Pahalı satacak ki her yıl çalışanlarına 25 maaş ikramiye versin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU. (10. sayfa)

-
-
Almanya fiyatlarını web sitelerinden kontrol edebilirsiniz. Fabia, polodan 500 euro civarı daha pahalı Almanya'da.
Fabia 27.800 euro, Polo 27.335 euro.
Kasım ayında Fabia aldım, vergisiz fiyatı yaklaşık 16.200 euroya tekabül etti.
Takdir sizin.
2024 model yılı araç bulabilirseniz daha uygun olacaktır Fabia. Bildiğim kadarıyla 2025 ile bir farkı yok donanım olarak.
-
Tesla %10 dan gelirse kaçırmayın.quote:
Orijinalden alıntı: EhtiyarKurtÖzellikle tecrübesi olanlara soruyorum mini countryman, bmw 230e ve tesla juniper arasında hangisi tercih edilmeli? mini ve tesla tam elektrikli bmw hybrid. benim için fark etmiyor bu kısmı. Arkadaşımda eski tesla model y var malzeme kalitesini pek sevmiyorum açıkçası ama yazılım çok iyi. Komşum da mini aldı malzeme kalitesi falan çok hoşuma gitti. Bmw 230e yakından hiç görmedim ama bmw olduğu için illa kalitelidir diye düşünüyorum mpv olması çok sıkıntı değil zaten aile arabası 3 çocukla kullanacağım. Tesla juniper modelinin videolarını izledim birkaç gündür çok hoşuma gitti. %10 dan gelirse büyük ihtimal onu alacağım ama yine de sizlere de sormak istedim çok tecrübeli bilgili arkadaşlar var burada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
1.5 M civarına hem 0 araç hemde acc li araç sayısı oldukça az sanıyorum. O parayalara en yakın ACC li araç corolla sedan var
-
Eğer elektrikli kullanabilirseniz 1500'e bayilerde 2024 sıfır km e308'ler var, ACC yanında şerit ortalama, ön park sensörü, 4 hd kamera, açılır cam tavan, matrix far, alcantara koltuk, anahtarsız giriş çalıştırma, ön iklimlendirme, kablosuz carplay vs vs... İzmir egem, bursa, ankara bayilerine sorabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vag'lardan seat arona, vw tcross bu ikimodel oldukca da kısa araçlar şehiriçinde kullanım bir sorun ise.
Citroen c4, renault captur ic hacim-kullanislık ve motor şanzıman olarak avantajlılar
Elektrikli olursa hyundai kona 1400 bandına alınabilecek mantıklı araçlar.
Fabia'yi cazip kılan donanimlar neler bu arada sizin icin. Oldukca standart bir donanım listesi var da... 1200e alinabilecek baz donanım hyundai bayondan pek bir farkini göremedim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de aradaki fiyat farkı düşünülünce gt line almak daha mantıklı gibi geliyor. Alım gücüne göre elegance yada gt line seçilir şu anda olan rakamlarla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tucson prime plus fiyat bilen var midir
Yeter yav yeter honda jazz evlat olsa sevilmez o rezil tasarımıyla ancak özel uniye giden ehliyetini yeni almış genç kız acemilik arabası olur başka da bir şey olmaz insanlara jazz önerip durma
Merhaba arkadaşlar, araç alma arefesindeyiz ancak kafalar çok karışık herkes birşey diyor.
Motor-şanzıman uyumlu olan en iyi suv araç önerisi bekliyorum sizlerden.
Yani genel kanılar şöyle; 1.2 puretech (psa grubu araçlardaki motor) uzak dur deniyor.
Hyundailerdeki 1.4mpi hatta 1.0lardan uzak dur gitmez çok yakar deniyor.
Ww grubunun TSI TDI motorlarına zaten bulaşma diyorlar.
Fiat 1.4 atmosferik yaklaşma , bulabiliyorsan 1.6multijet olur deniyor.
Qq 1.2 skypack bulaşma kronik sorunlu deniyor.
Renonun tcesine bulaşma ama DCIsi var bı adam akıllı o da dizel ve pahalı olur deniyor.
Bunların hangileri doğru hangileri yanlış bilgidir efendim.
Biz hangi aracı alicaz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 22 Mart 2025; 1:34:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Citroen C4 Hybrid Max C segment ACC ve adaptif Hidrolik süspansiyon ile en konforlu araçlardan biri.
-
Abi sen her yerde jazzmı öveceksin ? Sabah akşam jazz mesajı okumak istemiyoruz artık
Blokluyorum artık olmayacak bu şekilde.
https://forum.donanimhaber.com/otomobil-bolumu-kurallari--64194493
7) Otomobil bölümünde sıkıntı yaratan en önemli konulardan biri FANATİKLİK konusudur. Fanatiklik Babında, yersiz ve sürekli tartışma yaratacak konular açan veyahut o markayı savunmak adına forumdaki üyelere hakaret mertebesinde mesajlar yazan ve de sürekli bir markayı körü körüne savunan üyeler hem yöneticiler tarafından uyarılabilir mesajları silinebilir ileri gidildiği takdirde cezada alabilirler. Bu konu Forumun özellikle Otomobil bölümü için kesinkes dikkate alınması gereken kurallarındandır...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X