|
Bildirim
|
Türkiye'nin yeni genç jenerasyonu işte karşınızda, güçsüz, korkak, saf, enayi.
|
Evladım git babana söyle, taksiciyle buluşup hemen bi tutanak tutturun. Başına gelecek en kötü şey o kimliğin kötüye kullanılması olur.
Baban olsam araba için "olur kazadır, geçmiş olsun" derim. Kimliği bıraktığın içinde hortumla döverim. |
Taksici gider bi yeri soyar atar kimliğini hapislerde çürürsün
Taksici gider senin adına kredi çeker Taksici gider senin adına telefon hattı çıkarır Taksici gider senin adına kredi kartı alır Taksici gider başka kaza yapar babanı bulur parayı alır babana seni dövdürür. Kamera kaydı varsa taksici santaj bile yapabilir polise gider vurup kaçtı diye İhtimal çok Babanla arabaya bin kamerasız bir yere park ettir arabanın yanına gelirken arabaya vurmuşlar buba de. |
Yazık ya... Değer mi böyle işlere girişmeye ? Çek sağa arabayı al telefonunu, çok mu gerekli araba kullanırken telefon ? Birini araman mı lazım, bağla bluetoothla konuş birsürü donanım var. Hala görüyorum ne lüks araçlarda elde telefon konuşuyor millet. Kusura bakmayın önyargıyla yaklaşıyorum telefon büyük ihtimal elinizdeyken düştü.
|
Türkiye'de büyümedim ve şu an da bile yurtdışında yaşıyorum, çoçuğumu bile Türk vatandaşı yapmadım, yeni jenerasyon Türkler gibi olmasın, Türkiye'de yaşamasın diye.
|
O zaman Türk forumunda ne işin var demezler mi adama?
-Arkadaş listene bakınca sözümü geri aldım o listeye böyle bir normal. |
çocuğunuzun geleceği için endişelenebilirsiniz, iyi bir eğitim, refah düzeyi yüksek bir ülkede büyümesini isteyebilirsiniz. bu normal karşılanır. fakat Türk gençliğini "güçsüz, korkak, saf, enayi" diyerek aşağılama hakkını size kim veriyor?. siz korkak olanı mısınız ki korkup Türk vatandaşı yapmadınız. Aslında yazılacak çok şey var, burası yeri değil.
|
Hemen git kimliğe kayıp ilanı ver. Emniyete de bildir kimlik hükümsüzdür diye. Taksici uğraşsın sonra.
|
Baban o kadar mı sevmiyor seni kardeşim, bu aracı vurmandan daha derin bir sıkıntı
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 22 Aralık 2017; 8:17:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 22 Aralık 2017; 10:27:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|