Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.264.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir hafta falan önce 80-82 bin fiyat konuşuluyordu 2017 model aynı araç için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Mayıs 2018; 15:26:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende alıp mecburiyetten sattım bir arkadaşa 83 e ihtiyaç olmasaydı iyi kar yapcaktım, ama nasip belki düşer fiyatlar ilerleyen zamanlarda.

• Sedirra S kullanıcısına yanıt
    Böyle bir araç var

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Ben forumdan bir arkadaşa sattım, ilana çıkmadım ama sizin gönderdiğiniz araça alternatif olarak şöyle bir ilan var ilginen arkadaşlara faydalı olur umarım ben daha altı ay araç alamam tek araba idare edecez artık

Otomatik vitesini iyi araştırın bence..

4 ileri şanzıman.

Ve tüketiminin fazla olduğu biliniyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendis biri

Otomatik vitesini iyi araştırın bence..

4 ileri şanzıman.

Ve tüketiminin fazla olduğu biliniyor..
    Piyasadaki en sorunsuz ünitelerden biri. 4 ileri olsun, diğerlerinden biraz fazla yaksın ama başını ağrıtmasın.

B segmentinin en iyisi 208 in eat6 sı onun da fiyatı çok yüksek.

• Merhaba arkadaşlar. Yillik 20000 km yol yapiyorum çoğu şehiriçi, çocuk olduğu için bagaj iç hacim önemli, üç beş yıl sorunsuz kullanacağım tüp uyumlu yada dizel bir araç almak istiyorum otomatik olmasada olur.

301 dizel alure verdiği donanim yakit ekonomisi ve iç hacmiyle ihtiyacımı görecek en ucuz belkide en mantıklı alternatif ancak malzeme kalitesi ve güvenlik büyük soru işareti.

Honda Civic otomatik lpg li executive cok begendim oldukça iyi bir secenek ancak fiyat 120 e yakin

Corolla advance lpg li maliyeti 90 civari civic kadar heyecan verici olmasada manuel vitesiyle ekonomik ve sağlam duruyor

Rapid sedan dsg dizel de ihtiyacımı görecektir.

Baz donanim megane tüplü 85000 civari bi maliyetle sedan da bi alternatif olabilir.

Sizce hangisini seçmeliyim bunlarin dışında alternatif ne önerirsiniz.

• famse80 F kullanıcısına yanıt
    Benzinli egea modellerinde kampanya var bu ay, bi bakın derim.

Hocam şehir içi 10 lt civarı yakan bir B segmenti araç..

Sorunsuzluk tamam ama bu araç için bu tüketim çok fazla..

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    Hocam araç otomatik mi dizel mi hangi paketbende Corolla düşünüyorum aldığınız araç hangisi kaça aldınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapatya

Hocam araç otomatik mi dizel mi hangi paketbende Corolla düşünüyorum aldığınız araç hangisi kaça aldınız
    Henüz almadım, Çarşamba, Perşembe gibi nasipse alacağım.

1.6 benzinli manuel Touch, 86.000 TL fiyat verdi hem Eskişehir, hem Bursa.
  • Selamlar. Biz de Corolla düşünüyoruz. 2018 modeller ne zaman gelecek bilginiz var mı? Şu dönemde alınan araçlar 2017 model mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilancho -- 7 Mayıs 2018; 9:54:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilancho

Selamlar. Biz de Corolla düşünüyoruz. 2018 modeller ne zaman gelecek bilginiz var mı? Şu dönemde alınan araçlar 2017 model mi?
    Bursa bayisinin bilmiyorum ama Eskişehir yeni fabrika çıkışlı getiriyor. 2018 model yani.
  • Bugün adana bayisi aynı araç 2018 modeli için 235 bin dedi.

Ben bu pejonun fiyat politikasını hiç anlamıyorum arkadaş. Ankaradaki bayiler her zaman en uygun fiyatı veriyorlar. Adanadaki bayi de yolacak adam arıyor heralde. 235 bin nedir allah aşkına.

3008 in yeni kasası geleceği zaman eski kasayı istanbul mepa 92 den aşağı münkün değil, ümraniye can da 93 en son 92 ye veriyorsa zarar ediyor kota doldurmak için yapıyor demişti.
    Ankara göral daha telefonda 89.5 diyip son noktayı koymuştu.

Peugeot alınacaksa ankara bayilerine sormadan alınmamalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriko01

Bugün adana bayisi aynı araç 2018 modeli için 235 bin dedi.

Ben bu pejonun fiyat politikasını hiç anlamıyorum arkadaş. Ankaradaki bayiler her zaman en uygun fiyatı veriyorlar. Adanadaki bayi de yolacak adam arıyor heralde. 235 bin nedir allah aşkına.

3008 in yeni kasası geleceği zaman eski kasayı istanbul mepa 92 den aşağı münkün değil, ümraniye can da 93 en son 92 ye veriyorsa zarar ediyor kota doldurmak için yapıyor demişti.
    Ankara göral daha telefonda 89.5 diyip son noktayı koymuştu.

Peugeot alınacaksa ankara bayilerine sormadan alınmamalı bence.
    istanbul bayrampaşa gtline için 221 bin tl dedi.
  • Son zamanlarda 2017 Jetta Comfortline DSG 1.2 alan oldu mu? Aldıysa ne kadar ödeme yaptı ? Teşekkürler.
  • Cevizli.Lokum kullanıcısına yanıt
    comfort değilde hocam Highline olan vardı Giresunda Fatih otoda biri manuel biri DSG idi sanırım manuel 110bin dsg 120 gibi birşey demişlerdi 1er tane kalmıştı isterseniz bi arayıp sorun
  • horoz28 kullanıcısına yanıt
    Hocam Bursa'da 96 bin TL den alanı duydum da ondan sorayım dedim. Bahsettiğiniz rakamlar biraz yüksek geldi bana. Yine trend manuel için de 80 bin TL ye arkadaşım aldı. Fakat kampanya bitmiş galiba.
  • Bayiler kaça veriyor ki siz bu parayı isteyebiliyorsunuz ?

• Saygılar

Hurda araç ötv indirimi konusunda bilgisi olan varmı elimde baba yadigarı 88 model Şahin var bunu indirimde kullanacağım lakin bir arkadaşım ankaradan(hangi bayi olduğunu bilmiyorum) corolla aldı aynı standartlarda bir şahin onda da vardı fakat kabul etmemişler yasa her arabayı kapsamıyor sadece büyük araçları yahut hurda statüsünde olan araçları kapsıyor tarzı birşey söylemişler

Bu konuda net bir bilgisi olup bilgilendiren olursa sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.