Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13211322132313241325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 senede paramız yaklaşık yarı değer kaybetti. Yeni aldığınız fiyat seviyeleri normal maalesef. Ha 350.000₺ e 1.6 motorlu araç hayatta almazdım o ayrı mesele..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araç almak isteyen arkadaşlar. 5000tl ye ötv indiriminden faydalanabileceğiniz 79 çekme belgeli toros satıyorum. 5000tl de size indirim sağlamış olur bilginiz olsun.

EDİT: 10000TL KESİN DEĞİLMİŞ. EĞER 10000TL OLARAK KESİNLEŞİRSE YİNE FİYATIM 5000TLDİIR. DAHA AZ BİR MEBLA ÇIKARSA BELİRLİ ORANDA FİYATI AYARLARIZ. İŞLEMLER KESİNLEŞENE KADAR BEKLEME KARARI ALDIK. MAĞDUR ETMEYELİM KİMSEYİ ANCAK KESİNLEŞİRSE İSTEYEN İRTİBAT KURABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 29 Mart 2018; 12:33:19 >
  • şimdi bu ötv zammı ne zamandan itibaren geçerli olacak acaba
  • hharunn H kullanıcısına yanıt
    Ankaradan aldık doğuş otodan araç 11ocak 2018 gümrük girişli 2017 model golf bakan arkadaşlar Audi ye mutlaka fiyat sorsun bize golf daha pahalıya geliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faz1955 -- 29 Mart 2018; 10:27:44 >
  • mazi09 M kullanıcısına yanıt
    ÖTV indirimi kampanyası yok engelli aracı aldık yakınıma kendi kullanacak tertibatlı olarak. 1.6 dizel higline camtavanlı golften biraz daha hesaplıya geldi fiyatı. 50bin e 24 ay sıfır faiz de cabası

• arkadaşlar aşağıdaki araç için teklif alan var mı?

ELANTRA 1.6 D-CVVT STYLE (BENZİNLİ) 84.200 TL 79.200 TL 74.875 TL
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    hurda indirimi yeni resmi gazetede yayınlandı fakat şartları henüz bakanlar kurulu tarafından açıklanmadı. Yani sizin aracınız için 10000tl ötv düşeceği henüz kesin değil. Her araca 10000tl indirim diye kesin birşey yok. Yanlış bilgilendirmeyelim insanları.
  • abiodum kullanıcısına yanıt
    Ben yürürlüğe girdi, işlemler başladı sanıyordum. Bilgilendirdiğiniz iyi oldu. K.bakmasın arkadaşlar. mesajımı düzelteyim.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    sağlam kampanya yapmışlar..fiyat oldukça iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

arkadaşlar aşağıdaki araç için teklif alan var mı?

ELANTRA 1.6 D-CVVT STYLE (BENZİNLİ) 84.200 TL 79.200 TL 74.875 TL

Baz donanım benzinli manuel soruyorsanız inalların fırsat araçlarında beyaz renk var. Fiyatı 71900 TL.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Amerika da en çok gördüğüm araçlardan biri KIA biri de Hyundai . Bence bu markalar burada bu kadar çok satıyorsa bir sebebi vardır.

Elentrada en çok gördüğüm modellerden biri.Fiyat olarak ülkemizde çok uygun.Bence alınacak bir araba.Fiyatlar daha da artmadan kaçırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapry

Amerika da en çok gördüğüm araçlardan biri KIA biri de Hyundai . Bence bu markalar burada bu kadar çok satıyorsa bir sebebi vardır.

Elentrada en çok gördüğüm modellerden biri.Fiyat olarak ülkemizde çok uygun.Bence alınacak bir araba.Fiyatlar daha da artmadan kaçırmayın.

Amerika da hizmet sektörü çok pahalı. Amerikalılara göre Ford hem uzun ömür değil hem de servisi çok pahalı. Ayrıca garanti süresi kısa. Güney Kore araçlarının garanti süreleri çok uzun oralarda ve bu yüzden müşteri uzun ömürlü hizmet verecek Güney Kore araçlarına yöneliyor.
  • Asetonnn kullanıcısına yanıt
    VW 2 yıl, Kia 5 yıl, Hyundai 7 yıl garanti veriyor. Ama bizim insanımız bilinmeyen ikinci eli olmayan markalara yönelmez.

• Kia ve Hyundai ikinci eli kötü mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

Kia ve Hyundai ikinci eli kötü mü?

kia kötü hyundai fena değil
  • Arkadaşlar bu Corolla 1.6 Life'ın liste fiyatı 75.000 TL. Hiç daha düşüğe teklif alan oldu mu acaba?
  • Tolunay35 kullanıcısına yanıt
    Elantra kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Arkadaşlar bu Corolla 1.6 Life'ın liste fiyatı 75.000 TL. Hiç daha düşüğe teklif alan oldu mu acaba?

71 71.5 teklifler yazan oldu konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Arkadaşlar bu Corolla 1.6 Life'ın liste fiyatı 75.000 TL. Hiç daha düşüğe teklif alan oldu mu acaba?

71 71.5 teklifler yazan oldu konuya

Güzelmiş fiyat. Şu piyasa koşullarında bu fiyat aralığında en iyi tercih gibi geliyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 13211322132313241325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.