Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes satışların düşecegini insanların arac almadıgını, satışlar olmadıgından firmaların fiyatlarını indireceklerini, devletin ötv yi kaldıracagını, 0 faizlerin havada ucacagı vb. bir dünya konu düsünüyor forumda ki arkadaslar. Yok arkadaslar yok aranızdan almayanlar hala düşünenler hayal kuruyor. satışlar gayet cokda iyi gidiyor. bizim insanımızın yapısı bellidir fiyatlar yükseldikce ürün alır, dolar düşükken euro düşükken almaz yükselince alır.

Hurda yasası onaylandı ama maliyeciler hala olayları cözemedi, şurda 1-2 gün içinde devreye girer satışları yine yükseltir bu işler
  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, kimse hayal kurmasın araçlara zam geldikçe daha çok satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    toyota'nın aslında eli güçlü ancak satış politikası ve ülkenin şartları herkesi bağlıyor.

euro bölgesinden saydıkları için ortadoğu ve amerikan pazarındaki sedanlar ( camry, aurion, avalon ) gelmiyor. tabi bu araçların motorları da vergi sisteminde çöp oluyor.
  • 4. ay olmuş firmalar hala 2017 model araç satıyorsa satışların firmanın hesap ettiği kadar iyi olduğu söylenemez sanki.
    Sonuçta 2017 de satmayı hedeflediği araç kadar araç ithal etmiştir 2017 hedefleri tutmadığı gibi 2018 4. aya kadarda hedeflerini tutturamamış görünüyor.
    Bu gidişle 6. ayda da 2017 araç bulunur.

Bu arada fiyatların şuan gayet uygun olduğunu ve fiyatların artacağına emin olanlardanım.
    Aralık ayında burnundan kıl aldırmayan firmalar ciddi indirim yaptılar.
    Şu dönemde araç alınır zarar ettirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 3 Nisan 2018; 10:17:23 >
  • İbiza sunroof + led gören var mı stokta? Hiçbir yerde ibiza yok doğru düzgün

• Ibiza icin teklif alan varmi 2017 model aracimi ona gore fiyat koyup saticamda

• Mbiwa M kullanıcısına yanıt
    70-70.500 arası teklifler alınıyor 1.0 tsi style manuel 2018 için hocam .

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

İbiza sunroof + led gören var mı stokta? Hiçbir yerde ibiza yok doğru düzgün

Gözüme çarpan sunroof lu bu araç var. Led+sunroof bulmak zor gibi.

Doğuş Oto | Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ve Porsche Yeni Modeller, Fiyat Listesi, Servis
    Doğuş Oto | Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ve Porsche Yeni Modeller, Fiyat Listesi, Servis
    https://www.dogusoto.com.tr/seat-ibiza-10-tsi-ss-115-hp-style-dsg-38374

• Martta geçen yıla göre %3,5 artmış satışlar, bugün açıklandı.

• 2017 global pazar ile alakalı. Ana firma X ülkesinde satamadıysa yeterince diyelim Y ülkesine yönlendiriyor fazlalıkları. Yoksa Hilux satış rekoru kırdı 2017 yılında ama stoklar hala erimedi. Bu işin firma yönü, vatandaş için iyi birşey. Ne kadar çok 2017 model o kadar çok düşük fiyatlar.
  • Geçen sene Volvo 2016 S60 T3 'leri haziran temmuz ayında 123'e veriyordu, kampanya vardı. 2017 modeller bayilerin elinde farklı donanım ve renklerde var ama daha az.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekpe_babam

Hocam skoda bölümüne baktım ama bulamadım mesajı siz hatırlıyor musunuz acaba hangi konuda olduğunu, sıfır superb 2017 arayışım bulunuyorda

Face de skodam fan clup ailesinde 28 mart 2018 tarihinde bekir tartıci isimli arkadas fotoğraf atmıstı,2017 model 0 km superb active model 100.000 liraya aldım diye,bayilere teker teker arayarak sorabilirsiniz,ellerinde son kalanlardan bulabilirsiniz
  • plus45 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: plus45

quote:

Orijinalden alıntı: ekpe_babam

Hocam skoda bölümüne baktım ama bulamadım mesajı siz hatırlıyor musunuz acaba hangi konuda olduğunu, sıfır superb 2017 arayışım bulunuyorda

Face de skodam fan clup ailesinde 28 mart 2018 tarihinde bekir tartıci isimli arkadas fotoğraf atmıstı,2017 model 0 km superb active model 100.000 liraya aldım diye,bayilere teker teker arayarak sorabilirsiniz,ellerinde son kalanlardan bulabilirsiniz

Konya Peugeot bayisini aradım adam 1000₺ almayız diyor. Burnundan kıl aldırmıyor Peugeot.

• 140 bin grandland x enjoy cam tavan 2017 modele fiyat aldım bu fiyatla opel almalımıyım yoksa başka bir 2017 suvmu düşünmeliyim bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum

• WcXtreme W kullanıcısına yanıt
    Grandland x c SUV kategorisinde imiş ben D sanmaktaydim, tercih sizin artan fiyatlardan sonra alınabilir belki ama ben gırtlak dolu olmayan yerden yüksek c sınıfı araca o parayı vermezdim, yerine doku bir insignia alırdım düşük km li illa Opel diyorsaniz

Qasqhai düşündünüz mü hiç ?

• Konuya çok hakim değilim ama bakınca grandland ile quasqai ayni segment araçlar gibi algılamadım açıkçası sanki grandland biraz daha çaplı duruyor fiyatlar genel olarak çok abartı kur vergilendirme adı altında soygunculuk derken 140 bin bandında 3008 bulabilirmiyim bilmiyorum kuga 3008 aklımdan geçti quasquai düşğnmemiştim bu fiyatlarla alınmaz derken 2019 da 150 binlere clio konuşuyor olacağız diye düşündüğüm için c suv 2017 uygun fiyatlı almak mantıklı geliyor tecrübeli kişilerin fikirlerine açığım

140 bine alınır, bu piyasada uygun fiyat. Clio olmuş 120 bin

• 
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.