Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.264.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13651366136713681369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salley

Aynen dizel otomatik aldım ben.

A3 için de 1.0 dinamik 125 fiyat aldım bursa dan ama bence golf highline 1.0 daha doğru bir tercih olur düşünenler için hem donanım fazlası var hem cam tavan var
    Hocam sedan mı 2017 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

Konu dışı ama görünce irkildim. İmza da malcolm x var ama dolar aldığından övünüyor. Neyse kurtaran kurtarsın yakasını benim dolar alarak yakamı kurtarmaya hiç niyetim yok.

Alıntıları Göster
    Ne sakıncası var? Haram mı? Karaman hoca haram olduğuna dair fetva mı verdi?

• Şu anda bayiler arasında müthiş fiyat farkı olduğu dönemdeyiz.

Eski kur ile giren araçlar

Satışları az olan olan bayiler

2017 yılı modelli araçlar

Vs...

2017 allure ep li 3008 için arkadaşım 185 bin teklif aldı. Liste fiyatından yaklaşık %15-20 civarı indirim. Ben geçen sene %10 indirime yakın aldım diye kıyamet kopmuştu bayiler arasında. 3008 satılıyor ağbey diye kuruş indirim yapmayanlara duyurulur. Kaldı ki tiguanda bile %15 e yakın indirim aldığı bayi olmuş.

• hosam H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hb

Hb si 125

Sedan ı 140

Fiyat verdiler bursa da

• ceyhun187 kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi acaba?

• beynemaz kullanıcısına yanıt
    Kim kime havasını atıyor kardeşim sen benim neden engelli olduğumu biliyormusun? Keşke benim engelliğim olmasaydı arabam değil hiç bir şeyim olmasaydı sana hava atınca ne elime geçecek soylermisin yada kimsin sana hava atayım bu devletin verdiği hak ben hayatımı ortaya attım maaş almadan yıllarca gönüllü çalıştım bu hale geldik vatan için bayrak için Allah için ama sen anlamazsın bunu seviyenize inmicem hakkimida helal etmicem size keşke benim engelim sende olsaydı sen alsaydın o arabayı ben sağlıklı olsaydım neyse

• Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Almadım abe aynı paket Cruz kontrol sanruf ışık paket li sanruflu olan vardı onu aldım 8 bin daha ekleyerek

• Arkadaşlar merhaba;

Geçtiğimiz günlerde Toyota Corolla Touch ile ilgilendiğimi belirtmiştim. Eskişehir bayisi ile anlaştık. Hafta için alacağım aracı nasipse. 86.000 TL son rakam oldu. Bursa bayisine de fiyat sordum onlar da en son bu fiyatı söyledi, ellerinde de araç mevcutmuş bu arada.

Bugün saat itibariyle dün test sürüşü de yaptım. Araç Advance donanımdı ancak 1.6 manueldi araç.

Öncelikle, burada "şu şöyle gitmiyor, bu böyle gitmiyor" yorumları çok oluyor. Arkadaşlar, insanları yanıltıyorsunuz onu söyleyeyim. Ben 1.25i Fiesta'dan geçeceğim nasipse. Çokça dizel araç da kullandım şirkette (Jetta, Yeni Megane, Fluence vb.)

Corolla gidiyor arkadaşlar. Ben özellikle sakin bir şekilde ivmelenmesini çok sevdim. Yumuşak bir sürüşü var, gerçekten performans isteyen, koltuğa yapışayım diyen insan sevmez. Ama hızlanma konusunda koltuğa yapıştırma hissi verenlerden bence aşağı kalır bir yanı yok. Bu hissi vermeden bir anda hızlanmış oluyor araç.

Touch ile hemen hemen aynı malzemeyi kullandığı için malzeme kalitesini çok sevdim. Kapı için kumaşlar olması, dikiş görüntüleriyle bir hareket katılması yakışmış iç mekana. Saklama alanları çok güzel. USB-AUX ve 12v şarj yerinin bulunduğu bölüme 5.9 inçlik Mate 9 telefonum çok rahat sığdı. Koldayamanın içi bazı araçların torpidosundan büyük. Torpido ise devasa ama torpido içine bir kumaş yüzey atılsaymış kullanışlı olurmuş.

Ses sistemini %100 test edemedim ama müthiş değil, ayarlamak istiyor. "Bölgesel ses ayarı" gibi bir olanak var, mesela uzun yolda arkadaki yolcular uyuyacaksa oranın sesini kesip sadece kendi tarafınıza verebiliyorsunuz sesi, bu çok hoşuma gitti. Bluetooth bağlantısı çok basit ve kullanışlı. Touch 2 ekranına bazı yerlerde ağır geçişleiri var diye çok saymışlar, ben bir ağırlığını görmedim. Dokunmatiği hassas ve kullanışlı. Menüler kolay ulaşılabilir. İyi bir mobil cihaz tutkunu olarak bunu söylüyorum.

Yol bilgisayarı ekranı ise efsane. Segmentinin en iyilerinden olabilir. Detaylara ulaşmak mümkün. 4.2 inç. olması da bir avantaj, Iphone 5-5S-SE'den daha büyük bir ekran var sonuçta :) Yalnız 1 tane boş satır var, o ne amaçla boş bilemedim :))

Çukur ve kasislerden geçerken ki sönümlemesi çok iyiydi. Kullandığım araçta Bridgestone lastikler vardı, ben beğendim, bu mesela Fiesta'dan geçeceğim için benim adıma büyük bir artı, kasis sönümlemesi B sınıfı standartları için iyi olsa da üst segmentlere göre çok düşük kalıyor.

Aklında Toyota Corolla almak olan biri varsak bence kesinlikle siyah kumaş döşeme seçsin. Bej inanılmaz ucuz duruyor. Kanepe kumaşından hallice bir görüntüsü var.

Ses izolasyonu konusunda en çok eleştirilen nokta yol sesi almasıydı. Yine Fiesta ile kıyaslarsam, onun yanında çiçek. Son derece sessiz. Ama Megane, Jetta gibi araçlarla kıyaslarsak hele Octavia ile kıyaslarsak bu araçlara göre yol sesini çok alıyor. Buna rağmen dış ses izolasyonu başarılı. Çevre sesleri içerde hiç yok gibi. 120-130 arasına çıktım en fazla test esnasında, kalabalık bir trafik vardı, bu hızlarda rüzgar sesi ben işitmedim.

Kapı kapanışlarını da pek sevmedim. Hatta beni en çok rahatsız eden bu oldu. Hem tok bir kapanışı yok hem de özellikle arka kapıları bastırarak veya sert kaparmak gerekiyor. Bagaj için de aynısı geçerli. Bir sonraki nesilde belki bunun üstüne düşerler. Bayide incelediğim C-HR'da dahi bu kapı-bagaj kapanma kalitesi vasat bence.

Genel olarak bunlar gözüme çarptı. Nasip olup alırsam bu hafta daha detaylı bir inceleme paylaşacağım sizlerle.

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    toyota gider dizel de benzinli de. uzun ömürlüdür de. hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç tavsiyesi vermek kolay değildir,çok bilgi birikimi gerekir. Forumlarda çoğu kişi ya kendi aracını ya almak istediği aracı övdüğü için temiz bilgi elde etmek zordur. Biz alıştık artık bu bilmiş arkadaşlara

Hayırlı olsun aracınız,fiyatı çok iyi bu ay o bayi o aracı alsa o fiyata veremezdi. 87 bin TL civarına bayiye maliyeti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Araç tavsiyesi vermek kolay değildir,çok bilgi birikimi gerekir. Forumlarda çoğu kişi ya kendi aracını ya almak istediği aracı övdüğü için temiz bilgi elde etmek zordur. Biz alıştık artık bu bilmiş arkadaşlara

Hayırlı olsun aracınız,fiyatı çok iyi bu ay o bayi o aracı alsa o fiyata veremezdi. 87 bin TL civarına bayiye maliyeti var.
    Bursa bayisi de aynı fiyatı verdi bu arada, Alternatif olsun diye sordum oraya da :)
  • yksln kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bir alalım hayırlısıyla aracı bakalım, daha detaylı şeyler yazarım :)
  • Clio 1.5 edc Icon teklifi alan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repatita -- 6 Mayıs 2018; 13:18:30 >
  • Oğuşlar/ist

kia rio 2017 benzin manuel
    Comfort mavi 61.000 kırmızı 60.000
    Concept 66.000

Benzin oto 77.000
    Dizel manuel 78.000

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Oğuşlar/ist

Concept 66.000

Benzin oto 77.000
    Dizel manuel 78.000
    Otomatik olan hangi donanım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Oğuşlar/ist

Concept 66.000

Benzin oto 77.000
    Dizel manuel 78.000
    60 bine 0 arac , su an en mantıklı secenek gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

60 bine 0 arac , su an en mantıklı secenek gorunuyor

Alıntıları Göster
    Donanımda fena değil. 6 hava yastığı, far sensörü, bluetooth vs.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Onu blmiyorum işte..

Elde kalan eski stoklu son araçlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 6 Mayıs 2018; 15:17:55 >
  • turkeril kullanıcısına yanıt

• 2018 astra sedan edition plus 1.4 turbo otomatik benzinli araç için 98 binfiyat aldım son

• 
Sayfa: önceki 13651366136713681369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.