Az getirdiler o aracı.Yoksa alıcısı var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16683. sayfa)
-
-
Aldıracaksın şu aracı bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektriklide donanımdan ziyade batarya önemli.İd4 benimde hoşuma gitti ama yarın öbürgün 77kwh lik id3 gelirse çöp olur.
Bugün aldım artık shine paket c4x 1340 Arkas
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu fiyatlara VW batar
Para varsa allure gerek yok, %10'dan GT olursa alın bence 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kaça aldınız bende bu gün aldım, 1340 250 bini 1.99 kredi ile
Hyundai'n ioniqlerde indirime gitmesi gerekiyor. Peugeot 500 km menzilli 73 kw bataryalı 3008i 1680e veriyorsa, 430 km menzilli 50 kw bataryalı ioniq 6 1500 civarı olmalı bence. Şu an 300 350 bin sıfır faiz kredi vererek, fiyatları indirmemeye çalışıyorlar ama seneye makyaj yiyecek 50 kw bataryalı ioniq 6, yeni çıkan 3008 ile aynı parayı etmez bence.
Araçların yurt dışı fiyatlarını bilmiyorum, araştırmadım. Kendimce mantıklı olanı söylüyorum. İki aracın yurt dışı fiyatını bilen varsa ben de öğreneyim.
1500lere düşerse düşünürüm. Tasarımını beğeniyorum.
Edit:
Tahmin ettiğim gibi ioniq 6, peugeot 3008den 5 bin euro daha ucuz.
Hiç kdvyi, otvyi dusunmesek bile ioniq 6nin, e 3008den 180 bin tl ucuz olması gerekiyor. Kaldı ki bu 180 binin bir de kdv ve ötvsi de var. 230 240 bin ucuz olması gerekiyor yani aşağı yukarı.
Yani ya e 3008i baya uyguna veriyorlar ya da ioniq 6yı pahalı satıyorlar ülkemizde.
Tamamen farklı araçlar olsalar da aynı paraya 3008 varken ioniq 6 ben almam.
www.peugeot.dePeugeot Preislisten & Kataloge | Broschüren ladenhttps://www.peugeot.de/tools/broschueren-preislisten.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 14 Aralık 2024; 21:9:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam nakit 1300 aldık biz
-
Ben 1.914 e aldım. Proformada geldi bu rakam yazıyor. Ekstra hiç bir ödeme yapmayacağım. Ama hiç bir bayinin 1.914 den vereceğini sanmıyorum. Aracı beğendiyseniz 1.950 de verilir. Bana 1.950 deselerdi onu da verirdim.
Aynı fikirde olmayıp sert dille eleştirenler işine baksın 😀
Sportage
-
Fikrinize saygım var fakat sıfırdaki kredi kampanyası sebebiyle togg'un 2.el satışı pek kolay değil gibi. Sarı sitede şuan 571 togg ilanı var. 3008GT ise 2 tane var.
Hocam İzmir Arkas 1340 a aldım, 250 bin kredi ile
Yanlız araç ocak 15 teslim bu arada
Güzel fiyat, biraz bayi ile görüştüğümde 1330 dediler nakit son oluruna.Adamların o an ki piskolojine göre fiyat değişiyor galiba:)
E-3008 Allure düşünen varsa 1.680'e var şuanda
Teşekkürler.Nakit paranın güçü işte. O anda müş temsilcisi ile de konuşma tarzı vs önemli olabiliyor. Bu fiyata ver dedim hemen kaporayı vereyim.Baktı şöyle sonra 5 dakika ben geliyorum dedi.İçeriden onay aldı verdi.
Bu işlerde biraz nasip kısmet işi bayon elite bakarken c4x aldık.Aklımın ucundan bile geçmiyordu bu model
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 14 Aralık 2024; 21:17:29 > -
Arkadaslar 0 araç alıp kapora ödendikten sonra,
ücretin tamamı ne zaman ödenir..
teslim zamanı ile tam ücret ödeme arasında korelasyon var mı?
malum ortalama 1,5 mln iyi bir araç..
günlük getiriside güncel şartlarda fena değil..
konuyu bilen var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 14 Aralık 2024; 21:17:16 > -
Fatura kesilmeden önce paranın tamamı istenir. Zira o aşamada otv si ödenir. Sonrasında tescil işlemi başlar 2-3 günde teslim olur araç.
Bu noktada sure uzarsa ülkemizde malesef bir yaptırim şansınız yok. Bayi ile bu konuyu iyi anlaşın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 14 Aralık 2024; 21:19:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X