Şimdi Ara

Sıfır arabayla kaza yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 haftalık arabayla köpeğe çarptım araçta ön tampon ve sol iki kapı da hasar var. Kapılar da göçme var boyamadan göçük düzeltme yapılır mı acaba bazı esnaflar yaparız dediler ustalar çok sıcak bakmıyor nasıl yapabilirim birde wolkwagene ana bayisine vermem ne kadar mantıklı trameri şişirmesinden korkuyorum kapıları değiştirme taraftarı özellikle ön kapıyı

resimleri ekliyorum
    Önerilerinizi bekliyorum Sıfır arabayla kaza yaptım Sıfır arabayla kaza yaptım Sıfır arabayla kaza yaptım Sıfır arabayla kaza yaptım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Köpeğe üzüldük elbet ama adam otomobil forumuna gelip "Köpeğe çarptım. Köpek öldü maalesef, küçük bir detay ama araba hasar aldı ama boşverin arabanın hasarını. Köpek için ne yapabilirim? Geride kalan aile üyelerini nereden bulabilirim? Onlara yardımcı olmak istiyorum." mu? Demeliydi?
    Adamın köpek umrunda değil ki, malının peşinde, birazcık umrunda olsa çarptığı köpeğin sağlığı hakkında bilgi verirdi. Köpeğin canı önemli değil bu iki kapı daha önemli.

Kimse de sormamış köpeğe ne oldu diye, kapınıza da tanponunuza da....

O kadar malının peşinde ki, kaza yapıca hemen üyelik açmış buraya yetişmiş.

Şimdi ben sitem ettim ya, vatandaş koşar hemen ben köpeğe baktım yardım ettim şöyle yaptım böyle yaptım hayvanları çok severim.... Derse... İyiye öfkelenirim!!!
    Çok geçmiş olsun, köpeğe çarpmak en çok hasar veren kaza durumudur. Neyse ki araç sağlam ve dayanıklı olduğu için az hasar almış.

Benzer noktadan ben corollo ile köpeğe çarptığımda panjur, sağ çamurluk, ön far değişmişti, ön tamponu ise bulamadık herhalde dandikliğinden köpekle karşı karşıya kalınca yok olmuştu.

2021’de 15.000 civarı hasar kaydı tutmuştu.

Azmı hasar almış araç nerdeyse perte çıkmış. Bende iki defa köpeğe çarptım Focus ve Elentra ile. Her ikisinde de sadece tampon yerinden çıktı sis farları yuvalarından fırladı boya kalktı. Focus ta tamponu tutturup devam etmiştim ki hızım 140 civarıydı, serviste yerine takıp boyadılar Sis farlarını taktılardı o kadar. Elentra da sol far çıktı yerinden bir de Jant kapakları gitmişti. Focusla Köpeğe çarptığımda çok ses çıkmıştı patlama sesi gibi, yer Ayvalık taraflarıydı frene bile basamamıştım önümdeki araç manevra ile kurtardı ben geç gördüğüm ve yakından takip ettiğim için direk vurmuştum hayvana, çoluk çocuk sıçradı yerinden birde geceydi, önce köpek değilde Domuz sandım dı ama köpekmiş.

• Sıfır arabayla kaza yaptım

• Geçmiş olsun diyelim.

Tampon değişecek, kapılar düzeltilecek onun haricinde bir problem yok.

Servise giderseniz her yer komple değişir.

Bursadaysaniz yardımcı olabiliriz.

• cumadanpazara C kullanıcısına yanıt
    Maalesef Ankaradayım Kapıların boyanmadan düzelme ihtimali ?

• ahmet turkal A kullanıcısına yanıt
    dm.

• cumadanpazara C kullanıcısına yanıt
    Dm kapalı

• Çok geçmiş olsun, köpeğe çarpmak en çok hasar veren kaza durumudur. Neyse ki araç sağlam ve dayanıklı olduğu için az hasar almış.

Benzer noktadan ben corollo ile köpeğe çarptığımda panjur, sağ çamurluk, ön far değişmişti, ön tamponu ise bulamadık herhalde dandikliğinden köpekle karşı karşıya kalınca yok olmuştu.

2021’de 15.000 civarı hasar kaydı tutmuştu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servise goturursen değiştirir. İşinin ehli bir kaportacı halleder bunu. Boyasız düzeltilir mı orası muamma ama. Gocukler çekildiğinde çatlak oluşturabilir.

• Ancak şunu belirteyim. Kapıları değiştirmek en son çareniz olsun. Değişenli araç satarken sıkıntı yaşatıyor bizim insanımız değişen diyince sanki araba uzaydan düşmüş gibi algılıyor. Zaten düzeltilebilecek bir hasar, geçmiş olsun

• Keşke çarptığınız köpeği araca alıp nöbetçi bi veterinere götürseydiniz. Bu durumda aracınızda kasko yoksa bile sigortadan aracı yaptırabiliyordunuz diye biliyorum (cebinizden para bile çıkmadan yaptırabiliyorsunuz diye hatırlıyorum) bilenler düzeltsin lütfen.

Ankarada işinin ehli çok sağlam bir kaporta boyacı biliyorum fiyat almanız için yönlendirebilirim fakat piyasaya göre biraz tuzlu olur ama işçilikte gözünüz kesinlikle arkada kalmaz. İşinin hakkını kesinlikle şüphesiz veren bir usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ağustos 2023; 2:20:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Adamın köpek umrunda değil ki, malının peşinde, birazcık umrunda olsa çarptığı köpeğin sağlığı hakkında bilgi verirdi. Köpeğin canı önemli değil bu iki kapı daha önemli.

Kimse de sormamış köpeğe ne oldu diye, kapınıza da tanponunuza da....

O kadar malının peşinde ki, kaza yapıca hemen üyelik açmış buraya yetişmiş.

Şimdi ben sitem ettim ya, vatandaş koşar hemen ben köpeğe baktım yardım ettim şöyle yaptım böyle yaptım hayvanları çok severim.... Derse... İyiye öfkelenirim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 25 Ağustos 2023; 9:1:34 >
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

İnsana bile çarpsalar aynı tepki oluyor merak etmeyin. Bu konu için değil genel bahsediyorum. Ben bir kazaya şahit oldum, kadın adama çarptı indi adam yerdeydi ama adama bakan olmadı arabama bak ne hale geldi diye yırtınıyordu. Olayın şoku mu desem başka bir şey mi bilemedim.

• Merdomable kullanıcısına yanıt
    Olay şoku değil hocam , mala düşkünlük, kimse kimsenin umrunda değil, herkes malının paranın derdinde. Biraz insanlık olsa o kadında, adam öldü mü yoksa diye üzülür, merak eder, ona doğru koşup bakar.

Bu vatandaş da koşmuş buraya üyelik açmış hemen kapı derdine düştü şimdi hayatının anlamı o iki kapı ve malının değeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 25 Ağustos 2023; 9:5:58 >
    Arkadaşım nerden bilmiyorsun ki ilgilenmediğimi köpeğin son nefesine kadar yanındaydım yukarıda bahsetmek istemedim ilk önce Bi sor köpeğin durumu ne diye dimi hemen infaz gecenin ikisinde köpeği zar zor yolun kenarına çektim merak etme arkadaşım ilk önce köpeğe baktım

• bir önce ki mesajda dediğiniz olay yaşanmış aşağıda.

Benim üyelik 2014 den arkadaşım beni karıştırma aktif okuyucuyum alt yapıda yatan başka sıkıntılar var sanırım benim elimden geldiğince uğraştım

• burası otomobil forumu oldugu için bu forumda otomobil daha önemli.

köpek övmek isteyenler evcil hayvanlar forumunda köpeği yüceltip, çarpan arkadaşı ve arabayı gömüp lanetleyebilirsiniz.

• Köpeğe üzüldük elbet ama adam otomobil forumuna gelip "Köpeğe çarptım. Köpek öldü maalesef, küçük bir detay ama araba hasar aldı ama boşverin arabanın hasarını. Köpek için ne yapabilirim? Geride kalan aile üyelerini nereden bulabilirim? Onlara yardımcı olmak istiyorum." mu? Demeliydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 25 Ağustos 2023; 23:41:36 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.