Şimdi Ara

Sıfır araç alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır Fabia almak şu an mantıklı mı yoksa Kasım ayı beklenmeli mi

• bu ulkede bekleyerek kim kazanmış ki

• Sıfır araç almak için en iyi zaman dündür. Onu kaçırdınız bugün alın.
  • Enflasyon ekonomisinde beklenmez hocam alın geçin
  • kasımı bekle

• İhtiyaç varsa alıp geçeceksin.

• Paran yetiyorsa ,ihtiyaç varsa al geç düşünme.Bugüne kadar neyin fiyatı düşmüş bu memlekette.
  • Sıfır araç alımı

Monte Carlo Donanımlı değilse alınmaz.Ama Monte Carlo modelinin ederide çok yüksek bence.

• bamorex kullanıcısına yanıt

Premium paket fakat o fiyat bandında araç bulamadım 2.el için de çok mantıklı araç bulamadım gibi oldu

• basiliksimab B kullanıcısına yanıt

Ben 2. el otomobillerin alınması taraftarı değilim.Çünkü ne zaman ve ne kadar masraf çıkaracağını bilemezsiniz.

İnşallah beğendiğiniz otomobili alırsınız

• basiliksimab B kullanıcısına yanıt

İbiza Fr 1.5 bayiler 1420 ye bırakıyor, 1220 nakit, 200k 12 ay faizsiz kredi. Bir bakın derim. Şahsen ben Fabia öncelikli olarak bayileri gezdikten sonra ibizada karar kıldım

• Merhaba. 2019 dan buyana Clio4 1.5dci Edc kullanıcısıyım. (2017 model) 64.000 km de almıştım. İlk arabamdı, şu an 100.000 km'ye geldi. Onu satıp sıfır araç alsam mı çok kararsızım. Bütçeyi en fazla 1.400.000 TL ye çıkarabiliyorum. 2.el pek düşünmüyorum. Aklımda tam bir model de yok, otomatik vites olması gerekli. Beğendiğim araçların fiyatı daha yüksek. Alıp uzun süre binmek, tamirci ile falan uğraşmak istemiyorum. Gram altında kalıp bir sene daha mı beklesem, seneye faizler falan düşüp araba fiyatları uçar mı acaba. Şimdi alabileceğim arabayı o zaman alamaz mıyım bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.