Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya benim mi piyasadan haberim yok mudaillerinin fiyatları daha yüksek değil mi hemde siz cam tavan ekli diyorsunuz fiyat bana çok makul geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam sahibinden fiyatları daha uygun onlara bakın bence (2017 sıfır km ya da ikinci el çok az km)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 58_transporter_58 kullanıcısına yanıt
    2017 için konuşuyorum.

Comfort cam tavanlı 165

Highline cam tavanlı 180

Comfort cam tavansız 155

Bu şekilde sahibindende kalan sıfırlar. 2. Elde 2016 modellere bile sıfıra yakın fiyat çekiyorlar. Sanki tercih 2017 highline olacak gibi duruyor. Para durumunu bir ayarlamaya çalışıyorum.

Aslında tam aradığım araç iç döşeme siyah olmalı. Sahibindendekiler genelde bej döşeme şeklinde, onun da uzun vadede sıkıntı olacağını düşünüyorum.

• Tarila T kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

• Merhabalar,geçen hafta corolla 1.6 life aracımı teslim aldım.Toplamda 79500 ödemeye yaptım,fakat bugün faturasına bakınca 77.911 yazıyor .Ekstra olarak sadece metalik boya eklendi.metalik boya farkı 1100 tl diye yazıyor sitede.toplamda 79020 oluy0r .Faturayı whatsapp üzerinden sigorta için atmışlardı,kağıt formatında elimde yok.faturada yazan rakama itibar etmeli miyiz?
  • Tescil masrafları falandır aradaki fark.

• Ek masraflar olduğu için fatura bir miktar eksik oluyor. Tescil, varsa boya koruma film vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aldım bugün aradılar, üretimden çıkmış, bazı sorularım olacak
    1-ne kadar sürede teslim ediliyor
    2-ben fiyat olarak 78.000 e anlaştım ek masraf falan söylenmedi, fazladan para öder miyim?
    3-Araç teslim sürecinde, kaportanın boyalı olması aracın hasar durumu vs malum konular için tedbir aldınız mı, ne tavsiye edersiniz?
  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    iyi günler insignia excelence 2017 model araç fiyatı nedir acaba teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Bu araçta kredi kampanyası var mı?

Alıntıları Göster
    Son fiyat olduğu için maalesef. 1.39 - 1.40 şu anda Reno'nun kredi oranları
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Elinizde touchroof manuel dizel kadjar varmi fiyatlar ne kadara iniyor en son

Alıntıları Göster
    139600 TL araç, 135750 TL indirimli, eğer Reno kredi kullanarak alırsanız 132 bin TL. Renk beyaz.
  • Hocam Clio dizel manuel ve otomatik Icon için fiyatınız nedir?
    Bir de Megane HB için dizel otomatik Icon donanım olarak fiyat alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 30 Nisan 2018; 15:17:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    anladım,boya koruma falan yok,sadece metalik boya eklettim.Tescil içinde 140 tl iade yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Hocam Clio dizel manuel ve otomatik Icon için fiyatınız nedir?
    Bir de Megane HB için dizel otomatik Icon donanım olarak fiyat alabilir miyim?
    Üstat,ben Toyota kısmındayım. Ayrı binalardayız, onların fiyatlarını ben bilmiyorum o tarafa gittiğimde gözüme çarpan fırsat araçlarını paylaşıyorum sadece. Vaktim olur diğer tarafa geçebilirsem ancak yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Üstat,ben Toyota kısmındayım. Ayrı binalardayız, onların fiyatlarını ben bilmiyorum o tarafa gittiğimde gözüme çarpan fırsat araçlarını paylaşıyorum sadece. Vaktim olur diğer tarafa geçebilirsem ancak yardımcı olabilirim.

Alıntıları Göster
    Oradaki arkadaş da foruma gelsin en iyisi

• Arkadaşlar merhaba,

Bugün eşimle Eskişehir Toyota Sarar'a gittik.

1.6 Touch donanım için direkt olarak görüştük. Donanım olarak istediklerimizi büyük oranda karşılıyor. Özellikle genişliğini çok beğendik.

Life'ta çok sıra olduğunu belirttiler.

1.6 Touch için fiyat olarak 85.250 TL son dedi satış danışmanı arkadaş.

İlgi alakaları çok iyiydi sağ olsunlar.

• 85 bin iyi fiyat,ciddi indirim yapmışlar. 85 bin altını benim bildiğim hiçbir bayi bu ay vermedi. Ama ayın sonu artık, Mayıs ayında zam gelirse aynı fiyat olur mu bilemem tabi.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Fiyat gerçekten iyi geldi bana da. Mayıs ayında ne olur kestiremedim. Zam yerine indirim de gelebilir bence seçim öncesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Alıntıları Göster
    Hocam, Yaris 1.0 benzinli manuel için fiyat verebilirmisiniz?
  • Çok fazla artmamış ama arttı yine de, Mayıs fiyatı açıklandı. 1.6 lt Touch 89900 TL oldu. Mart başında bu araç 86900 TL idi. Kısacası çok artmadı diyebilirim. Eğer Eskişehir bayisi aynı fiyattan veriyorsa bu aracı değerlendirmenizi tavsiye ederim. Life 79750 TL oldu, buna göre o bayideki Touch bence şu an fırsat aracı.
  • 
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.