Şimdi Ara

sıfır arabaların koltuklarında naylon kaplama neden yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son bir kaç nesil arabaların koltuklarında naylon kaplama artık yok , öncesinde vardı, altı üstü naylon ama psikolojik değeri vardı, yepyeni araba olduğunu belli ediyordu, yeniliği biter diye haftalarca aylarca çıkartmayanlar vardı. şimdi neden kullanılmıyor,gereksiz mi görülüyor yoksa maliyet kaygısından mı?

• İnternette iki yaşında bir araç ilanı vardı. Adam sadece sürücü koltuğunun naylonunu çıkarmış, diğer koltuklar poşetli halde iki yıl kullanmış aracı. Bazıları bu konuda gerçekten takıntılı olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naylon ter yapar

• araç tesliminden önce yapılan temizlikte servis elemanları bütün poşetleri çıkarıyor
  • Geçen aylarda passat b8de gördüm koltuk poşetlerini. Hala var ama servis elemanları söküyor bence.

• serviste sökülüyordur
  • Biz Megane'ı en az 2 sene naylonlu kullandık. Belki daha fazla da olabilir. Sonra ben bütün naylonları söktüm.
    Babam çok takıntılı, televizyon kumandasını bile naylonuyla kullanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Var hala ama çoğu serviste sökülüyor. Vw gibi bazıları istesenizde naylonlu vermiyor döşemelerde sıkıntı olup olmadığı kontrol etmemiz gerekiyor diye. Ama mesela honda hala naylonlu veriyor. Valla benim hoşuma gidiyor açıkcası mis gibi sıfır araç aldığınızı hissediyorsunuz hediyesini açan çocuk gibi.
  • Ben alırken de yoktu. Depodan alınıp son kontrolü yapılırken sökülüyor. Sökülmesini istemiyorsanız st'ye söyleyip sökülmesin diyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • naylonlu hiç görmedim ne gerek var salam sucuk değilyamillet neredeyse gres yağıyla isteyecek

• Baktılar ki millet hep naylonla kullanıyor e haliyle markanın prestiji zedeleniyor, bu yüzden önceden önlemlerini alıp naylonları kendileri söküp aracı öyle veriyorlar.
    Bence iyi ki böyle yapıyorlar, naylonla dolaşanlar çok itici

Sırf satarken daha az değer kaybetsin diye sökmeden yıllarca kullananlar var etrafta.

• Ben sıfır araç alacak olsam naylonlarını,direksiyon,teyp,navigasyon stickerlarını kendim sökmek isterim...
    Belki de daha evvel showroom veya test sürüş arabasını sıfır diye bana veriyorlardır,nereden bileyim?
  • PDI kontrolü sırasında sökülüyor. Ben kontrol yapılmadan önce depoya gittiğimde poşetliydi. Teslimat gününde erken gittim, koltuk poşetlerini PDI kontrolü sırasında sökmüşler ama jelatinler duruyordu ve yıkamacıya bırakmadan ben söktüm.

• Sıfır aldığımız lineada vardı hatta arka koltukta halen duruyor arkaya oturan olmadığından sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullaniciya birakilmali bence. Alan adam acsin. Onun hazzi daha iyi bence. Kesinlikle kutusu acilmis urun almam. Benim acmam lazim ilk. Arabada da oyle. Alayim naylonu ben sokeyim

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    yok bunlar değişik nesil gres yağsız istiyorlar
  • Çok kızıyorum o sormadan naylon sökenlere.. Bizim logan'ında sökük gelmişti halbuki babam aldık deyince Arabayı pek beğenmemiştim ama en azından Naylon sökme hazzı yaşayacatım.
  • https://youtu.be/HDAvnVwd5iQ
    https://www.youtube.com/watch?v=Dbbq2paxP8E
    bu videolar sadece bir ornek.

butun otomobil fabrikalari araclari naylon ambalajli gonderir.jantlar da dahil. Aracin nakliye sirasinda, boyasina zarar gelmesini onlemek amacli. tirlara yuklemede kolaylik olmasi icin , sofor kapisini sadece acabiliyorsun ve on camda yukleme sirasinda surebilmek icin kesilmis kisim vardir. audi,mercedes,bmw gibi markalar genelde tek parca naylon kilif ile gelir. araclar yetkili saticinin garajina cekildiginde bu sekilde bekletiliyor. sadece showroom a cikacak araclarin naylonlari sokulup cikartiliyor veya musteriye teslim edilirken. ekstra maliyet oldugu icin bircok ulkede naylonsuz tasiniyor.

sıfır arabaların koltuklarında naylon kaplama neden yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpm -- 4 Şubat 2016; 23:54:25 >

• Sıfır alacaktım, naylonsuz olduğu için satış Temsilcisini fırçaladım. Almadan geldim.

Sanane naylondan niye söküyorsun ?
    İster kendim sökerim ister sökmem.

Para benim mal benim ben karar veririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.