Hocam advanced paket galiba, acc falan var mı bu araçta acaba ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16685. sayfa)
-
-
yüzde 10 ile almış hocam. zor o iş. bulduğuna şükret derler. elden bile lmış olabilirler ki 30k da faizden almak istiyorlar.
-
Grandland 1,2 Gs veya Chery Omada 5 veya Tiggo 7
Bunlar arasında tercihiniz hangisi olurdu?
-
Grandland direkt, chery yatırım olayı belli olmadan alınmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir soru sormak istiyorum. ÖTV muafiyetli aracı kim kullanabiliyor. Eşim anneannesinden muafiyetli araç almak istiyor. torun kullanabiliyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Shine paket 1350 tl hocam
e-C4x shine bold olması lazım. sizin aldığınız fiyat 100KW lık mı
-
Herkese 1 yıl aradan sonra merhabalar. Geçen yıl danıştık, tartıştık ve Corsa GS aldık. 1 yılımızı doldurduk borcumuzu harcımızı bitirdik. Araçtan çok memnunum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ancak ne yazık ki artık bize küçük geliyor. Gözüme 408 allure ve c4x shine kestirdim. Bütçem 1.5m bandında. Fırsat aracı olarak hangi araçlar var şu dönemde. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
siz hangi bayiden aldınız ve ne zaman teslim edilecek GT elektrikli
-
Valla hocam çokta kasmamak gerek, Bahadır araştırıyorum, yoruldum artık.Evlenmeyecem ya arabayla. Baktım sarmadı sarar başka alırım.Ama fiyat performans olarak şuan çok iyi.Bende 2 çocuk var iç hacim ve bagaj hacmi Opel grubu grandland hariç alayımdan büyük.Araçda zaten fastback dedikleri gibi iri görüntüsü var
180 ps 8 tam otomatik benzinli kombinasyonuyla 14 litre yakar 100km de
Bu ayın 27sinde tamamını vereceğim
Hocam benim alışımın bayiyle alakası yok, merkezden sipariş edildi. Teslimat İstanbul içi bir bayiden yapılacak mecburen.
Bayidekiler zaten 3 aydır her aradığımda araç yok diyorlar. Ocak ayının ilk haftası teslim edilecek.
-
makyajlı c4/c4x ler ne zaman gelecek, bilgisi olan var mı?
-
%90’ın altında engel sahibi bireyler araçlarını kendileri kullanmak zorundadır. Aracın tertibatlı veya otomatik vitesli olması ile ilgili bir ayrım göz edilmez. Rapor oranı %90 ve üzeri olan engelli bireylerin araçlarını ise eş, çocukları, kardeşleri, yakın akrabaları ve onlar için çalışan birinin kullanması mümkündür. Ayrıca aracı kullanacak olan kişinin engelli birey ile aynı şehirde yaşaması gereklidir.
Teorik bilgi bu ama suistimal oranı %99.99.. Bir yaptırımı de teoride var ama pratikte yok.. 250k otv muafiyetli araç satıldı bu ülkede, yani her 4 kişiden biri engelli ülkede
Siz de şu an aslında bu muafiyeti suistimal edenler grubundasiniz.. Zira görünen anneanne nin ihtiyacı için kullanmayacaksiniz.. İnancınıza göre ve etik olarak sizin için bir sıkıntı yok sa legal olarak pratikte sorun yok diyebiliriz.. Ben bu sebepten cezası yazılan birini henüz duymadım görmedim. 250bin kişi almış ben niye almayım derseniz, siz de haklısınız tabi ki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 14 Aralık 2024; 22:9:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Adaptif hız sabitleme var üstadım
1914-1950 3008GT ye verilir güzel tercih. İx1 yolundan gidiyor pejo... (yöntem farklı ama ikisi de .... )
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Makyajli kasa 2025 sonu gelecek diyorlar ama oda yüksek foyatla gelir. Tuscondan pahali verirler
Cevabınız için teşekkür ederim. Bende GT bakıyorum ama bulunmuyor.
-
Rica ederim hocam, valla benimde 3 aydır aramadığım yer yazmadığım üst düzet yönetici kalmamıştı. En son şansıma 1 tane bulabildim. Umarım en kısa zamanda bulursunuz. Pes etmeyin yakın şehirlerdeki bayileride arayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X