Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elel

quote:

Orijinalden alıntı: Opel Arden Otomotiv

gradland x dizel otomatik cam tavanlıyı su anda 142,000 tl ye verebiliyoruz. nissan bu aractan kücük bagaj 514 LT grandland 410 LT nissan en basitinden ebat olarak da büyük

30,000 tl 15 ay 0,49 faiz oranı kampanyası var aynı zamanda

Ötv siz fiyayı ne oluyor

hesaplamaraci.com
    Engelli Araç Hesaplama Robotu | ÖTV İndirimi Hesaplama 2020
    https://hesaplamaraci.com/otv-indirimi-hesaplama.html

142.000 %60 oran yaparsanız bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

gradland x dizel otomatik cam tavanlıyı su anda 142,000 tl ye verebiliyoruz. nissan bu aractan kücük bagaj 514 LT grandland 410 LT nissan en basitinden ebat olarak da büyük

30,000 tl 15 ay 0,49 faiz oranı kampanyası var aynı zamanda

EXCELLENCE cam tavanı kaca bırakıyorsunuz ?
  • Golf 2017 model için teklif alan oldu mu?
  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    2017 mi 2018 mi?

• Süleyman bey, 2017 Astra HB var mı elinizde, dizel manueli ne kadar şu ara? Dynamic/Excellence
    @Opel Arden Otomotiv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 4 Nisan 2018; 23:42:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Civic Sedan 1,6 executive eco at 2018 116bine alındı. Anten paspas bagaj havuzu trafik seti hediye.

20bin 9ay 0 faizden yararlanıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF033 -- 5 Nisan 2018; 5:24:45 >
  • BF033 kullanıcısına yanıt
    hocam göcükle ilgili bi sıkıntı içinizde şüphe oldumu (kötülemek adına söylemiyorum bende yeni civicleri beğeniyorum) satış danışmanı nasıl ikna etti sizi ne gibi geliştirmeler yapmışlar acaba
  • elel E kullanıcısına yanıt
    bu araclar ÖTV % 50'dir bilginize ötv indiriminden sonra 94,500 TL 'den yardımcı olabiliyorum
  • Passat comfortline 1.6 dizel otomatik 193.500 fiyat aldım. beyaz renk + sunroof.
  • texmo kullanıcısına yanıt
    cam tavanlı aracım mersine satılmıştır elimizde cam tavansız 19 jant'lı siyah tavan ve gümüş tavan raylı modelimiz var 175,000 tl den yardımcı oluyoruz. ÖTV indirimli fiyatı ise 109,000 TL'dir

30,000 tl 15 ay 0.49 kredi veya katlamalı faiz oranından kredi kullanabiliyorsunuz 40,000 tl 20 ay 0,83 örnek vermek gerekirse
  • Sedan sınıfında şuan "ulaşılabilir" denilecek tek beğendiğim araç.

Ben de merak ediyorum, izlenimlerinizi ve alırken ki süreci öğrenmek isterim.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    NEW ASTRA DYNM 1.6 136HP M6S&S 115,000 tl 'den Manyetik gri ve kredi kampanyası mevcuttur aracımızın Türkiye de son kalan 2017 dizel düz vites aractır diyebilirim
  • quote:

NEW ASTRA DYNM 1.6 136HP M6S&S 115,000 tl 'den Manyetik gri ve kredi kampanyası mevcuttur aracımızın Türkiye de son kalan 2017 dizel düz vites aractır diyebilirim

Teşekkürler.
  • quote:

ASTRA SEDAN 1.4 TURBOOOO 140 hp 6 ileri tam otomatik edition plus 80,000 TL

çelik jant sis farı deri direksiyon hız sabitleyici hız sınırlayıcı tam boy 6 adet hava yastıgı son 2 adet beyaz RENK!!!!

05495231012 Süleyman TORLAK Uşak Opel Arden otomotiv Yetkili Bayii

Araçlar kaç model 2017 mi 2018 mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtatar19 M kullanıcısına yanıt
    2017 model
  • horoz28 kullanıcısına yanıt
    Satış danışmanının beni ikna etmesine gerek yoktu. Fabrika çıkışı LPG uyumlu olduğunu öğrenince almaya karar verdim. Göçük olayını da biliyordum, umrumda da değil, bu aracı her gün 100-150km maliyet odaklı kullanacağımdan ötürü düşünmek bile istemedim. Kullandığım diğer araçların hiçbiri 50-60 kuruştan aşağı yakmıyor, artık tüm zamlara illallah ettim. Ben açık söyleyeyim önü de arkası da bana göre çirkin, beğenmiyorum. İçi eh, güçsüz eski motor vs. Ama diğer uyduruk markalara para versem hiç uyuyamazdım heralde.

Araç tamamen maliyet odaklı binilmek için göçük problemi umursanmadan satın alınmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Sedan sınıfında şuan "ulaşılabilir" denilecek tek beğendiğim araç.

Ben de merak ediyorum, izlenimlerinizi ve alırken ki süreci öğrenmek isterim.

Teslim alayım, paylaşırım.
  • Merhaba, dikkat çekmek istediğim bir husus var. %100lük vergi dilimine dahil olan Bmw320d ile %60lık vergi dilimine dail olan Mercedes C serinin sıfır fiyatları nasıl aynı olabiliyor düşündünüz mü? Burda Mercedes distribütörlüğünün bizi nasıl söğüşlediğini izliyoruz, selam olsun onlara.

Ve ÖTV’ye Muhafiyet vs geleceğini düşünen arkadaşlar böyle hayallerle kendinizi umutlandırmayın; bu ülkenin en büyük ikinci gelir kaynağı ÖTV, yıllık 150 MİLYAR LİRA gelir sağlıyor. Ekonomi bu haldeyken kimse bindiği dalı kesmez. Birinciyi merak edenlere o da tatlı belamız KDV :)

• Bu kur yükselişi ile araç fiyatlarına güncelleme gelmesi kaçınılmaz olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    BMW 318 lere yaklaşık 7 bin tl, 1 serilerine de yaklaşık 2 bin tl zam gelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.