Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: say , say Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
2.020
Cevap
181
Favori
143.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çakma olayı kesin zaten hiç çakmasa kaskoyu Çakar. 30.000 hiçbirşeye yaramaz . Bari 50.000 olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak bitiyor hala sıfır araç yok ortada. Cok ilginç zamanlardan geçiyoruz. Anlamak zor.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Bu sene bayiler sadece siparişle araç getirecekler heralde. :)
  • 2015 passatlar ikinci elde 150 bin tl. 2019 u 174 e verdiler. Eğer o fiyattan gelirse beni çok zorlamasına rağmen çeker kredi alırım. Yansın batsın ikinci el. Milletin 5 yıl k.nın değdiğe yere o parayı vermem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi amaçlı;

xc40 için kapora vermiştim bugun 355 fiyat belli olunca geri aldım..Bol opsiyonluydu araç burda dönen 305 i anlamayadım belkide benim bayi üst paket getirdi ellerinde öyle bişey yoktu . yorum sizlerin ben volvoya hakim değilim denemek için istemiştim gereksiz geldi .İçide dar biraz neyse iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luuca

Bilgi amaçlı;

xc40 için kapora vermiştim bugun 355 fiyat belli olunca geri aldım..Bol opsiyonluydu araç burda dönen 305 i anlamayadım belkide benim bayi üst paket getirdi ellerinde öyle bişey yoktu . yorum sizlerin ben volvoya hakim değilim denemek için istemiştim gereksiz geldi .İçide dar biraz neyse iyi forumlar
    Sizin araç hangisiydi?

XC40 T3 FWD Momentum

XC40 T3 FWD Inscription

XC40 T3 FWD R-Design

XC40 T4 AWD Momentum

XC40 T4 AWD Inscription

XC40 T4 AWD R-Design

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XC40 T3 FWD Momentum
    teklif kagıdı yanımda degıl ama
    - cam tavan , harman kardon, İntelligent cruise control, Kör nokta uyarı, deri koltuklar, otomatık park gibi ozellıkler vardı
  • Arkadaşlar donanım açısından focus trend x mi yoksa vw golf midlene mı tavsiye edersiniz ?
  • SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)
    Bunlar yeni Clio mu ben mi benzettim.

• Oblomòv kullanıcısına yanıt
    Bunlar Clio 5.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi günler, bir sorun olacaktı;

Sıfır araç alacağız, bayiden aracı alırken araç fiyatının dışında ödeme yapmamız gerekir mi? ya da kaskoyu illa aldığımız bayiden yaptırmak zorunda mıyız?
  • EsRaRenGiZ41 kullanıcısına yanıt
    Paranın tamamını verdiyseniz başka bir ödeme yapmanız gerekmez. Aracın ilk MTV sini de normalde bayi öder ancak bazı bayiler ödemiyor anlamanıza göre değişiyor bu durum.

Kasko ve trafik sigortasında istediğiniz yerden alabilirsiniz. Trafik zorunlu zaten proforma faturadan sonra istediğiniz yerden kestirebilirsiniz sonrasında ruhsat çıkar.

Kasko isteğe bağlı dilerseniz almaya da bilirsiniz ya da istediğiniz acenteden satın alabilirsiniz.

Bunların haricinde bazı firmalar uygun faiz oranı veriyorum diye kaskoyu onlardan yaptırma zorunluluğu yapabiliyor ya da ekstra garanti uzatma gibi şeyler ekleyebiliyorlar.

• sarper26 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • Oblomòv kullanıcısına yanıt
    Yeni clio Mart sonu yollarda

Poli Vinil Klorür ve Poli Etilen Tereflatın mükemmel uyumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 24 Ocak 2020; 19:59:14 >
  • Geçen arkadaşlar 2 hafta kadar oldu Toyota pikap gördüm tek kabin birsürü tır üstüne yüklü. Bilgisi olan var mı sanki 2000 model gibiydiler

• Ötv indirimi geliyor

• Renault Clio iyi bir lansman ve Mais desteği ile piyasaya girdi.Özellikle 1.0lt benzinli otomatik versiyonlar için araç almak isteyen bayilere uğrayıp teklif istesin. Lansman zamanlarında websitelerinde herşey yazmayabilir,kampanyalar için bayi ziyareti şart. Ayrıca mevcut kasanın da satışına devam edecek.

Pazar payının artacağı öngörüldüğü bu araçların satılamayacağı bundan dolayı da fiyatların ineceği şeklinde yorum yapanlar var hatta ÖTV indiriminin geleceğini söyleyenler var. Ön göremedikleri fazladan satılması düşünülen araçları filo şirketleri alım yapacak. Yine bu araçlar yılın son çeyreğine doğru geleceği için sıfır araç bulunurluğu çok az seviyelerde olacak.

En iyi beklenti bu yılın satış rakamlarının 650 bin adet civarında olacağı.Bu yıl 480 bin adet civarında idi. Yani 2018 yılı rakamlarının seviyesine gelmesi bekleniyor.

Toyota gibi markalar liste fiyatında hemen hemen hiç indirim yapmamayı tercih etmeye başladı. Sebebi al-satçı ve galericiler ile firmalar anılmak istemiyor. Siz 3-5 bin neyse indirim yapıyorsunuz iki gün sonra bir bakmışsınız araç ilanda satılık. Galerici belli ama al-satçı kimin olacağı özellikle büyükşehirlerde belirsiz,herkes potansiyel al-satçı olabilir.

Sıfır araç fiyatları belli bir dengeye geldi artık,ekonomi de ani bir değişim olmazsa fiyatlarda büyük bir artış olmaz. Cüzi artışlar ise devam edecektir. Fakat bu ay fiyatı artan aracı 2-3 ay sonra firma kampanya ile yine eski fiyatına çekildiğini göreceksiniz. Yine marka imajı için yapılması gereken hamleler bunlar.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Fiyat teklifi var mı ?
  • Araç satmıyorum satış işinde değilim yani ayrıca forumda eskiden de hiç araç satmadım,bu şekilde bir düşüncem de olmadı. Geçmiş yıllarda çok kafam ağrıdı fiyat konusuna, o yüzden hiç girmek ve yazmakta istemiyorum.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yine de
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.