< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 22 Mart 2025; 10:14:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU. (11. sayfa)

-
-
Evet karistirmisim pardon.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Size katılıyorum
Adminin uyarması gerek bu arkadaşı
Körü körüne Honda’yı ve Jazz’ı övüyor..
Profilinden son mesajlarına baktım. Bir tane Mitsunishi ASX önermek dışında hepsi malum marka ve model tavsiyesi ve güzellemesi.
Honda’nın CEO’su bu kadar aşkla övmüyordur markasını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 22 Mart 2025; 10:59:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam siz kendi yazdıklarınızı normal görüyorsanız bi yerde problem var demek.
Sürekli Jazz önermenizden büyük kesim bıktı.
Bu forumun geleneği dönem dönem fırsat araçlarının paylaşılması. O sayede herkes o araçları görür.
Sürekli her sorana aynı araba öneren yok. Bi tane KAMİQci arkadaş var 2 milyona kamiq bedava şeklinde
Sizinki marka fanatizmine kaçıyor. Honda bayide çalışan honda STsi gibi davranıyorsunuz.
Jazz alacak bütçesi olanlara jazz HRV alacak bütçesi olanlara onu.
Honda civici birisi eleştirir fiyat politikasından dolayı hemen savunmaya geçersiniz Toyota da böyle muhabbeti yaparsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Körü körüne Honda Jazz övdüğünüzü ve fanatikliğinizi kabul ediyorsunuz. Bu forum kurallarına aykırıdır.
Mesajlarınızı fanatiklik içerdiği için şikayet ediyorum. Forumun diğer üyeleri de şikayet edebilirlerse bu konuya admin tarafından çözüm bulunacağına inanıyorum. Sizin de gözünüze çarpan başka marka-model fanatikleri varsa siz de onları şikayet edin lütfen.
Eğer bu işi gizli reklam olarak yapmaya çalışıyorsanız yaptığınızın suç olduğunu hatırlatmak isterim. Eğer para almadan sadece malınızı övmek için yapıyorsanız; inşallah hayatınızın odağına koyacağınız daha değerli şeyler bulabilirsiniz.
Ekleme::
Mesajınızdan alıntı///
Sizede diyorum bir tane teknik veriye dayanmayan oznel mesajimi bulabilirmisiniz? Koru korune demek olmayan bir seyi varmis gibi gostermektir.
Alıntı Sonu///
Otomobil dünyasını nasıl bir öznel olmayan teknik veriyle inceliyorsanız tüm yollar Honda Jazz’a çıkıyor. Üstüne üstlük fanatik olmadığınızı iddia ediyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 22 Mart 2025; 11:56:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ne diyeyim mobbing yapanlarin mesajlari duruyor magdur olan benim mesajlarimi silmisler.caniniz sağolsun ama sikayete gore degil olaya gore karar verseniz ne guzel olacak. Kalabalik olan taraf hakli olan taraf demek degildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Mart 2025; 12:22:35 >
Hocam sizin yaptığınızı ve bunun yanlış olduğunu söylemenin neresi mobbing.
Sürekli ve düzenli olarak başta Jazz olmak üzere Honda marka araçları öneriyorsunuz. Bu ya reklam şeklinde yapılır ya da forum kurallarına aykırı olur.
Mağdur profili çizmeyin lütfen.
Bloklayın olsun bitsin diyorsunuz. O zaman herkes istediğini kafasına göre rahatça yazsın beğenmeyen bloklasın. Öyle saçmalık mı olur?
Mesajlarinizi takip edecegim bundan sonra surekli ayni marka model grup oneren diger arkadaslara da ayni şiddette tepki gostermenizi de sizi etiketleyerek isteyecegim dediginiz gibi objektifseniz haydi bakalim.
Forumda belirli araclari yuzlerce kez onermek serbest ben gunde bir mesaj yazinca mesele oluyor.
Gayet de magdurum bu konuda cunku ne kimseye hakaret ediyorum ne ahlak saygi sinirlarini asiyorum nede olmayan seyleri varmis gibi yaziyorum. Herkes gibi mesaj yazma hakkimi.kullanmak istiyorum ama siz ve sizin gibiler yüzünden kullanamiyorum.daha ne kadar magdur olabilirim ki bir forum ortaminda?
Hayirli gunler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Mart 2025; 12:43:6 >
Doğuş gurubundan araç almıyoruz aldırmıyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sanırım artık bu konuda araba fiyatları hariç herşey var..
Arkadaşlar merhaba 3 seçenek arasında gidip geliyorum 1.5 tsi Scala Monte Carlo /1.0 tsi Kamiq premium(cam tavansız) / Omada 5pro 1.6 siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2007 model jazz ı 10 sene kesintisiz kullandım. Yaklaşık 2 ay önce sattım ve yeni araç arayışına girdim. İç hacim, bagaj hacmi, düşük yakıt tüketimi ve 10 yıl boyunca rutin bakımlar dışında sanayiye götürmemesi ile çok memnun kaldığım bir araçtı.
Gel gelelim şimdiki jazzı bütçem yetmesine rağmen bu tiple ne alırım ne de tavsiye ederim.
Arkadaşın mesajlarını başta normal karşılıyordum ama benim gibi jazz sever birini bile arabadan soğuttu.
En iyi mal bendeki mal anlayışı bizim insanımızın büyük çoğunluğunda var maalesef. Objektif bakamıyoruz birçok olaya. Araba konusunda da öyle.
Konu başlığına gelirsek chery arabaları teşvik ile f/p olur diye düşünüyorum. Birazda o yüzden bekliyorum. Umarım byd gibi yapmazlar, teşvik belgesi sonrası güzel fiyatlarla bol donanımlı güzel araçlara sahip oluruz.
fiyat performans tartışılır görece
ama sorunsuzluk bandında japon araçları açık ara iyi bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X