Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 yıldır picanto kullanıyorum (1.25 otm) cok memnunum. Sehir ici ve sehir dışı çok gezdim. Sakin kullaniciysaniz tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazilimsever kullanıcısına yanıt
    Merhaba gerçekten yeni kasası donanımı vs güzel araç ama Rio Concept donanımdan yana kullandım tercihimi :) Şu an ortalama 25 km hızla 5.8 yakıyorum, donanımından gidişinden duruşundan çok memnunum Allah bozmasın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 Astra HB 1,6 136hp Dizel dynamic satan bir bayi varmi?
  • ACİL!!! günaydın. Corolla 1.6 life aracım bugün gelmiş,bana sigorta ve kasko bedellerini bildirdiler;
    kasko-1700 tl
    sigorta-955 tl

sigorta beklediğim fiyat ama kasko bedeli yüksek gibi geldi, 89 doğumluyum ilk kaskom. Bilgisi olanlar bu bedeller normal mi, kasko ve sigorta için farklı bir şirket vs. tavsiyesi olan var mı?
  • cafrcan C kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar normal, kasko belki bir nebze ucuz olabilir ama o da 1300-1400 gibi olur. Daha düşük ben en duydum ne gördüm hem de ilk araçta.

• Seat ibiza 1.0 tsi dsg style için fiyat alan var mı acaba?

Bir de şu hurda indirimi ne zaman yürürlüğe girer sizce. Seçim öncesi bi güzellik yaparlar mı ki.
  • nissan qashqai için fiyat güncel fiyat alan var mı?
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    1.5 dizel manuel visia makyajli 5000 km de nokta hatasiz 111 e satıyorum.dusunursenjz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 2 Mayıs 2018; 13:22:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafrcan

ACİL!!! günaydın. Corolla 1.6 life aracım bugün gelmiş,bana sigorta ve kasko bedellerini bildirdiler;
    kasko-1700 tl
    sigorta-955 tl

sigorta beklediğim fiyat ama kasko bedeli yüksek gibi geldi, 89 doğumluyum ilk kaskom. Bilgisi olanlar bu bedeller normal mi, kasko ve sigorta için farklı bir şirket vs. tavsiyesi olan var mı?
    bu teklifi bayii verdiyse üzerinde bayi iskontosu da vardır.
    ben aracı alırken bayi 1900 tl dedi anadolu sigortada.
    dışarıda kendi sigortacıma üzerine bir kaç kloz daha ekletip 1780 e hallettim.
    trafik sigortasında da 70-80 tl fark vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

bu teklifi bayii verdiyse üzerinde bayi iskontosu da vardır.
    ben aracı alırken bayi 1900 tl dedi anadolu sigortada.
    dışarıda kendi sigortacıma üzerine bir kaç kloz daha ekletip 1780 e hallettim.
    trafik sigortasında da 70-80 tl fark vardı.

Alıntıları Göster
    cevabınız için tsk. ederim. Simdi farklı bir şirketten kasko içinfiyat aldım, net fiyat belli değil ama üç aşağı beş yukarı 1100 civarında olacağı söylendi. Full-Muafiyetsiz ve orjinal parça garantili. Arada uçurum var. Karar veremiyorum. Bayiyi aradım asla indirim yapmıyorlar. Sigortayı bayiden yaptırıcam, fiyat normal çünkü

• Konu level atlayıp alıcı/bayiler arasında köprü olmaya başladı :)
  • Renk nedir

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    hangi donanım?
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Düzenledim eksik yazmışım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    engelli indirimi hocam
  • cafrcan C kullanıcısına yanıt
    Forumda sigorta bölümünde spacewolf var tavsiye ederim fiyat alın bence 👍

• Yakın zamanda i20 style otomatik veya elite otm için fiyat alan oldu mu sitede güncelleme görünüyor zam öncesi fiyatı bilelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Merhabalar Astrada Excellence donanımdaki gelişmiş Matrix Led sistemi bir tarafa bırakalım, Xenon hangi donanımlarda var, mesela Enjoy da var mı? Veya Enjoy olup Xenon eklenmiş bir araç var mı gibi? Selamlar
    Opel xenon teknolojisini sadece Astra Sedan Elite modellerde kullanıyor (9 farklı aydınlatma modu olan bi-xenon AFL far) bunun dışında tüm modellerimizde excellence donanımlarda sunulan FULL LED veya LED-MATRIX farlar mevcut.

Özetle Astra HB’lerde Xenon kullanılmamaktadır, ki LED teknolojinin gelişi ile xenon demode olmuştur @Doritoch

• Aganta374 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla mesela grandland enjoyda halojen farlar var. Astra hb dynamic'te de mercekli halojen var. Araçların en üst paketleri/opsiyonları haricinde full led ya da led matrix far yok diye biliyorum yanlış mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 Leon Fr 1.4 ecotsi dsg 18 jant 127.100 lira,pazarlık yapilmamiş fiyat:)

• 
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.