Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: halisha Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
252
Cevap
209
Favori
22.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön tamponu yetkili serviste değişmiş. 30 bin trameri olan ve 2 yılda garantisi devam eden bir araç hatasızından 70-80 bin ucuza alınır mı? 2-3 yıl binmeyi düşünüyorum, satarken zorlanır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanydin -- 21 Mart 2025; 9:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozanydin O kullanıcısına yanıt

Sadece tampon değişmişse her türlü alınır

• masterap M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: barikko

Makyajla, balata sorunu dahil ‘tüm sorunlar giderildi’ bilgisini öğrendim.
    Ama yeni sorunlar nedir ben de bilemiyorum, takip etmeye çalışıyorum.
    Halen balata ötme sorunu olduğunu okudum. Teremostat için acaba ne yaptılar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yavuzyildiz kullanıcısına yanıt

aramıza hoş geldiniz, ilk kez elektrikli araç alan herkes aynısını yaşıyor :) önyargısını kırarsa herkes bu konfora ve sessizliğe müptela olacak. yürütme maliyetinin ucuzluğu da cabası.

• fredericcdr kullanıcısına yanıt

B sınıfı bir hatchback için bu paralar verilmez.

golf life düşünebilirsiniz 1590 civarlarıydı dogru hatırlıyorsam 1.5 116hp olan pakedi.

yok illa da donanım diyorsanız da clio, i20 bakmanızı öneririm.

skoda fiyatları aşırı fahiş, artık alınabilir bir marka olmaktan çıktı.

• ozanydin O kullanıcısına yanıt
    Darbe etkisi ic tarafa gelmemisse , sadece tamponu kırmışsa alirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aşırı pahalı. 2022 ve 2023 de bu kasadan iki tane sıfır aldım. Çok severim. Bence sınıfının en iyisi. Ama bu para bu segment için inanılmaz. Asla almazdım.

• Ummanda 3 gun Changan marka Çin araci surdum. Otomatik vites gecisleri kotu degil. Kalkarken az hissettiriyor . 110km de 3300rpm dönüyor devir. Uzun yol yaptim. Gun icinde 600km felan. Kotu arac demem ama sehir ici araci bence.

changanoman.com
    Changan Alsivin - Sleek Design and Superior Performance
    https://changanoman.com/en/vehicle-details/alsvin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 21 Mart 2025; 11:0:12 >
  • mahony16 kullanıcısına yanıt
    48 yaşındayım 10 yaşından beri otomobil tutkunuyum. Çok şükür son 10 yılda güçlü ve hızlı arabalar kullanma şansım oldu ama Porsche (911 turbo’yu kastediyorum), ferrari ve lamborghini gibi çok güçlü ve hızlı bir araç kullanma şansım olmadı.

Bu yaştan sonra çok fazla sürat yapacak olmasam da, en azından akselerasyon olarak bu araçlarlarla kafa kafaya gidebilen bir araca sahip olmak fikri beni heyecanlandırıyor…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Özellikle tecrübesi olanlara soruyorum mini countryman, bmw 230e ve tesla juniper arasında hangisi tercih edilmeli? mini ve tesla tam elektrikli bmw hybrid. benim için fark etmiyor bu kısmı. Arkadaşımda eski tesla model y var malzeme kalitesini pek sevmiyorum açıkçası ama yazılım çok iyi. Komşum da mini aldı malzeme kalitesi falan çok hoşuma gitti. Bmw 230e yakından hiç görmedim ama bmw olduğu için illa kalitelidir diye düşünüyorum mpv olması çok sıkıntı değil zaten aile arabası 3 çocukla kullanacağım. Tesla juniper modelinin videolarını izledim birkaç gündür çok hoşuma gitti. %10 dan gelirse büyük ihtimal onu alacağım ama yine de sizlere de sormak istedim çok tecrübeli bilgili arkadaşlar var burada.

• bilgi forum B kullanıcısına yanıt
    Seal u ev ve dmi işin şu an kapora alıp nisan sonuna sıraya yazıyorlar. Neden bolca araç getirip deli gibi satmıyorlar anlamıyorum. Hazır momentumu yakalamışken. Arkada başka şeyler dönüyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuatDoblo -- 21 Mart 2025; 12:3:30 >
  • Sincap5959 kullanıcısına yanıt
    Genelde ac şarj edenlerde yaşanıyor iccu sorunu. Akım dalgalanmalarında hatalı üretim ve ucuz malzeme kullanımı kaynaklı devrenin zarar gördüğünü yazıyor yabancı forumlarda. Az da olsa dc şarjlarda sorun yaşayan araçlar da oluyor.

ABD’de büyük çaplı bir geri çağırma yapıldı bu nedenle, ancak parçayı değiştirmiyorlar, güncelleme yapıyorlar. Güncelleme yapılsa da sorun yaşayan kullanıcılar var. Değişim gerektiğinde uzun süre tedarik beklemek en büyük sorun. Büyük ihtimalle Türkiye’de de bu parçanın stoku yoktur.

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Golf'ü inceledim fakat yeni araç için belirlediğim 1 numaralı kriterim otomatik şanzımanlı olması. Maalesef Life donanımlı Golf'te DSG şanzımana geçtiğiniz an 1.939 oluyor liste fiyatı.

Clio'yu ise bi türlü sevemedim şimdiye kadar. Daha doğrusu yanlış olduğunu bilsem de Fransız markalarına karşı bir ön yargı var ben de, hepsi için yani. Teknik lise'den otomotiv bölümü mezunu olduğumdan mütevellit, o dönemin yaz aylarını oto sanayii'de geçirmiş birisiyim. Benim çalıştığım dönemde ve çevrede biraz Renault haricinde Fransız markalarının hiç birisini tavsiye etmezdi ustalar. Bende de kaldı o yıllardan hep bir ön yargı :D Şimdi özellikle PSA grubunda ki Fransız araçlarına olumlu yaklaşamıyorum bir türlü, gerçi tasarım çizgilerini de pek beğenemiyorum. Yoksa sağ olsunlar arkadaşlarımızın tavsiyede bulundukları gibi Citroen grubunda fiyat - donanım tarafında çok mantıklı modeller var. Peugeot araçları da fiyatlarına kıyasla çok dolu araçlar bence, şirkette 2024 model 408 ile iş seyahatine gidiyorum zaman zaman bildiğim bir araç yani. 

E bu şekilde bir skala belirleyince elinizde ya VAG grubu, ya da Uzak Doğu alternatifleri kalıyor zaten. Fabia'nın fiyatı konusunda haklısınız, tekrar bir düşüneceğim. Ama bu donanım özelliklerinde diğer markalarda da fiyatlar farklı değil, hatta hep yukarı yönlü. Bakalım nasip diyelim. Benim asıl çekindiğim Mayıs ayını beklersem daha da zam yemesi araçların. Ki gündemi göz önünde bulundurursak büyük ihtimalle bir zam daha görür sanırım :(

liste fiyatına bakmayın hocam VW'de teklif aldıgınızda cok daha düsük fiyatlara veriyorlar. mesajımda da onu belirtmiştim 1590 civarına teklif alanlar vardı diğer başlıkta.

zam konusunda haklısınız bir an önce elinizi çabuk tutmanız lazım euro dolar da yukarı hareketlendi.

ederi maksimum 1200 olan bir araba.

avrupada fabia polo'dan %10 ucuz, burada polonun üstünde ilave gümrük vergisi olduğu halde fabia'yı daha pahalıya satmaya çalışıyorlar.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Haklısınız, zaten bir çok yorum da belirttiğiniz gibi aldığım fiyatın yüksek olduğu yönünde. Ayriyetten Skoda özelinde zamların rakip markaların daha üzerinde yapıldığını söylüyor takip eden arkadaşlar. Sınıfında da en beğendiğim araç oldu Fabia halbuki, keşke biraz daha uygun olsaydı. Peki sizin tavsiye edebileceğiniz bir alternatif var mıdır ?

Polo life paket neden düşünmüyorsunuz? 1300 civarlarında bulabilirsiniz

• 2023 polo kullanıyorum. 1.5m'a kadar ne alabilirim sıfır? Acc falan olsun istiyorum ama

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.