Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16984. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: babayaga48 , Anubisin_Ruhu , babayaga48 , satil Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 51 Misafir (11 Mobil) - 42 Masaüstü13 Mobil1 iOS
5 sn
339.713
Cevap
5.791
Favori
58.244.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş

Ben sipariş geçtim.

Şunu da iyi tahmin ediorum ki;

Ultimate ekleyince ÖTV barem üzerine çıkacağı için yok elektirkli için.

Ancak bir kaç ay içerisinde ÖTV matrah güncellemesi kesin geldiğinde eklenir.

Ha beni yine etkilemez. Çünkü ben zaten barem altındayım. Yine o 230K'lık fark olacak.

Bende olmayan; Elektrikli nappa koltuklar + birkaç fark daha olacak.

Çok önemsemiyorum.

Ama firmalarda barem derdi olmayacağı için bu sefer araç çıplak fiyatlarını bareme yaklaştıracaklardır....

• kaan85 K kullanıcısına yanıt
    Tüm ticarilerde durum aynı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • W00DPECKER kullanıcısına yanıt

Almanyadan farkli bizde güney afrikaya %10 gümrük vergisi var

Yeniden hesapladim , gümrük vergiisini de ekledim....

sonuc: 1850 buldum bayi kari ile beraber, tam soygun

Zaten dünya kadar vergi ödüyoruz, artik aldigimiz havadan bile vergi alacaklar, devlet az birsey bize kiyak yapmis, orayada cakal bayiler cöküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan85 -- 17 Ocak 2025; 20:46:3 >
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt

Hocam X1 Xdrive 25e plugin’i filoya ve galerilere 2.135.000’e satiyorlar %30 otv diliminde.Bireysele bugun %60otv ile 3.200 kusurden on siparis actilar kabul edilecek olay degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 17 Ocak 2025; 20:54:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayyareci.07 T kullanıcısına yanıt

Tesla'da vazgeçince kapora yanıyor mu? Ciddi misiniz?

• EUS E kullanıcısına yanıt

Bmw piyasanın en çakal firmalarından oldu. Binlerce ix1 sattılar yüzde 10'dan filoya ve personel tanıdıklarına şimdi malum sitede vatandaşa çakıyorlar üstüne koyup. Plug in modellere de yaptılar aynısını. Tesla ve Çinliler batirsin istiyorum artık şunları.

• enzomaresca E kullanıcısına yanıt

Hocam bu olay Bmw’den kaynakli degil tamamen distributor mantigi adamlar diyorki size ucuz araba satmayiz.Otv 0 bile olsa bunlar bu millete ucuz araba yedirmezler

• EUS E kullanıcısına yanıt

2.135’e sattıkları 230e değilmiydi. X1’de filoya %30 ötv ile satmışlarsa keinlikle alınmaz.

• bps B kullanıcısına yanıt

Yok hocam 30e x1’ler 2023’teki muhabbet.2.30e’leri herkese sattilar zaten. x1 xdrive 25e’den bahsediyorum direk hatta bi kac galeri ilan acmisti hemen kaldirttilar ilanlari google’da yazinca cikiyor ama hala.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 17 Ocak 2025; 21:28:24 >
  • Hknconcrete H kullanıcısına yanıt
    Togg fiyatları aynı kalmiş gibi görünuyor ama 2023-24 modellerde olan
    • Dur-kalk fonksiyonlu adaptif hız sabiteyici • Adaptif sürücü asistanı
    • Yoğun trafik pilotu
    gibi özellikleri çıkarmışlar. 2025 yılında bu özellikleri araci aldiktan sonra internet üzerinden satacaklarmış.
    Kredi de azalmış.
    Bir nevi gizli zam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsimsizTurk -- 17 Ocak 2025; 21:29:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elektrikli Grandland'da ultimate paket olmaması üzücü, belki Pckod gibileri şerit ortalamayı falan sonradan açabilirler bilemiyorum. Yine de GS paketin bu rakamlara satacağını düşünüyorum. Biraz da indirim olursa çoğu kişinin radarına girecektir. Eski kasasına göre rağbet görür bu kasa.

• Tayyareci.07 T kullanıcısına yanıt
    Tesla kaporanı iade etmez ama yakmazda,paran orda durur,juniper modeli gelince siparişini tekrar aktif hale getirebilirsin

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Qashqai neden hak etmediğini düşünüyorsunuz?

Makyajla beraber düzeldi deniyor ama hala mı var şikayet?

• Ugrb81 U kullanıcısına yanıt

2024 modeller de bile devam ediyor. Fren ve balata şikayetleri de bol. Start stop şikayeti vs. Ama tucsonda bu kadar şikayete denk gelmedim.

Tucsonda da şanzuman ısınma sorunları var deniliyor ...yakıt konusunda da qasgaiden daha kötü durumda, hangisine baksan bi problemi var yani...

• blasko77 kullanıcısına yanıt
    Züğürt tesellisi mi?

• Ateca ile ilgili 6 aylık faizsiz kredi dışında bir kampanya duyumu alan oldu mu?

Bayilerde araç kaynıyor ama satma niyetleri yok gibi.

Bir babayiğit çıksa da, Xp+pre paket için beklenen müjdeyi verse artık..

• certac C kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun

2025 Togg uzun menzil V2 tüm opsiyonlar ile (meridian ses sistemi cam tavan ,oto park, ADAS) anahtar teslim 1.930bin /500bin sıfır faiz kredi ve Togg un bu paketi Grandland elektriklinin , GS Ultimate paketteki tüm özellikleri kapsıyor, sadece ısıtmalı direksiyon yok , ultimate paketsiz GS fiyatına , ultimate doluluğunda Togg var ve bataryası 88.5kw ,internet bağlantısı ve uygulama özellikleride var artı olarak Togg da

grandland in bataryası kaç KW kapasiteli ? nmc mi lfp mi ?

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    1930luk fiyata adas dahil değil. Şubat ayından itibaren uygulamadan satacaklar bu özellikleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.