Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5008 gt line, masajlı deri koltuklu 235 bin₺...

Liste fiyatı 265 bin ₺...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatay bayisi sabah erken gidersek aracı akşama teslim alabileceğimizi söyledi. Başka şehirden alırsam sabah erken giderek aynı gün teslim alabilir miyim Ankarada aracı?

Bir de sıfır acaba Adana plaka istesek verirler mi? Araç Ankaradan alınacak ama ikamet Hatay...

Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Ibiza 1.0 Style 75 HP - 63.600 TL. Doğuş oto Esenyurt.

Bu araç 2017 model mi acaba? Seat'ın fiyat listesinde 1.0 75'lik Ibiza'lar kaldırılmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Civic HB fiyatı alan oldu mu yakında? Yerli otoyu bekleyelim diyordum, sonra Eclipse Cross'u bekleyelim derken, turbo Civic'ler çarpmaya başladı gözüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Hatay bayisi sabah erken gidersek aracı akşama teslim alabileceğimizi söyledi. Başka şehirden alırsam sabah erken giderek aynı gün teslim alabilir miyim Ankarada aracı?

Bir de sıfır acaba Adana plaka istesek verirler mi? Araç Ankaradan alınacak ama ikamet Hatay...

Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
    Plaka yanlış bilmiyorsam alınan şubeye göre veriliyor (sadece il kodu değil harfler de). Ankaradaki galerinin Adana'dan plaka alacağını zannetmem, isterseniz de parasını ister tahminimce.
  • Zaten harf seçimi için belli bir ücret ödeyip kafama göre bir plaka almak istiyorum. Harf seçimi için ücret öderken şehir kodunu da istediğim yerden verirler mi araba?

Doğum yeri ve kütük falan hep Adana, plaka da 01 olsun istiyorum. Şu an ikamet farklı sadece.

• stormlee S kullanıcısına yanıt
    Yılda 25-30k km gibi sürüşler göz önüne alınırsa çift kavramalı şanzımanlarda balata setinin değişmesi gerekeceğinden, "ufuktaki kaçınılmaz masraf" gibi bakılabilir.

Çift kavramalı şanzımanların bozuk sicillerine rağmen sürüş konforu arayan her insan hayatında bir dönem sorunsuz bir tanesini kullanmalı :)

Ancak masada her 2 şanzıman tipi (tam otomatik ve çift kavrama) de seçenek olarak sunulursa tam otomatik bir şanzıman günümüzde dahi daha güvenli bir seçimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borae -- 3 Mayıs 2018; 15:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Zaten harf seçimi için belli bir ücret ödeyip kafama göre bir plaka almak istiyorum. Harf seçimi için ücret öderken şehir kodunu da istediğim yerden verirler mi araba?

Doğum yeri ve kütük falan hep Adana, plaka da 01 olsun istiyorum. Şu an ikamet farklı sadece.
    Merniste kayıtlı adresinize gore plaka alınabiliyor diye biliyorum.

• borae B kullanıcısına yanıt
    Mercedes modellerinde kullanılan şanzıman türleri hakkında bir karışıklık söz konusu ve yanlış bilgiler paylaşılıyor.

Önden çekişli modeller olan A,B ve CLA da kullanılan 7g-dct çift kavramalı şanzıman.

Diğer modellerde kullanılan 7g-tronic veya 9g-tronic ise tork konvertörlü tabir edilen klasik otomatik şanzımanlar. C ve E serilerinde bu tip şanzıman var.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    İkamet adresi neresi ise oranın plakası çıkar nerden alırsan al aracı .

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda fiyat sormadım ama civic hb de çok indirim yapmıyorlar. ocakta 113.200 tl liste fiyatı vardı. en son kaç olur dediğimde 200 tl almayız düz 113 bin olur demişlerdi.
  • senpaituyun kullanıcısına yanıt
    ali222 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Ailem Adanada. Onların yanına mı alsam ikameti bir süreliğine

Ya da kısmet olursa ben taşınınca değiştiririm plakayı artık.

• haacar kullanıcısına yanıt
    13.200 alma, düz 100 vereyim diyeydin.

• Plaka işlemleri noterden artık, özel plaka alamıyorsunuz. 01 ABB 56, 57 vs şeklinde sırada hangi harf ve rakam varsa otomatik veriyor sistem.
  • wallace_son kullanıcısına yanıt
    Haklısınız öyle demek lazım bunlara.

Ben 110 da anlaşalım dedim. kabul etmediler. ama burunlarından kıl aldırmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Plaka işlemleri noterden artık, özel plaka alamıyorsunuz. 01 ABB 56, 57 vs şeklinde sırada hangi harf ve rakam varsa otomatik veriyor sistem.
    bagli olunan trafige gidip sansinizi deneyebilirsiniz. birazda tanidik yada bagis yapmak sart tabi.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Üç harf, üç rakam olayı sanırım. 81 ilde var. Neden böyle bir sisteme geçildi, bilginiz var mı?

• O iş bitti, trafik karışmıyor artık. Para karşılığı da alamıyorsunuz.

Noterlere geçmesi devletin kendi iş yükünü azaltması, özel plaka olayının olmaması ve sıradan gitmesi de yine iş yükünü azaltma ile alakalı. Daha mantıklı yapılabilir miydi tabi yapılırdı sonuçta özel plaka bir ihtiyaç ama bu hükümetin sistemsel dediğimiz bir tane baştan sona tüm riskler ve durumlar hesaplanarak düzenlemesi olmadı. İlerde illa ki özel plaka düzenlemesi olur ama şu an sistem izin vermiyor. Kısacası en basiti buydu öyle yaptılar özel bir sebebi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Plaka işlemleri noterden artık, özel plaka alamıyorsunuz. 01 ABB 56, 57 vs şeklinde sırada hangi harf ve rakam varsa otomatik veriyor sistem.
    Ne zaman değişti sistem?

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Benim sorumun cevabı bu değil ki...

• 
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.