< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16990. sayfa)
-
-
Harika fiyata alınmış neredeyse bedava . Zamanında 2 milyondu bu araç . Güle güle binin insallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni nasıl engellemiyorlar ilginç gerçekten. Resmen dalga geçiyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence %10 icin en mantikli elektrikli araçlar
Tesla model y
Torres evx
Mini countryman EV
Togg uzun menzil full donanim(%10a ne giriyorsa)
ioniq6 (eger nakitiniz varsa progressive az km de 2.el)
Kia ev6
Cupra born (en buyuk eksisi ısı pompası olmaması, izmirli ve antalyalilara oneriyorum bu aracı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 19 Ocak 2025; 14:34:3 >
Otonom sürüş yoksa araç alınmaz, tipi kötüyse alınmaz.
Bu yüzden 2.arac kalıyor
Togg t10x v2 uzun
Tesla model y
X1 hibrit zaten %60’ ötv ile satılıyor.
X1 30e plug in hibrit daha ötv indirimi başlamadan bile fiyat listesinde vardı. Yılbaşından sonra listeden kaldırıldı yerine 25e listeye konuldu.
Pilli araçların sorunları yazılan mesajlar neden siliniyor ?
Hiçbir zaman 2 milyona satılmadı. biri kamiq yazmayagörsün hemen aynı şeyi yazıyorsun.
Başlığa bak
-
Tip tamamen subjektif bir konu, bu saydigim araclar arasinda en kotu tipe sahip araba model y bana gore. Kurbaga gibi surati var aracin.
10 yıldır bindiğim 2007 model jazzı Perşembe günü sattım. Şimdi 1200 bütçe ile otomatik araba bakıyorum.
Bayon sordum 1280 dediler orta pakete.
Gönlüm c suv dan yana ama bütçe yetmiyor tabi. B suv alsan içine sinmiyor o kadar para vermek.
Hele şimdi bir de hurda teşvik muhabbeti var meclisten geçer mi ya da nasıl geçer bilinmez.
Bazen 2. El c suv alayım diyorum o paraya 7 8 yaşındakiler alınabiliyor tucson kuga falan.
Anlayacağınız satması da alması da dert bu zamanda. 2 çocuk var, hergün de ile gidip geliyorum almasan da olmuyor. Bi türlü karar veremiyorum. Alıp en az 5 sene sorunsuz binecek satarken de minimum zararla satılacak araba tavsiyelerinize açığım.
Türkiye'de en az 60 milyon otomobil olmalı.
Otomobil sayısı eksik.
Piyasadaki araçların çoğu çöp.
O yüzden bitmiyor. Ruslar gibi üreteceksin 10 milyon Lada, bak bakalım nasıl bitiyor araba muhabbeti.
Polo imp Golf imp fiyat alan?
Hocam 2.el golf 8 2023 alan arkadaş vardı forumda.1.3 milyona. Bence ona bakın b suv yerine,
Kia x ceed 1.5 milyon kredi kampanyası var mı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 19 Ocak 2025; 15:55:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X