Şimdi Ara

Sıfır Araç almak istiyorum - Linea - ce Picasso - Honda Civic -Astra Classic 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sıfır Araç alacağım fakat kararsız kaldım.
    Araçta aradığım özellikler ;
    1. Dizel
    2. Otomatik
    3. Sedan yada geniş bagaj hacmi
    4 Hadi satıyorum dediğimde aylarca beklemeyeceğim ve çok zarar etmeyeceğim.
    5. Şuan kullandığım araç pejo 206 otomatik 2001 alacağım araba sınıf atladığımı uzun süre hissedirecek bir araç.

Yukarıda belirttiğim başlıklarda bir araç arıyorum ama arabalardan ve piyasasından çok iyi anlamadığım için yardıma tavsiyeye ihtiyacım var.

Linea :
    Başlıkta belirttiğim araçlardan linea 1.6 dizel full modelini inceledim yerinde gördüm. Araba güzel bagaj hacmi tam istediğim gibi fakat fiat işte araştırmalarım sonucunda çok tavsiye edilmiyor. Yakın bir arkadaşımın arkadaşı 1.6 dizel full modelini almış ama pişman olmuş çok ses yapması konforsuz olmasından şikayetçi. Bu yüzden Linea arka sıraya attım. Kredili alımda 47.500 ila 46.500 arası fiyat aldım Faiz oranı 0.66

C3 Picasso
    Bugün yerinde inceledim. Fakat bayiye gitmeden önce internet sitesinden baktım okudum inceledim. Bayiye gittiğimde manuel dizel modelini inceledim. Fakat citrioen.com.tr deki ile arasında bariz farklar vardı. Saklama yerlerinin olmaması. Arka koltuktan bagaja erişim için ufak kapakcık olmaması, krem rengi döşemesinin türkiyeye gelmemesi gibi eksiklikler vardı. Bayinin verdiği rakam cam tavanlı kredili 47.700 + motorlu taşıtlar vergisi olan 338 tl yide benim ödememi istedi. Fakat araç yüksek bagaj hacmi güzel işöför ve yan koltuk gayet ferah. 1.76 boyum ile arka koltuğu oturduğumda saçlarım tavana değiyordu. Yetkiliye söylediğimde arka koltuğu biraz daha yatırdı. Ve bu sorun da benim boyum için problemden çıktı. Forumda okuduğum kadarı ile alanlardan pişman olan yok. Alınabilir bir araba olduğunu belirtmişler. Benim kafama takılan sıkıştığımda hadi satıyorum dediğimde ne kadar sürede ve ne kadar zararına satarım.

Honda Civic Sedan
    Aracı görmedim nasip olursa yarın yada pazartesi yerinde görmek istiyorum. Diyeceksiniz dizel arıyosun ne işin var benzinli ile. Sitesinde 1.6 dream modeli otomatik satış fiyatı 47.520 bayiye gidersem biraz daha indirim olur diye düşünüyorum. Honda bu zamana kadar hep iyi diye övdükleri için incelemek istedim. Ama asıl sorum ben bu aracı alırken bayiye lpg takarmısınız dediğimde bana g**t güler hadi ordan mı der. Yoksa lpg montajını garanti kapsamında yaparmı? Sitesinde gördüğüm kadarı ile arabanın boşu bile dolu :) Ama net bilgim yok tavsiye,önerileriniz çokönemli.

Astra Classic 3
    Bu aracın dizel üretimi yok buda benzinli bagaj hacmi fena değil. Bunu listeye eklememin sebebi benzinli otomatik bayideki yetkili 36.xxx dedi. Hani iş görecekse daha az kredi ve borç ile bu alman arabasıda alınabilirmi? Yine honda da ki gibi lpg montajı yaptırıp garanti kapsamı devam edermi?

Yukarıda belirttiklerimin haricinde Araçta aradığım özellikler başlığında listediğim özelliklere birebir uyan yada yakın olan tavsiye ve önerilerinize dinlemek istiyorum.

Bu arada şuanki aracım 2001 model 206 XT 105.000 de 3 lokal boyası bulunan siyah sanruflu otomatik pejo aracımı 13.500 den citroen bayisi saydı. Aracı kendim satıcam. Bunlar mezarcı olmuş :)

Arkadaşlar yardımlarınızı,önerilerinizi,tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

• Linea farklı bir sınıf arabaya bindiğinizi hissetirmez.Onun dışında 1.6 multijet sorunsuz ve oldukça verimli bir motordur.
    C3 picassonun 2. Eli yok gibi birşey ve biraz "değişik"bir araba.
    Civicten memnunum tavsiye ederim.Bir önceki arabam 2011 astra classic idi civic kesinlikle üstün bir araç her yönden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Linea farklı bir sınıf arabaya bindiğinizi hissetirmez.Onun dışında 1.6 multijet sorunsuz ve oldukça verimli bir motordur.
    Civicten memnunum tavsiye ederim.Bir önceki arabam 2011 astra classic idi civic kesinlikle üstün bir araç her yönden.

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Civic sıfır alırken lpg taktırmak istersek takıyorlarmı garanti kapsamında? Bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yujibey

quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Linea farklı bir sınıf arabaya bindiğinizi hissetirmez.Onun dışında 1.6 multijet sorunsuz ve oldukça verimli bir motordur.

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Civic sıfır alırken lpg taktırmak istersek takıyorlarmı garanti kapsamında? Bilginiz varmı?

Hocam takılacak dendi bize hatta 6 yıl 150 bin km bozulmayacak dendi güvendim ve 1.3 dizel astramı sattım.Hala takılacak deniyor ama kesin bir bilgi yok.
    Ama bazı bayiler kendileri takıyor örneğin çamkıranlar kampanya yapmış garanti 3 yıla iniyor.
    Tavsiyem en yakın honda bayisine sormanız.

• astrada lpg garantiyi bozar diye biliyorum.
    ama honda fabrika çıkış veriyor.
    c3 picassoya 50 bin küsür vermek çok akıl karı değil.
    Çok km yapılmayacaksa uygun seçenek aranıyorsa astra alınabilir.
    yoksa her türlü honda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.