Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16983. sayfa)

5 sn
340.283
Cevap
5.819
Favori
58.585.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Golf metalik Styleda başka jantlar arada geliyor ama fiyat farklı oluyor ama genelde hep aynı tip kötü jant var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şaban Oğlu Şaban kullanıcısına yanıt
    Ticari araçlar bile ne paraya yükseldi yav Allah'ım sen bizi koru şu arabanın max ederi 1 milyon olmalıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Hocam bu hangi bayi ve octavia elit ne kadardı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • certac C kullanıcısına yanıt
    Bu arabanın eski fiyatı neydi acaba? Oradan çıkarım yaparak SR fiyatı hesaplanabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 46.000€ idi.

Dolayısı ile bu versiyon bizde satmaz.(

SR olan düşük pil ve menzil olan 60kW'lık modeli belki zorlarlar %10'luk dilime....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 24 Ocak 2025; 7:32:5 >
  • certac C kullanıcısına yanıt
    SR versiyonu sormuyorum, şu an satıştaki aracın makyajsız halinin Almanya fiyatı neydi acaba? Oradan çıkarımla SR versiyonun fiyatı tahmin edilebilir.

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

Hocam birde iq ledli 116 lik style geliyormu ve fiyat ne oluyor bilginiz var mi ?

• Şaban Oğlu Şaban kullanıcısına yanıt

önceki kasa 2024 combo edition 27800 euro'ya 1 yıl önce almıştım.O zaman ultimate paket 2500-3000 euro farkkıydı.Alırken yurtdışı fiyatına bakmıştım %20-30 köpük vardı.güncel kur 37 tl'den hesaplarsak aldığınız fiyat 38200 euro yapıyor.vergisiz fiyatı 27680 euro. elektrikli olanı liste fiyatrı 49400 euro,vergisiz 41000 euro civarı oluyor.Yurtdışında elektrikli olan liste fiyatı vergisiz 32000 euro(bu fiyatın eminim daha da altına veriyorlardır) .Ötv düşük olduğu için fiyatı yüksek tutuyorlar ,güncel kur ile %30'dan fazla köpük var fiyatta.

• elkasmirza E kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Ben de Techno paketiyle ilgileniyorum ancak bayilere sordurduğumda ellerinde Evolution ve Esprit Alpine paketli araçlar var.

Dün Evolution + Konfor Paket opsiyonu ve ÇKS indirimi ile beraber 1.450.000 TL fiyat aldım. Limit sınırı olmadan (aracın tamamına bile) kredi kartına 12 taksit 2,70 civarında oran ile çekim yapıyorlar. Tek olumsuz tarafı ilk taksiti diğer 11 aya göre fazla alıyorlar.

Ayrıca bu aracın piyasada neden tutulmadığını çözemedim.

• Citroën C4X 1.3 milyon iken, Renault Captur 1.5 milyon idi.

Şimdi her ikisi de 1.45 milyon.

Aracı doğru zamanda doğru fiyata almak çok önemli.

• Ötv artacak olsaydı Togg fiyat açıklamazdı.

• akkanatçı A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle,şuan c4x ile aynı fiyata olan captur bu ayın segmentinde alınası araçlar arasında görüyorum. Captur 4 silindirli, beygirli motoru ,yeni yüzü ile bence güzel araç.

• Metamorfoz_TT M kullanıcısına yanıt

yardımcısı musk milyar dolar harcadı. o dediğinin olma ihtimali sıfır. tam tersi olabilir.

• bps B kullanıcısına yanıt

https://cardealermagazine.co.uk/publish/volkswagen-to-ditch-id-and-gtx-brands-and-keep-golf-tiguan-and-gti-names-into-electric-era/289326

• shkoksal kullanıcısına yanıt

beyaz olan %10a girer ama siyah olan %40a girer diğer renkler gibi

• Shift41 kullanıcısına yanıt

çünkü pahalı. alpin ne kadar? bu fiyata neden B suv alsınlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Bu mesaj silindi.

renault'da böyle 30 tane araba sayarız, senin vw de saydıkların bunlarla sınırlı kalmış.

clio + megane VS polo, passat, jetta, t-roc, tiguan, touareg, up

7-2 vw kazandı  

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    Üst oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elcas kullanıcısına yanıt

bende ona bakıyordum simdi.. 1700 alpin listesi var kampanya filan yoksa yani bu parayı bu arkadasa vermek biraz sacma.. paketsiz versiyonuda tercih edeceksem vw troc filan alırım en azından satarken sorun yasamam. nasıl olsa en kotu ihtimal bir bayan gelip aliyor o araci.. bayanların cok tuttugu ve sevdigi bir grup oldu troc ve taigo...

• Cupra Terramar,

Supreme paket 2525 tl, birkaç rengi ise 2550 tl.

Donanım olarak emsali 3 milyona satılan ek paketler eklenmiş Tiguan R line.

Hatta standart olarak Sennheiser ses sistemi var.

Audi Macaristan fabrikasında üretiliyor. Araç Türkiye'de D sınıfı olarak geçsede, bence C+ denebilecek bir araç. VZ line ile arasında bildiğim kadarıyla 20" jant, özel deri koltuk gibi farklar var.

İleride ikinci eli ne olur bilemem ama bu donanıma bu fiyat bence güzel. Hem spor olsun hemde Formentor gibi basık olmasın diyenler için.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.