Ağzınıza sağlık.Bu tipler en sinir olduğum tipler.İstedikleri kadar hayvansever görünmeye çalışsalar da toplumda hep marjinal azınlık olarak kalacaklar.Çünkü sevgileri göstermelik.Köpek sevgilerinin altında insana düşmanlık yatıyor.Ýüz insan ölse umurlarında olmaz. |
Sıfır arabayla kaza yaptım (3. sayfa)
-
-
Mal canın yongasidir. Yil olmuş 2023 hala insanlar bir mal ve hizmeti satın alirken sadece para verdiklerini zannediyor. O arabayı almak icin zamanini vermis, yeri gelmiş sağlığından fedakarlık etmis, yeri gelmis sevdikleriyle harcayabilecegi vakitten kısmış vs. O araba 50-100 bin değil ki önemli değil yeav desin. Ya da cok zengin bir arkadas olmasi lazım ama burada konu actigina gore bu ihtimal dışı. Trde bir adamin arabasini düşünmesi kadar dogal bir sey yoktur. Aksini düşünen ve dünya mali onemsiz edebiyati yapan arkadaslar toplaşip aracin masrafini ve deger kaybini karsilayabilir. -
Geçmiş olsun. Kasko şişirmesi diye bir şey yok, necip türk milletinin uydurması. Tamiri yetkiki serviste yaptırırsanız doğal olarak daha fazla çıkar. Kasko firması enayi mi şişirilmiş fiyattan ödeme yapsın? -
Moderatörleri kutluyorum, 22 beğeni veya belki daha yükseğini almış mesajı uçurmuşlar.
Ne gördünüz, salyalarıyla geldi veya tapar dedim diye mi sildiniz? Madem öyle o kısma müdahale edin sadece. Tüm mesajı uçurmak niye? İşinize gelmedi anlaşılan.
Adam da "paragöz" diye aşağılıyor, şikayet etsem işlem yapılmayacak tabi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 27 Ağustos 2023; 13:43:52 > -
Köpeğe çarpma hikayelerinin çokluğu benim dikkatimi çekti.
Köpekler genelde sokaklarda olduğuna göre muhtemelen hepiniz ralli şöförüsünüz, şehir içi 50km hız sınırı hiçbirinizde yok , ve karambole araba sürüyorsunuz. Tahminim bu yönde.
Uzun yolda da çıkabilir bu ayrı konu tabii o arkadaşlara geçmiş olsun.
Üzerine şehir içinde ralli gibi sürenler alınsın, dikkat edinnde daha buyuk vebal altina girmeyin -
ahmet hocam hala vermediyseniz ankarada ise size yardımcı olucak bir usta biliyorum benimde vw aracım vardı maşrapiyel i kaldırıma sürtmüştüm. araba forum sitelerinde ankarada cok iyi bir usta oldugunu söylediler. adam avrupadan tr ye gelmiş zamanında mukkemel işciligi var yardımcı olmak isterim.
-
adam bu. internet sitelerine dent teknik diye yaz. forumlarda adam icin yazılanları oku. mukkemmel bir insan.
-
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun.Ben olsam macunlu arabaya binmek istemem şahsen ne güzel sıfırı ile değişsin lakin Türkiye'de piyasa şartları malum ön tampon değişim, iki kapı yarım boya ile çözebilirsiniz satım kaygınız varsa.
Haa diyorsanız ki ben bu arabayı binmeye aldım bineceğim verin yetkili servise değişsin macundan 100 kat daha iyidir.
Ayrıca şu hasar kaydı olayını da anlamıyorum.Araba bu kaza yapabilir ne güzel kaydı var ne değişmiş görebiliyorsun.İnsanlar geçmişi muamma aracı nasıl belli araca tercih ediyor anlamıyorum.Ben hasar kaydı olmayan aracı almam...
-
Kardeşim selamlar, mesajını şimdi görüyorum.
Otosansitte ve küçük saanayiide iki farklı yakada da yerimiz var. Yardımcı olmaya çalışırım her türlü. -
Servis şişirmesi demek istedim hocam -
Kapılar değişeceği için oradan en az 40k gelir. -
Hocam dün buraya gittim kapalıydı mutlaka gideyim o zaman -
Kapıları düzeltmeyle kurtarabilirsem çok iyi olacak -
ahmet hocam ankara nın en iyisi. bende sıfır vw caddy aracımın maşrapiyel ini kaldırıma sürtmüştüm. 2014 yılında. adam cok işinde. eğer bir sorun yaşarsan beğenmezsen para almam demişti. ogün bugundur hala aynı araç gram bir nokta kusur yok. önce burda aracı yaptırırsın sonra servise tmpon icin verirsin. üzülcek bişey yok hocm. nasıl olsa araca binceksin yapılır tertemiz verir yetkili servis de de.
-
Köpek çoktan ölmüştü hocam maalesef ismini alabilirim hocam sormakta fayda var -
Marşpiyeli boyatmadan mı hallettiniz hocam -
benimkinde boya kalkmıştı metali gözüküyordu boyuyarak yaptı mikron kalınlığı aynı şekilde orjinal boya ile boyamıştı. sizinkinde boya kalkma gozukmuyor. sadece cektiricek galiba.
-
Sonuç ne oldu ne yaptınız ? -
İt seviciler konuyu istila etmiş. O itler yüzünden kaldırımdan yola kontrolsüz fırlayan çocuk öldü, çarpan masum vatandaş vicdan azabından yıllarca kendine gelemedi. Her ikisini de çok yakindan taniyorum ve yaşamayan bilemez bunları. Alın itinizi de kaybolun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X