Şimdi Ara

Sıfır araç alma konusunda sorular?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alacağım model araç kendi şehrimdeki bayide yok.Ancak aracı yakın bir ilde FIAT bayisinden birinde bulabildim.Telefonda konuşuken birden kendimi pazarlıkta buldum.Pazarlığı yaptım anlaştık ancak bayideki yetkili bana peşinat olarak anlaştığımız parayı yarın öğlene kadar HAVELE veya EFT ile çıkarmamı söyledi.Mail yoluyla hesap/İBAN numarasını gönderdi.Daha sonra parayı gördüklerinde plaka almak için gerekli olan belgeleri hazırlayıp bana kargoyla göndereceğini söyledi.Ben plakayı çıkarıp bana uygun bir zamanda mesela haftasonu gidip aracı alabilirmişim.Telefonu kapatınca aklım karıştı,bu iş ne kadar mantıklı,ne kadar güvenli??

Aşağıda bana gönderilen mail var görebilirsiniz.

25.000-TL araç fatura bedeli olup;
    Trafik Sigortası ve MTV dahildir.
    İş takip işlemi tarafınızca yapılacak olup;iş takip masrafı tarafınızca ödenecektir.
    9000-TL kredi 15 ay %0 faiz olup kredi dosya masrafı 550tl dir. Ayrıca tarafınızca ödenecektir.

• Götür paranı elinle ver onlarda enazından sözleşme türünde bişey yapsın.. parayı verirsen kendini yiyip bitireceksin ya böyle olusa ya şöyle olursa diye
    söz uçar yazı kalır
  • Böyle araç alınmaz.Fiat bayiisi ayağına kadar bir satış görevlisi gönderiyor.Ödeme nasıl gerçekleşecek,istediğiniz model hakkında detayları vs herşeyi tektek anlatıyor.Hatta test sürüşü istermisiniz diye soruyor.O istedikleri peşinatı vermesen bile oluyor ayrıca.Peşinatı taksite dahil ediyorlar.İzmir gaziemir de böyle.
    Sizin dediğiniz bayii değildir galeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 21 Haziran 2012; 16:20:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.