Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2017 active baz model bulursaniz 100.000 e birakiyorlar,gecen skoda sayfasinda birisi foto ile paylasmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Yaklaşık son 40 mesaj içinde 3-4 tane fiyat paylaşılmış, gereksiz mesajlar konuyu saptırıyor.

İnsanlar fiyat teklifi öğrenmeye geliyor, maaşlar, döviz kuru, o mu daha kaliteli bu mu gibi mesajlarla karşılaşıyor...

Hocam biraz hoşgörülü olmakta fayda var
  • Ortalama bir memur maaşının 500$ civarına ineceğini düşünüyorum. Ytd

• quote:

Orijinalden alıntı: doc.dr

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hangi şehirdesiniz yakıt hakkında bilgi verebilirmisiniz? Bende 1.4 tsi comfortline tiguan düşünüyorum.

Teşekkürler hocam. Ankarada yaşıyorum. Araç 1.4 tsi 125 bg. Şaka gibi ama yakıt ortalamam 6 civarı dolanıyor. Hafta sonu iki gün de yakıt ortalamam 5.5 litrenin biraz altı. Tabi bunlar açık trafik ve yaklaşık 20 km git gel toplam 40 km mesafe için. Yolum da düz sayılır, yokuş inip çıkmıyorum. Yazlık lastik, 20 derece hava sıcaklığı, klima açık. Yakın mesafe giderseniz bu değerleri yakalamak zor olacaktır.
    Yine de bu aracın rakip benzinli araçlara göre oldukça ekonomik olduğunu söyleyebilirim.
  • fictionpulp F kullanıcısına yanıt
    Kıdeme göre değişir tabi ama büyük çoğunluğu 3500'ün altında maalesef.
  • Çok iyi hocam, kalabalık olsa da 8 civarı yakar herhalde gerçekten iyi tüketim değeri. Tekrar Allah kaza bela vermesin.

• Polo 1 conf Man 84k golf muadili 108k yrn yine görüşeceğiz 1 2 iner gibi

• darkcald kullanıcısına yanıt
    Hocam balıkesir 1.0 tsi comf manuel için 78.750 dedi 1 hafta önce bi araştırın isterseniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

Polo 1 conf Man 84k golf muadili 108k yrn yine görüşeceğiz 1 2 iner gibi

Hangi donanım Golf 108 bin lira? Manuel comfort mu acaba?

• plus45 P kullanıcısına yanıt
    Hocam skoda bölümüne baktım ama bulamadım mesajı siz hatırlıyor musunuz acaba hangi konuda olduğunu, sıfır superb 2017 arayışım bulunuyorda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 superb icin balikesir yagci otomotiv e bir sorun.En son bir arac vardi ellerinde kaporasi verilmis.

• oasis99 O kullanıcısına yanıt
    Vallahi çok tartışılacak bir şey yok. Ben niye holdingleri savunayım. Fakat yanlış argümanınız başkalarını da yanıltabilir diye bir yanıt verdim.

Buyrun ilgili ayların Euro kuru da aşağıda, hala Dolar vs niye karıştırıyorsunuz.

Eylül’de 4.10 kurdan gümrüklendirdiği (ve kendisi almanya’dan daha düşük kurdan aldığı) aracı size Kasım’da satar 110’a niye satmasın. Fakat sonraki aylar (ki siz Mart fiyatından bahsetmişsiniz) gelen araçlar ister istemez yükselen Euro kurundan etkilenmek durumunda.

Siz iyi zamanda aldınız şanslıydınız sizden hemen sonra Euro yükselişi sürdü ve yukarı seviyelerde oturdu, fiyatlar da hızlıca yükseldi.

Neye dert yanıyorsunuz anlamış değilim.

15 Eylül’de 30.000 Euro’luk bir araç 123.000 tl iken, bugün aynı 30.000 Euro’luk araç 146.000 tl (dediğiniz gibi güncel 4.87 kurla). Fiyat hiç değişmedi, 30.000 Euro.

(Ki 146.000 tl olamıyor ötv’den ötürü, 153’ün üzerine çıkmak durumunda kalıyor, o ayrı mesele.)

Ne bekliyorsunuz bilemiyorum.

• A3 icin fiyat alan var mi

• Nissan qashqai 1.5dci manuel visia ve tekna donanım için fiyat alan var mı?

• 2017 Peugeot 5008 Elegance Pack sorarsanız çok makbule geçer ÖTV muafiyetli...

• Jack Ripper J kullanıcısına yanıt
    Sizin kendi cevabınız fırsatçılığın daniskasini yaptıklarını gösteriyor: "Eylül’de 4.10 kurdan gümrüklendirdiği (ve kendisi almanya’dan daha düşük kurdan aldığı) aracı size Kasım’da satar 110’a niye satmasın."

Ben holdinglerin döviz kurundaki dalgalanmaları manipüle etmesine karşı çıkıyorum. Aracı satarken gümrüge girdiği andaki döviz kurunu esas alıyorlar diyorsunuz. Gerçi onlar önceden daha düşük kura alabiliyorlar o da ayrı bir konu. Ben aracı 6 Kasım'da aldığımda arac gümrükten girdiğinde euro 4.47 idi. Güncel kur simdi 4.86. bu hesaba göre 110bine satın aldığım aracın şimdi 119.500tl.olmasi gerekiyor. Her halükarda bunlar döviz kurunun üstünde araç satıyorlar çünkü talep var. Olmasın bu fiyatları aşağı çekmek zorunda kalacaklar. İşte talep var diye istismar etmek ve vatandaşa kazık atmak doğru değil. Bu holdinglerin son yıllarda çok hızlı büyümesinin sebeplerinden biri işte bu fırsatçılık. Ben kendim için şahsi hesaplarla konuşmuyorum. Benim hicbir zararım yok. Ben aldıktan sonra pesepe zamlar geldi hemde 2 hafta içinde.

• Toyota 2 nisandan itibaren güncel fiyat listesini yayinladi. 2018 Corolla 1.6 life alamayanlar bayilerden fiyat alabilir. Liste fiyatı 75binden 78.500e yükselmiş yani 3500tl ile en çok zam Corollanin bu versiyonuna yapılmış. Hedefi yakalamak isteyen ve kotayı doldurmak zorunda olan bayiler iyi indirim yapabilir. 3 hafta once 71bine park sensörü ve bagaj havuzu hediyeli satmislardi ve piyasada araç kalmamisti.

• 1.6 full superb fiyat teklifi alan oldu mu ? Liste fiyatı 192 bin görünüyor.Bu fiyata denk gelen otomatik passat mı yoksa superb mi mantıklıdır ?
  • oasis99 O kullanıcısına yanıt
    yani aslında çok da takılmamak gerekiyor tam rakamlara. sonuç olarak euro son 6 ayda %20 civarı yükseldi. bayi o zamanlar da mevcut kurdan daha düşük kurla araç alıyordu, şimdi de mevcut kurdan daha düşük kurla araç alıyor. fakat yine de önceki aldığı fiyatla şimdi aldığı fiyat arasında %20 civarı bir artış olmak durumunda oluyor.

sonuçta çok değişen bir şey yok, eninde sonunda bu %20 artış fiyatlara da yansımak zorunda.

bugün hala bu fiyat artışının yansıtılmadığı araçlar bulmak mümkün olabiliyor 2017 model kalan giden araçlarda. bu araçlara yönelmek karlı olacaktır.

onun haricinde bayilere çok kızmak manasız. onlar da kar amaçlı işi döndürme gayretiyle çalışıyorlar, tam rekabetin olduğu bir piyasa. fiyat belirlerken bir çok kriter dikkate alınıyor. fiyat artırdık ohh müthiş zam yaptık diye parti verdiklerini zannetmiyorum. tekrar vurgulamak istiyorum, oldukça rekabetçi bir piyasa.

siz de kendinizce kızmakta haklısınız ama bunun en büyük sebebi bayiler değil kur ve vergiler. ve ben sizin kur artışı yansımasını yanlış değerlendirdiğinizi düşündüğüm için izahat yazıyorum. yoksa ben ne bayiyim ne satıcı. aldım aracımı geçtim köşeme.

insanlarımız bir kaç aya bu yeni fiyat bandına da alışacaktır. hep böyle oldu geçmiş yıllarda. yapacak bir şey yok.

eğer euro biraz düşerse 4.70-4.80'lerde takılırsa, haziran'dan sonra güzel indirim kampanyaları gelebilir diye düşünüyorum. 2018 sıfır araç alacaklar belki bu tarz kampanyaları bekleyebilir, euro kuruna inanıyorlarsa. sağlıcakla kalın.

• Toyota cephesinde sınırlı sayıda 2017 model kaldı,

Corolla 1.6lt manuel 50.yıl Premium TSS Siyah 105 bin TL civarı
    Auris Station Vagon 1.6lt Advance TSS otomatik 104 bin, cam tavansız 101 bin dizel manuel 115 bin TL,dizelde TSS yok.

Özellikle Auris TS'i uygun fiyata dolu donanımlı aile aracı alacaklar için bu fiyatlara kesinlikle tavsiye ederim.

Pick-up cephesinde de Hilux yine 2017 manuel ve otomatik 4x2 versiyonları biraz daha mevcut,özellikle otomatik olanı ilerde iyi prim yapacak.Almak isteyenler düşündün derim yine.
  • 
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.