına sigorta/tescil vs. amsraflar dahil midir? Değilse, bunlar da hediye olarak istenmeli midir?
    3- Sizlerin sıfır araba alırken ekstradan alabildikleriniz neydi?

Tecrübesi olanlar yazarsa belki, bu konuyu merak eden arkadaşların da işine yarayabilir.

• Özellikle seat alanlar paspastan bahsediyor. Sıfır arabada paspas olmuyor mu? Bu arada park sensörü tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15000 bakim hediyesi en makbuldür.

• quote:

Orijinalden alıntı: 990500135m

Herkese merhaba. Aslında basit bir soru gibi ama cevabını gerçekten merak ediyorum. İbiza (1.2 Reference)almayı planlıyorum. Henüz bayiye gitmedim.

1- Pazarlığın son aşamasında nelerin istenmesi normaldir? Park sensörü, paspas vs.
    2- Aracın fiyatına sigorta/tescil vs. amsraflar dahil midir? Değilse, bunlar da hediye olarak istenmeli midir?
    3- Sizlerin sıfır araba alırken ekstradan alabildikleriniz neydi?

Tecrübesi olanlar yazarsa belki, bu konuyu merak eden arkadaşların da işine yarayabilir.

0 KM Seat ibiza alınma süreci

• seatta hiç bir şey hediye etmiyorlar park sensörünü bile takmıyorlar diretiyorlar leon sipariş ederken karşılaşmıştım sonra kaporamı geri aldım zaten.adam fiyatta da indirim yapmıyor en söylediyse o fiyatı veriyor.tabi bayiden bayiye değişiyor aynı x arabayı bi bayı 58 fiyat verirken bi bayi 59.500 veriyor falan fisman.kauçuk paspasla gelmiyor diye biliyorum seatta halı paspasla geliyor.park sensörüde orta paketlerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

seatta hiç bir şey hediye etmiyorlar park sensörünü bile takmıyorlar diretiyorlar leon sipariş ederken karşılaşmıştım sonra kaporamı geri aldım zaten.adam fiyatta da indirim yapmıyor en söylediyse o fiyatı veriyor.tabi bayiden bayiye değişiyor aynı x arabayı bi bayı 58 fiyat verirken bi bayi 59.500 veriyor falan fisman.kauçuk paspasla gelmiyor diye biliyorum seatta halı paspasla geliyor.park sensörüde orta paketlerde yok.

Seat adam mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Özellikle seat alanlar paspastan bahsediyor. Sıfır arabada paspas olmuyor mu? Bu arada park sensörü tavsiye ederim.

Öncelikle sizin sorunuza yanıt vermek istiyorum ; genellikle araçlarla orjinal olarak gelen paspaslar halıflex tarzda oluyor ve bunlarda kullanışlık açısından pek randımanlı olmuyor. Herhangi bir yağmurda ıslak çamurlu havalarda araca birşeyler sermek gerekiyor ki akabinde temizlik işleriyle uğraşılmasın. Hediye edilen paspasların orjinal paslasplardan farkı genelde kauçuk ve havuzlu paspaslar ama yine o araç için üretilmiş , takılma çıkarılma yerleri araçlarla uyumlu olan paspaslar talep ediliyor.

Gelelim benim tecrübeme; 2 ay önce aldığım araca sadece boya koruma uygulandı
    Ancak şöyle bir durum mevcuttu; talep edebileceğim başkada bir şey yoktu, ilk yardım çantası , bahsettiğim orjinal kauçuk paspasları kendileri verdi ve araçta orjinal park sensörüde vardı başka bir şey talep edemedim. Olmasaydı muhakkak talep eder sıkı bir pazarlık yapardım bu hususlarda ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

quote:

seatta hiç bir şey hediye etmiyorlar park sensörünü bile takmıyorlar diretiyorlar leon sipariş ederken karşılaşmıştım sonra kaporamı geri aldım zaten.adam fiyatta da indirim yapmıyor en söylediyse o fiyatı veriyor.tabi bayiden bayiye değişiyor aynı x arabayı bi bayı 58 fiyat verirken bi bayi 59.500 veriyor falan fisman.kauçuk paspasla gelmiyor diye biliyorum seatta halı paspasla geliyor.park sensörüde orta paketlerde yok.

Seat adam mıdır?

ironimi yapmaya çalıştın yoksa zeka seviyen mi geride ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

15000 bakim hediyesi en makbuldür.

ne isteniyor 15000 de ne veriyorlar piyasayı bilelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

quote:

Seat adam mıdır?

ironimi yapmaya çalıştın yoksa zeka seviyen mi geride ?

Rasim Ozan'lık yapmaya calistim kardes de biraz daha düzgün konussan keske hemen hakaret etme cabalarina girmesen

• İbiza aldığım zaman bayi, direk plastik paspas verdiler halı paspas almadım. Park sensörü, trafik seti, koltuk koruma veya boya koruma hediye etmişlerdi. Boş keseden sallamayın lütfen. Ha bayiden bayiye değişir, bilemem.

Ek olarak, ilk bakım hediye alınabilir. Yoksa paspas, boya koruma veya koruma filmi, Logolu anahtarlık, takvim, ajanda vs. alınabilir ufak tefek seyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kopartırsan kârdır...

• 2 ay kadar önce ben de leon aldım da o yüzden soruyorum. Benim arabada trafik seti ve kauçuk paspas vardı. Park sensorunu de sıkı bir pazarlıkla ücretsiz taktirdim. Park sensörü hiç bir donanımda yok fr lar hariç. Zaten leon da style donanım var sadece, ibiza da ise reference ve style. Şimdi burda konuşulandan anladığım bu adamlar arabanın sadece anahtarını veriyor içi bomboş öyle mi?

• predator93 kullanıcısına yanıt
    Bu kadarınıda kameraya çekmek bence görgüsüzlüge girer .Aldıgı ibiza daha lüks birşey verse gazeteye ilan verir heralde.

Hediye konusu bayiye ve markaya göre degişir.VW için konuşuyorum orjinal kauçuk paspas aldık.Fiatta bluetooth kiti almıştık.Bir tanıdık passat için sipariş vermişler teslimata yarın yada pazartesi olacak hediye felan hiç konuşmamışlar.Ben söyledim hediye olacakmı diye satış temsilcisi o konuda birşey yapamam dedi.Birde VW en azından hiç birşey istemesen bile iki tane anahtarlık veriyorlar dımdızlak anahtarı vermiyorlar.O pek hediyeye girmez zaten.Paspas küçük birşey demeyin 200 TL satıyorlar.İşinize ne gelecekse onu isteyin.

Hediye alacaksanız bu pazarlık aşamasında istenir.Fiyatı konuşup parayı yatırdıktan yada aracı teslim alırken söylerseniz büyük ihtimal alamazsınız.Paspas olur park sensörü olur hediyeler markaya göre degişir.Siz ne istiyorsanız isteyebilirsiniz.Boya koruma olur.Tabi çok pahalı ürünlerde indirim söz konusu olur.Ama gidipte bakım hediyesi istemeyin genelde vermezler.Bakımda şu kadar indirim yapabiliriz derler.Bazı markalar birkaç hediye verebiliyor.Park sensörü boya koruma vs gibi.

Sizin alacagınız marka/model ne onu söyleyin.Örnegin Opel'in Corsa ile İnsignia verecekleri hediye aynı olmayabilir

Özetle hediye pazarlık aşamasında konuşulur.Markaya/bayiye/modele/satış temsilcisinin iyi niyetine ve sizin pazarlık gücünüze baglıdır.Hiç hediyede almayabilirsiniz veya bir kaç hediyede verilebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 20 Mayıs 2016; 23:24:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.