< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16988. sayfa)
-
-
Bize gelmiyor ve hybrid olduğu için gelse bile fiyatı farklı olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Izmir beyaz nakit 1935 kredili 2035 aircros c5 shine bold
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp35 -- 18 Ocak 2025; 22:30:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tık yüksek olur. Geçiş süreçlerinde EU ülkeleri direk yeni modeli alırken eskinin kalanlarını EU dışına uygun fiyatla dağıtır Psa. Bunda da öyle olur, ya da oldu bitti bilemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce de 2.30 phev vardı dimi hocam yanlış hatırlamıyorum ?
Bu BMW ne yapmak istemektedir. Nereye varmak istemektedir.
Globale şikayet etsek
-
Bugün birkaç bayi dolaştım, aldığım fiyatları paylaşayım. Belki işine yarayan arkadaşlar olur.
Peugeot E-3008 Allure (2025 model) - 1.800.000 TL
Cupra Terramar 1.5 eTSI Supreme (2024 model) - 2.610.000 TL
Cupra Born (2024 model) - 1.800.000 TL
Skoda Kodiaq 1.5 TSI Sportline 5 kişilik (2024 model) - 3.110.000 TL
Skoda Kodiaq 1.5 TSI Prestige 7 kişilik (2024 model) - 3.150.000 TL
MG HS Benzinli (2024 model) - 1.995.000(kredili) / 1.980.000(nakit)
-
Skoda Kodiaq şımarıklığını anlamış değilim :)
Yahu siz 2.0 motorlu araç mı satıyorsunuz?
-
Bu fiyata satamazlar dediğim her araca yok çekiyorlar
İnanılmaz bir millet olduk
Fiyat farketmiyor
X1 muhabbetiniz bittiyse bir şey soracağım.
Bayide 1.3 milyon çekilen Opel Crossland araçları galerilere 1 milyona satmışlar.
Şimdi de galeriler 1.1 milyona satmaya çalışıyor otomatik Crossland'ları, sizce fiyat olarak çok avantajlı değil mi?
Clio'dan ucuz B SUV sonuçta.
selam özel mesajı gördüm ancak cevap vermeme izin vermiyor forum sebebini anlayamadım. Şası sorgulama yapamıyorum artık
-
Clioyu tercih ederim. Crossland ucubik tasarımlı garip bir araba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dönüş için çok teşekkürler hocam. Yeni Grandland'in elektrikli versiyonu için donanım bilgisine ihtiyacım olacaktı ancak artık önümüzdeki ay yeni parti araçlar geldiğinde göreceğiz gerçek donanımları. 2022'de yaşadığımız gibi maalesef satış danışmanları yine donanımlar ile ilgili net bir bilgi paylaşamıyor aracın şasi nosu belli olmasına rağmen.
-
Opel Türkiye zaten grandland donanım standardizasyonununu 7 yıldır yapamıyor ne hikmetse, sanırım yenisinde de aynı durum söz konusu olacak . Şasi no belliyse servis danışmanına verin o sorgulayabilir rahatlıkla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyldz -- 19 Ocak 2025; 0:5:21 > -
2.30 hala var hocam devam.Globale sikayet edelim su distributor mantiginin artik kalkmasi gerekiyor.Tesla abd’den kalkiyor dunyada direk satis yapabiliyor bunlar senelerin markasi beceremiyorlarsa kapatip gitsinler
230 fiyat listesinden kaldırılmış. Şuan fiyat listesinde görünmüyor.
Bir arkadaş yeni E Grandland almak istiyor, yarın bayiye fiyat soracak. Yılan hikayesine döndürmüş yine PSA bu işide
-
Uzerinde good year eagle f1 lastik var bilemedim belkide lastikten olabilir yada asya araclarina aliskin olmadigimdan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cupra born ısı pompasıyla gelse, o 77kwh piliyle uzun menzile sahip çok mantıklı bir araç olacaktı.
Maalesef opsiyon olarak bile sunmadılar. Antalya izmir gibi sehirlerde gene de tercih olabilir.
Bu hafta içerisinde aldığım indirimli fiyatları paylaşayım.
1.2 Hybrid Edition - 1.875.000 TL (nakit)
1.2 Hybrid GS - 2.080.000 TL
1.2 Hybrid GS + TP + Cam Tavan - 2.160.000 TL
Elektrikli GS + TP + Cam Tavan - 1.880.000 TL
Kampanya olarak metalik renk ve siyah tavan için fiyat farkı alınmıyordu.
-
Croseland ya sev ya nefret et arabası aracı görmeniz gerekiyor yorum yapabilmek için ama 1085 fiyatlarına galerilerde 2024 sıfır km için bence avantaj clio yerine dusunulebilir.
Yetkili satış bayilerini anlamak çok güç nihai tüketiciye kampanya yapıp ucuza vermek varken bir kısım insana çok ucuza peşkeş çekiyorlar.Ayni şekilde bayonlarda var satışta.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X