Azmı hasar almış araç nerdeyse perte çıkmış. Bende iki defa köpeğe çarptım Focus ve Elentra ile. Her ikisinde de sadece tampon yerinden çıktı sis farları yuvalarından fırladı boya kalktı. Focus ta tamponu tutturup devam etmiştim ki hızım 140 civarıydı, serviste yerine takıp boyadılar Sis farlarını taktılardı o kadar. Elentra da sol far çıktı yerinden bir de Jant kapakları gitmişti. Focusla Köpeğe çarptığımda çok ses çıkmıştı patlama sesi gibi, yer Ayvalık taraflarıydı frene bile basamamıştım önümdeki araç manevra ile kurtardı ben geç gördüğüm ve yakından takip ettiğim için direk vurmuştum hayvana, çoluk çocuk sıçradı yerinden birde geceydi, önce köpek değilde Domuz sandım dı ama köpekmiş. |
Sıfır arabayla kaza yaptım (2. sayfa)
-
-
kopegin masrafini oder arabayi her turlu kendin yaptirirsin.
-
Ya adamın kullanıcı adından belli, illa her konuda kendi vosvosunu övecek, diğerlerini yerecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun. En azından hava yastığı patlamamış.
Köpekler İstanbulda da büyük problem. Benim arabamı da köpek ısırdı. Resmen ben içindeyken köpek arka tamponu dişleri ile cayır cuyur tırnaklarından söktü. Yerine taktım ama diş izleri kaldı maalesef.
Öyle bir şey yok. 10 sene önce bile bu olay konuşuluyordu hatırlıyorum bir yakınımızda köpeğe çarptı ve köpeği keşke alıp veterinere götürseymişim sonradan haberim oldu meğerse sigortadan onarım yaptırabiliyomuşum cebimden para çıkmadan diye. Sigorta ücretine mi ne yansıyormuş. İyi araştırın böyle bişey kesinlikle var. Çarptığı hayvanı alıp veterinere götürürse aracındaki onarım için bir çok kolaylık sağlanıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hahahahaha
Kasko var değil mi birde anlamadığım önden çarptığın kazada nasıl kapılar hasar aldı
Var hocam kasko ama şişirmesinden korkuyorum köpek yandan geldi hızımla beraber tekerleğe de temas edince yana sürüklendi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yetkili servis trameri ne kadar çıkarır arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocam. Kazanın olduğu yere bağlı olarak ilgili birime (otoyolsa işleten firma, devlet karayoluysa kgm sanırım, şehir içiyse belediye) tazminat davası açın. Bu birimler yolları başıboş köpeklerden arındırarak güvenli hale getirmek zorundalar.
Merhaba çok geçmiş olsun.
Bende 23 Polo Life DSG sahibiyim kırımızı renk aracınız çok güzelmiş ama bi nazar değmiş belli ki.
Elinizde fotolar var, herşey net belli büyük bir kaza vs degil.
Direkt yetkili servise verin tertemiz çıksın arac
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bursa'da neredesiniz hocam? Konum/adres rica etsem.
Konu sahibine çok geçmiş olsun bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Ağustos 2023; 14:48:11 >
geçmiş olsun; şimdi soru şu siz bu aracı kullanmak-doya doya binmek için mi aldınız ?
Yoksa az yükselsin piyasa satarım ;kar ederim diye mi?
ŞAyet kullancaksanız en doğrusu kesinlikle ve istisnasız Yetkili serviste kaskodan yapılmasıdır.
Aksi halde kayıt kuyut girer zarar ederim;en kısa sürede toplatıp nakite döneyim derdindeyseniz tabi ki sanayide,kayıt dışı yaptıracaksınız.
Bence konu gayet net.
ha yetkili serviste bence 70-80 binler falan konuşulabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 25 Ağustos 2023; 14:52:8 > -
Geçmiş olsun. Kapılar göçük düzeltme ile halledilir gibi duruyor. Önce onu hallettirip sonra tampon için yetkili servise vermek en mantıklısı.
-
Geçmiş olsun. Köpekler kesinlikle toplanmalı. Ölümlü kaza geçiren var, şehiriçinde parkta, ormanda saldırıya uğrayan var. Avrupa’da herkes sahipli, tasmalı, kanun kitaba uyarak evcil hayvan sahibi oluyor. Bizdeki gibi saldım çayıra durumu yok. Ayrıca tasmasız gezdirme çok yaygın, köpek sahipleri kimse köpeğiniz küçük dahi olsa saldırgan olup olmadığını bilemez, ek olarak uysal da olsa özellikle çocuklar korkuyor olabilir. Yok ya birşey yapmaz demek yerine tasmasını takın öyle gezdirin.
Cok gecmis olsun, once bi temizleyip oyle fotograf yukleseydiniz daha net yorum yapardim ama eger tirnak takilacak cizik yoksa kapilari boyasiz gocuk duzeltmeyle isin ehli birisi rahat duzeltir. Marspiyel onemli degil cekilip boyanacak. Tampon vs degisecek boyanacak. Yetkili servise giderseniz iki kapiniz direk degisir. Bence tampon vs islerini servise sorun ama kapilar icin mutlaka pdr hizmeti veren yerlere danisin.
oldugunu iddia ediyorsaniz gosterin, ben tekrar baktim ve bulamadim.
hatta aksine hayvanin masraflari bile saibeli. Tahkim sigortanin odemesine karar vermis basvuru durumunda ancak tahkime gitmeden odemeyen sigortalar bile var hala.
ozetle herhangi bir kosulda trafik sigortasindan kendi araciniz icin herhangi bir harcama yapilma ihtimali yok benim bildigim/arastirdigim kadariyla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X