Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    % kaç engel raporuyla alındı acaba ? Özel tertibat yapıldıktan sonra Tüvtürk vb. Yerlerde işlem yaptırılıyor mu ?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superb 110a baz model için 36k 6 taksit 0 faiz

Megan 1.6 baz 79k 3k LPG fiyat aldim

Bu rakamlar çok fazla

• darkcald kullanıcısına yanıt
    Superb 2017 kalmamış mı hocam hiç bir yerde, varsa sorduysanız 2017 kaça bırakıyorlar

• Skoda çok satan marka. Volkswagen Skoda üretim kapasitesini artırma yollarını arıyor.

• erhun1988 E kullanıcısına yanıt
    Skoda 2 nisanda yine zam yapıyormuş. Ortalama 2500tl ile 4500tl arası görünüyor. Bu zamanların çoğu arz-talep dengesi bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötv ile bindirilen yük yetmezmiş gibi bir de Euro&Dolar kuru ile vatandaşa iyice bindiriyorlar. Şurada yazılan fiyatlara bakınca gerçekten gülümsüyorum. Bu kadar şişme, balon fiyatlara insanları mecbur kılıyorlar. 50.000 TL'lik araca 100.000-125.000 TL fiyat biçiliyor. Gerçekten yazık! Bir milletin parası nasıl sövüşlenir, örneklerle görüyoruz. Ötv denen saçmalık hayatımızda kalıcı hale getirildi. Enflasyon ile zaten kardeş olduk. Son yıllarda da Euro&Dolar ile aşk yaşıyoruz. Bu gidişin sonu hiç iyi değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haremsize

Ötv ile bindirilen yük yetmezmiş gibi bir de Euro&Dolar kuru ile vatandaşa iyice bindiriyorlar. Şurada yazılan fiyatlara bakınca gerçekten gülümsüyorum. Bu kadar şişme, balon fiyatlara insanları mecbur kılıyorlar. 50.000 TL'lik araca 100.000-125.000 TL fiyat biçiliyor. Gerçekten yazık! Bir milletin parası nasıl sövüşlenir, örneklerle görüyoruz. Ötv denen saçmalık hayatımızda kalıcı hale getirildi. Enflasyon ile zaten kardeş olduk. Son yıllarda da Euro&Dolar ile aşk yaşıyoruz. Bu gidişin sonu hiç iyi değil...

Öyle demeyin hocam ekonomimiz çok iyi.
    6 yıl önce 55000 di.

Gerçi o zaman öğretmen maaşı da 1900 du.

• 5 yil önce sifir araba aldm. Arabamin fiyatı ile maaş imi euroya çeviriyorum. 5 yılı oranlarsam;

5 yıl içinde araba euro olarak %15 düşmüş.

Maaşım ise euro olarak %30 düşmüş.

Tl olarak bakarsam;

Maaşım %83 artmış,

Arabam %103 artmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tam 4 ay önce 2017 Kasım'da superb 1.6 dizel active manueli 110bine almıştım. Döviz kuru dolar için 3.86 idi. Şimdi çok yükselmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: egunay

5 yil önce sifir araba aldm. Arabamin fiyatı ile maaş imi euroya çeviriyorum. 5 yılı oranlarsam;

5 yıl içinde araba euro olarak %15 düşmüş.

Maaşım ise euro olarak %30 düşmüş.

Tl olarak bakarsam;

Maaşım %83 artmış,

Arabam %103 artmış

Memur olarak hesaplamak daha doğru sonuç verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fictionpulp

6 yıl önce 55000 di.

Gerçi o zaman öğretmen maaşı da 1900 du.

Ek dersle 2.400dü. Şimdi 3.600. Öyle değil mi?
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    Vw grubu tabiki Skoda döviz kurundaki dalgalanmayi istismar ederek vatandaşa kazık fiyata satma konusunda önde gelen markalardan. Yanı doğuş ve yüce oto firsatcilikta liderler. Talep olmasa yapamazlardi. 4 ay önce dolar 3.86 idi ben 110binden dizel metalik renk superb aldım. Liste fiyatı zubizu indirimi ile 112bindi. Yani liste fiyatına aldım sayılır. Şimdi de son 2 haftadaki artışla 3.95 oldu. Ama yaptıkları zamlar döviz kurunun çok üstünde. Aynı araç 19 marttan beri 132bin. Utanmadan yine zam yapacaklar öyle mi? Anlaşılan attiklari kazığı az buldular yetmedi daha fazlasını atmak istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasis99 -- 1 Nisan 2018; 17:28:19 >
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hangi şehirdesiniz yakıt hakkında bilgi verebilirmisiniz? Bende 1.4 tsi comfortline tiguan düşünüyorum.

• ekim’den bugüne euro 4.17’den 4.97’ye geldi. siz neden dolar’a bakıyorsunuz? araç amerika’dan mı geliyor?

bahsi geçen araçların büyük çoğunluğu avrupa araçları, euro ile alınıyor...

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Valla benim bildiğim 3500 'ün üzerinde evet. Ek derssiz.

• Jack Ripper J kullanıcısına yanıt
    Kim diyor euro 4.17 diye? Dolar 3 85 iken euro 4.47 idi. Yani bu doğuş ve yüce çok masum adamların ne suç var değil mi? 1 numaralı fırsatçı holdingler bunlar. Aldığım tarihte Kasım 2017de euro 4.47 idi, şimdi güncel 4.86. Euro'ya göre artış olsaydı aynı aracı yani metalik superb dizeli 119.500 den satması gerekiyordu. Şu holdingleri savunmaya çalışmayın. Cümle alem biliyor bunların fırsatçılık yaptıklarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasis99 -- 1 Nisan 2018; 18:16:7 >
  • Yaklaşık son 40 mesaj içinde 3-4 tane fiyat paylaşılmış, gereksiz mesajlar konuyu saptırıyor.

İnsanlar fiyat teklifi öğrenmeye geliyor, maaşlar, döviz kuru, o mu daha kaliteli bu mu gibi mesajlarla karşılaşıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 1 Nisan 2018; 18:19:29 >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Doğru ana euro kurundan fazla değişen birşey yok yine kazık atıyorlar. Euro ben aracı aldığımda 6 Kasım'da 4.47 idi, dolarda 3.86. Euronun üstünde zam yapıyorlar söylenenler doğruysa nisanda yeni zamlar geliyormuş. Tam bir firsatciliktir bunun adi.

• erAn_ kullanıcısına yanıt
    75 lik aracı 73 e bırakırız dedi bana biraz daha uğraşsam 72 ye bırakırdı belki yada hediye aksesuar alınabilirdi.kendi aracıma düşük fiyat verince pazarlığımız ilerlemedi malesef yer istanbul .bayileri ararsanız yardımcı oluyorlar fiyatta

• 
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.