Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 210507

120 bin civarında param var sıfır hangi aracı önerirsiniz genel olarak ben kullansamda eşime de istemeyerek belki arada veririm. Honda civic hb sizce nasıl araç aslında sedanda gönlüm var ama onlarıda park etmek dert.
    Bir ömrü paylaşmak için yola çıktığın insandan bir teneke parçasını mi esirgiyorsun,

Ne diyeyim bilemedim valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 210507 2 kullanıcısına yanıt
    Astra

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    Beyaz geçen aydan kalmış oluyor 99 diyorlar, 2018 yine ama; gri isteyince yeni stok 101 bin diyorlar elegance otomatik benzinli için. Honda park.

Yani genelde en uygun fiyatlar beyaz için maalesef. Benim gibi gri isteyen 1-2 bin çıkacak gibi fazladan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 17 Nisan 2018; 10:0:23 >
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    Yanlış açıdan bakmış olabilirsin hocam. Kendi açımdan düşünürsem hanım direksiyonu iyi olmadığı için zaten kullanmak istemiyor araç, ben de kendi başına trafiğe çıkmasını istemem, yanında ben varken kullansın alışsın trafiğe diyorum. Kendi başına trafiğe çıkarsa büyük ihtimalle kaza yaptı yapacak diye aklım çıkar. Arabayı kasko yeniler ama insanı yenileme yapamıyorlar henüz

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Bir ömrü paylaşmak için yola çıktığın insandan bir teneke parçasını mi esirgiyorsun,

Ne diyeyim bilemedim valla

Alıntıları Göster
    Ömrümü paylaşırım sorub yok ama o teneke parcasi piç olmasın diyorum

İkametinizi Adana'ya akraba veya arkadaşınızın yanına alın plaka çıktıktan sonra tekrar Hatay'a alırsınız. En kesin çözüm bu. Adres taşımadan Adana plakası alamazsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Adana'da hala trafik şubeden boştaki plakaları polis vakfına belli bir yardım karşılığında size tahsis ediyorlar notere gittiğinizde sistem o plakayı size veriyor. Ben bu hafta aldım istediğim plakayı.

• YSNYNR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgi için.

Trafik polisleri farklı şehir plakalı araca farklı davranabiliyor diye şimdilik kaldığım şehir plakası olsun, Adanaya taşınırsam kısmet olursa o zaman 01 plaka alırım artık diyorum. Değiştirmek çok masraflı değil sanırım.

• YSNYNR kullanıcısına yanıt
    Zaten plaka harfi seçme olmuyormuş diyecektim ki var diyorsunuz

Aracı Ankaradan alırsam plaka oradan çıkacak. Oradaki noter yapabilirsin derse harf seçimi ile bakabilirim duruma göre. Ya da aldıktan bir süre sonra adres değiştirir öyle yaparım plaja işini. Çok masraf çıkarmayacak bir durumda...

Noter direk yapamıyor. Aracı almadan önce şase numarasıyla istediğiniz plakaya trafik şube tahsis yapıyor, noter t.c.nizi girince otomatik o plaka çıkıyor.

Arkadaşın son mesajıma bakarsak yanlış açıdan bakmadığımi görebiliyorum

• Ne aldınız plaka olarak 01 ABB 01 tarzı mı yoksa sıradan farklı olarak örneğin 01 HKN 01 mi? Yeni başladılar o zaman, yakın zamana kadar vermiyorlardı. Hayırlı olsun bu arada.
  • Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum izninizle. Clio 3 dizel aracımız var ve c segmenti bir araç almak istiyoruz ama 2021 gibi yerli otomobiller veya elektrikli hybrid araçlar yaygınlaşınca şuan alacağımız örneğin sıfır veya 2. el 1.0 tsi comfortline golfün fiyatı 40-50 bin liralık bir düşüş yaşar mı? Yani clioya 2-3 sene daha sabredip beklemeye değer mi sizce?

• Hibrit araçlar yaygınlaşınca bu fiyatlara olmaz, tam tersi olacaksanız şimdi avantajlı. Yerli otomobil ise kısa vadede hayal,beklemeye değmez.

Golf'ün fiyatı ne olur bilemem ama TL değeri olarak 2009 yılında sıfır olarak alından Golf 6 1.4 TSİ benzinli DSG araç , 2017 yılında ikinci fiyatı ancak aldığımız sıfır fiyatı ile eşitlendi. Kısacası sıfır alırsan karın az olur, 2-3 yaşında 50 bin km altı temiz araç alırsan daha fazla kar edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Arkadaşın son mesajıma bakarsak yanlış açıdan bakmadığımi görebiliyorum
    Arabamı vermem veremem o kadar.

• fezalii kullanıcısına yanıt
    Olabilirsin demiştim hocam. Bilemem

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Şuan Adana'da sıra FXX te. Ben 01ARG aldım. Ücret 100 TL. Eğer CAN veya DAG gibi anlamlı kelime alınırsa 1000 tl, takım veya parti kısaltmaları 5000 liradan başlıyor dedi memur bey.

• 2.5 yıl once 90 95 bine dizel mercedes A180 veriyolardi. Simdi 120 bini olan adama astra, leon falan oneriliyor.

• 2017 sıfır Civic kalan bayi yok herhalde artık. Ankara İstanbul bayilerinin bir kısmını aradım yok dediler.

• 
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.