< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16686. sayfa)
-
-
Bakalım hocam umarım kullandıkça memnun kalırız. İlk defa elektrikli araç kullanacağım.
-
408 allure 1530dan satıldı en düşük ancak şu an o fiyatları vermiyorlar. C4X shine 1300-1340 arası fiyatlar var önümüzdeki dönem kasa değiştirecek olması haricinde olumsuz bir durumu yok birde Grandland GS paket 1560 civarı bulunabilirse fırsat denilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfur3294 -- 14 Aralık 2024; 22:54:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam sıfır araçların poşetleri üzerinde olur en kötü ordan anlardınız zatenquote:
Orijinalden alıntı: NaimErdoğan IHXQ0
Kapora da gönderdim. Showroomdaki araç değil deseydi nasıl emin olabilirdim ki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
istambulda 1.550ye alan bile varquote:
Orijinalden alıntı: teacher1983
Üstad opeli verirler mi o fiyata yani sitesinde 1700 gibi gördüm
Bu araçları uzun sure tutmak zarar getirebilir,1 sene sonra gt nin karşısına direk Tesla sr gelecek.Kısa süreli kullanıcı için Allure satış açısından Allure daha avantajlı,satışı daha rahat kısa süreli olur.Gt nin rakibi direk deve dişi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1880 den alan var.
Arkadaşlar farklı segmentlerde ama 2 araç hakkında fikir verebilir misiniz? A3 advanced mı terramar supreme mi? (Terramar 400 daha pahalı.)
Sizin mesajları 1.6 arabaya %200 vergi verdirtmek isteyenler sildiriyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 14 Aralık 2024; 23:17:23 >
Şu adam yazıyor ve kılın teki bu adamı habire şikayet ediyor. Kim yapıyorsa arabasının aküsü bitsin emi 😁
Id4 1620 hangi renk hocam?
İçlerinde 408 en beğendiğim araç. Ama görüyorum ki allure paketten muafiyet nedeniyle daha da özellik eksiltmişler. Ayrıca koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma olmaması da benim için şuanki aracıma göre bile dezavantaj. Biraz kredi kampanyalarına bakınayım bakalım. C4X in ise C sütunu hiç hoşuma gitmiyor. Ama c4 e göre de yeni kasa. İki kasanın da makyajlanması da ayrı bir dezavantaj tabi.
1530 a iyi fırsattı bence ama şu an vermiyorlar sanırım elde kalan araç yoksa. Diğerleri de kasa değiştirecek dezavantaj. Grandland içlerindeki en dolu araç bu arada kasa eskiyecek takıntınız yoksa iyi seçenek ihtiyaçlarınızı karşılar
c4x 2026 da mı kasası değişecek?
-
İki aracıda kullandım bence parasına göre vasat ,cupra da seinhieser sistemli olan vzline alcaksaniz onun ki iyi olur
2025
St 2025 mayıs dedi en erken
1880'den alana da hayırlı olsun 1950'den alana da hayırlı olsun.
Benim bildiğim bu araç için verilebilen en düşün rakam 1.910
Şahsen 1.914'den alabildiğim için çok mutluyum (bana göre sıcak fırsat)
-
evet her renk için geçerli.
-
Hiçbir bayi veremez diye söylemenize yazdım.Tabiki alan herkese hayırlı olsun.Matrah sınırları içinde alınan bu araç uygun fiyatlıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X