Devam etmiyor zaten. Avrupada artık zincir kullanmaya başladı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16682. sayfa)
-
-
Hangi bayii hocam birde mümkünse hangi satış danışmanı verdi bu fiyatı hemen nakit para alalım ben aldımda arkadaşım çorludan 1700 e alıyor dönebiir hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam peki bu fiyatlardan yatırım olur mu, arabadan yatırım dönemi bitti malum ama fiyatlar fırsat gerçekten, ihtiyaç olmasa da almak istiyor insan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerli otodan daha uygun. Daha ne yapsınlar.
-
kredili 1420 fiyat verdi ankara opal.
-
Sahibinden de sıfır km ilanlar var ve fiyatları liste fiyatlarının altında. Bir çapanoğlu var mı bilmiyorum ama mesela 1215830188 no.lu ilanda XTR paketli shine bold'a 1.277 yazmışlar.
Bu arada Combo o beşlide makyajdan önce son tercihim iken makyajla birlikte (Rifter çok pahalı olduğu için) ilk tercihim oldu. Sıfır km Combo ilanları da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.k.o. -- 16 Aralık 2024; 16:47:13 > -
Nakit Erzincan Akkar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neredeyse binen herkesin Tiguan'dan daha iyi bulmasına yorumunuz nedir? Bu arada yurtdışı ID4'ler buradakinden çok daha iyi, buradaki gibi sadece baz paket yok.
Deneyenler ID4 baz paketin, Tigundan'dan çok daha iyi olduğunu söylüyorlar.
-
Byd ye premium olarak bakan arkadaşlar Lotus eletre, emeya, zeekr 001, 7x veya nio es7 et7 bakıp sonra konuşsunlar bydden değil premium olsa olsa "premium çöp" olur kaliteyi insanlar gidip egea ile kıyaslayıp premium diyor. Togg aracımı satıp han ile yenilemeyi düşünüyordum suan bu fiyata 10 bin km altı bmw ix var beklemeye devam 2025 daha güzel firsatlar cikacağına eminim.
-
hocam cok saolun
ibiza bualmadım iki üç yere sordum yok dediler,
tavan renginin farklılıgı beni cok rahatsız etmedi, tek renk olsa daha iyiydi ama bencede ancak gozume kötü gorundmedi
motorları ayın mı biliyormusunuz? benim düsündüğüm 1.0 DSG motor Arona FR Plus modeli, donanım olarak en dolusu olan,
halen c4x düsünmekteyim bi yandan da , bu 1 haftaya karar vermeye calısıyorum
bazen de diyorum neden bir arabaya bu kadar fazla para veriyoruz, git ikinci el al geç paldır küldür kullan, ama işte onda da sanayiden cıkamayacagının garantisi yok
-
Dur bakalım ne gelecek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam aman diyeyim,
İ5'i satıp Torres EVX grubumuza gelen Arkadaş var. En büyük şikayeti 250km menzilmiş...
Kabul edilsin veya edilmesin Alman'lar şuan bu işin gerisinde.
Çin, Kore ve ABD akıyor...
-
Ibiza'yı nasıl buldunuz hocam hiçbir yerde yok?
-
Bu aracı kullan sonra yorum yap.
O beğenmediğin küçük ekran psa grubunda neredeyse standart.
ID.4 Gösterge ekranı küçük fakat ekran kalitesi süper parlak ve canlı. Beğenmeyen 300 fazla verip ekransız Tesla alsın MTV yi bol ödesin gösterge ekranı hiç olmasın hatta direksiyondaki tuşlarda hikayeden olsun. Servis için şehir değiştirsin vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekDenyıl7 -- 16 Aralık 2024; 17:12:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın birisi T10X V1 Standart ile ID4 Pure karşılaştırması yapıp ID4 daha iyi derse ortalık fena karışır.
-
Hocam CHR'yi bilemem de Corolla Cross'ta yumuşak plastik göğüs bile yok. Polo'dan kötü geldi iç mekan kalitesi.
-
Keşke T10X ID.4 den iyi olsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam suanda zaten 70 kwlik bataryası olan bir araç almam kendimi zorlayıp 105 kw olan versiyonuna bakıyorum ama hayırlısı toggdan genel olarak memnunum sadece premium bir havası yok o nedenle model yükselteceğim.
-
kendisi ev3 kullanan annesine de id4 siparişi veren değil mi bu
-
Togg neyi kötüymüş id4 merak ettim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X