Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ MTV ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır araç alma arefesindeyim..aracı haziranda alacağım..temmuz mtv ödememek için nasıl bir yol izlemeliyim..10-20 günlük ekstra 429 tl ücret az bir meblağ değil fikri olan var mı? (tabi beklemek dışında? )

• Temmuz MTV ödememek için 1 ocak 2015 te almalısınız.temmuz 1 de alırsanız ocak 2014 MTV yi ödemezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrullahberat46 kullanıcısına yanıt
    tşk ederim verdiğiniz bilgi için...sanıırm 1 temmuza kadar beklemek gerek.. peki aracı haziran içince alıp temmuzda trafiğe çıkış yaptırııma ihitmali var mı sıfır araç satan bayilerde böyle durum olabiliyor mu?
  • Sıfır aracı tescil yapmadan size teslim etmez bayi.
    Yalnız benim başıma geldi geçen yıl bayiden sıfır alırken benzer bir durum oldu. Ben temmuz 1 de tescil yaptıralım iki vergi ödemeye lim dedim.Bayi bana tescili şimdi yapalım temmuzu da biz ödeyelim dedi.temmuz gelince de biz öyle bir söz vermedik diyip inkar etti.Bu duruma karşı da dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullahberat46 -- 8 Haziran 2014; 17:58:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o zaman aracı almadan fiyat düşürme yapmak daha mantıklı ödemesi beklemek yerine...tşk ederim uyarı için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıfır araç fatura bedeli
    16 yıl önce açıldı
    2023 Sıfır Km Araç Fiyatları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.