Hayırlı olsun. Bu paraya alınabilecek en iyi araç olmuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16986. sayfa)
-
-
Tesekkurler..Dogru hocam ama musteriye satmaya pek yanasmiyorlardi otv muaf nedeni ile..otv yasa degisince elde kallanlar iste bunlar..aslinda kizgindim ama butceme gore daha iyi bir fiyat performans bulamadim..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam istanbul bayilerini arayin..orn:kagithane
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saol arkadaşım
hayırlı uğurlu olsun sizede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdeğer / Yalova.
İlk taksiti fazla aldıktan sonra diğer taksitleri nasıl bölüyor onu sormadım açıkçası.
Taşıt kredilerinin oranlarını bilmiyorum ancak taşıt kredisi çekip rehin, sigorta kesintisi, kasko - sigorta zorunluluğu, dosya masrafı vb. olaylarla uğraşmaktansa karttan çektirmek daha çekici geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 24 Ocak 2025; 16:29:1 > -
Hocam bir hafta önce evo için 1400 fiyat alan olmuş, çks indirimi ile 1420 vermesi biraz fazla değil mi? Bu arada renk opsiyonu ve yedek lastik var değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 24 Ocak 2025; 16:33:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara da hyundai tuscon comfort 2 ay önce yoktu simdiler de gelmis olabilir mi ki
-
O mesajı gördüm ancak bayi bilgisi olmadığından direkt sorgulayamadım, evet bu durumda verilen fiyatlar biraz saçma oluyor.
Opsiyon olarak sadece konfor paketi ve arka camların karartmalı olduğu bilgisi verildi. Metalik renk farkını ayrıca isteyebilirler.
-
2600 dü 2525 e mi düşmüşler
Dizel Tucson Elite Plus fiyatı alan var mı, konuda geri gittim bulamadım.
-
O zaman sıfır araba almanın bir mantığı yok. 2. El temiz alıp binmek daha mantıklı. Çok tuhaf 5 ay, hiç kaza yapmadığım için servisle de hiç işim olması. Olumsuz durumlarda servis ağlarının evime yakın olması yararıma olacağını düşünüyordum. Doğru söylüyor olabilirsiniz.
geçen hafta gaziantep bayisinde vardı 1750 demişlerdi.
2025 yeni grandland donanım merdiveni
-
fiyatları nasıl? hemen teslim araç var mı?
Bugün yine ikinci el bir araba baktıktan sonra direk bayiye giderek, Sıfır c4 shine otm. aldım bu maceraya son verdim.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
Merhaba, hayırlı olsun güle güle kullanın. Bilgi olması açısından fiyat paylaşabilir misiniz?
özel mesaj gönderdim. araclar bu ay türkiye de olacak şubat 2. hafta gibi teslimatları olacaktır.
-
hayırlı ugurlu olsun
-
Bende İD.4 araştırıyorum. 4 Bayi ile görüştüm şubat başı kotalar ve fiyat belli olur dediler. Kısmen Kasım ve Aralık ayında gelenlerin tamamı satılmış (1.600civarı araç) ve bazı iptaller neticesinde tek tük ocak ayında teslim alan kullanıcı oldu.
-
Byd dururken id4 niye alıyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X