Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: parasutcukomando Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 27 Misafir (5 Mobil) - 23 Masaüstü5 Mobil
5 sn
340.400
Cevap
5.823
Favori
58.616.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam açıkçası konuya pek hakim değilim.Konuda satış temsilcisi arkadaşlar var onlardan daha sağlıklı bilgi alabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abo..
    Daha 18 nisanda aracımı alırken Golf 1.6 tdi highline man. Liste 157 idi. 16 mayısta 160.5 oldu, şimdi ise 168.5 olmuş. 1 ayda 11 bin zam, mokoko oldu araba işleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi model?

• Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    Süleyman bey 2017 Insignia lar duruyor mu 2017 fırsat araçlarını paylaşır mısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 119bin el sıkıştım

civic hb 1.5 turbo
    Hurda indirimini bekliyorum haftaya satışı alacağım nasipse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zapatya Z kullanıcısına yanıt
    2017 den insignia olarak su anda 1.6 dizel otomatik excellance+sunrooflu aracımız var 168,000 tl'dir. vergi levhanız var ise 164,000 tl

benzinli otomatik enjoy aracımız 135,000 tl vergi levhasına 130,000 tl 'dir ancak aracımız opsiyonlu yarın belli olacak
  • Uygun fiyatlı otomatik araç arayanlar için,

İ20 1.4 benzin otm. Style paket 75bin tl. İzmir bursa bayilerinden pazarlıkla bu fiyatları alabildim.

İstanbul kartaldaki fiatta 2017 1.6 hb egea otm. Urban paket 85000 fiyat vermişlerdi telde.

2017 enjoy corsalar 77bin esentia corsalar 74bin tl bulunabiliyordu bir hafta öncesine kadar izmirde(arkas opel olsa gerek bayi adı)

75bine tekno paket suzuki balenoda karar kıldım hurda yasayı bekliyorum. Fiyat performans aracı arayanlar balenoyla test sürüşüne çıksın.

• Baleno otomatik vites ise fiyatı gayet iyi ama manuel vites ise çok da f/p aracı değil bana sorarsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Baleno otomatik vites ise fiyatı gayet iyi ama manuel vites ise çok da f/p aracı değil bana sorarsanız.
    Bahsedilen araçların hepsi otomatik vites hocam

• Beyaz polo 1.0 tsi 95 ps comfortline dsg panaromik opsiyon olarak cam tavan +geri görüş kamerası 113 bin tl dediler indirimli 106bin tl teklif verdiler bayiyi söylemiyorum gidenler bu fiyatı alınca şok olsun 😁 şaka ama gerçek opsiyon suz higline da 98 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayker -- 26 Mayıs 2018; 12:55:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

O zaman giriş yaptığı kurun bir önemi yok. Elinde eski kurdan olan aracın fiyatını nasıl arttırıyorsa, yeni kurdan gelen aracın fiyatınıda ayarlayabilir.

Yanlış mı düşünüyorum?

Alıntıları Göster
    Olaya çok yönlü bakmanız lazim, örnek olarak bir bayi 6 ay önce 100 TL para verip bir araç aldı, aracı satamadi 6 aydır elinde, siz bunu ilk aldığı fiyattan satmasıni bekleyemezsiniz çünkü memlekette enflasyon var. En basitinden bu bayi araç almayıp 100 TL parayı faize yatirsaydi 7 TL para kazanmıştı. Dolar VS alsaydı saymıyorum bile. Bayinin ana amacı para kazanmak olduğuna göre bu sekilde ana sermayesinin erimesine izin vermemesi için zam yapması şart. Bakın piyasa dinamikleri VS olayına daha girmedik bile,
    Yani olay o kadar asit değil tahmin edebileceğiniz uzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 26 Mayıs 2018; 13:6:18 >

• fezalii kullanıcısına yanıt
    Ben arkadaşın giriş kuru önemli sözü üzerine söyledim. Giriş kuru üzerinden nasıl zam yapılıyorsa indirimde yapılabilir.

Misal mart 2018;

Nissan juke 2017 model 1.2 skypack 93060 TL

Mayıs 2018;

Nissan juke 2017 model 1.2 skypack 73646 TL

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Burada muhtemelen distributor desteği vardır, bir bayinin kendi başına bu ölçüde indirim yapması mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Ben arkadaşın giriş kuru önemli sözü üzerine söyledim. Giriş kuru üzerinden nasıl zam yapılıyorsa indirimde yapılabilir.

Misal mart 2018;

Nissan juke 2017 model 1.2 skypack 93060 TL

Mayıs 2018;

Nissan juke 2017 model 1.2 skypack 73646 TL
    Nissan juke skypack modeli Türkiye genelinde maalesef yok. Hatta 1.2 Türkiye hiç gelmediğini söylediler

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Burada muhtemelen distributor desteği vardır, bir bayinin kendi başına bu ölçüde indirim yapması mümkün değil
    Zaten patlaştığım nissan ın bayi değil liste fiyatı.

Sonuçta istense indirim olabiliyor.

Başka bir örnek vereyim;

2017 model opel crossland x 1.2 enjoy kampanyalı liste fiyatı 96500 TL

Aynı araç şu an bayide 79 bin TL. 2017 haziran fiyatıyla.

Neyse konu daha fazla dağılmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: rommy6719

Nissan juke skypack modeli Türkiye genelinde maalesef yok. Hatta 1.2 Türkiye hiç gelmediğini söylediler

Alıntıları Göster
    Evet stokta kalmamış.

Hiç gelmemiş olsa liste fiyatına visia ve tekna paketleride eklerlerdi. Sadece skypack var listede. Muhtemelen bayilerin kendi stoğunda vardı.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Araç manuel dimi

• A 5 1.4 tsfi design ve delux paket 269 bin.

Eski stok şimdiki liste fiyatı 345 bin.

Arteon 1.5 elegance ilave sunroof 259 dan 250 dediler.

İnsignia 1.6 136 otomatik hp full paket 243 bin teşhir fiyatı

• okirgil O kullanıcısına yanıt
    Evet

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    INSIGNIA GS EXCLUSİVE 1.6 AT 136H Bej Deri Döşeme SİYAH RENK 231,000 tl 36.000 tl 12 ay 0 faiz kredi kampanyası vardır.

243 hangi araca dediler tam olarak ben anlayamadım cünkü en dolusu exclusive
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.